Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przewaga nasza corz mniejsza, jak tak dalej pójdzie to przegramy. Schronisko w Głownie w ciągu 2 godzin zdobyło aż 19 głosow, a my kapiemy już pojedynczo. Dziewczyny pomóżcie...:modla:

Posted

Piekny pies ;) dasz mu szczescie :) czy tałam jej watek juz kiedys, smutna historia... bardzo mi sie podobaja rasy pierwotne ale moje marzenie to alaskan;) Dzieki za pomoc w głosowaniu kazdy głos jest na wage złota zostalo 4 dni i jak dalej bedzie w tak "cudowny" sposob przybywało głosów naszej konkurencji to nie mamy szans....

Posted

Słuchajcie, Orzechowce jeszcze mają szansę wygrać!
Nie poddawajmy się tak łatwo;)
Trzeba mobilizować do głosowania, wklejać na różne fora, pisać do znajomych...

Posted

.. szanse na wygrana sa duze - aczkolwiek jak znowu jakis łoś zacznie nabijac glosy nie fair, to nie wiem..
Poki co nie nalezy sie poddawac i do ostatnich chwil nalezy szukac glosow na orzeszki z Orzechowcow.

Posted

MagYa^^ napisał(a):
.. szanse na wygrana sa duze - aczkolwiek jak znowu jakis łoś zacznie nabijac glosy nie fair, to nie wiem..
Poki co nie nalezy sie poddawac i do ostatnich chwil nalezy szukac glosow na orzeszki z Orzechowcow.

Magya, "orzeszki" to raczej lepiej wykastrowac w Orzechowcach :megagrin:

Posted

ja na mojego psiaka z Orzechowców mówię Orzeszek czasem :) heheheh

to jest mały psi ignorant :D CO MNIE RUSZA BABA!!! WIDZI ŻE ŚPIĘ?!?!?

ciężko poiwedzieć gdzieco ma na tym zdjęciu no ale :) GUCZYSŁAW jak się patrzy :D

Posted

grzenka napisał(a):
Jakie śliczności :loveu: !!!

nie dajcie się nabrać :D to mały skurczybyk ale kOCHANY :loveu: - wciąż szuka sobie nowych państwa i domu :diabloti: