Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem ze jeszcze sporo czasu, kogo moglabym prosic o umowienie Czadora na kastracje? Jego spojrzenie mnie tak zauroczylo,:loveu: ze poprostu musze go wziasc do siebie nastepnym razem. Odkad mialam mojego dziadeczka Ziutusia(*:-(), zakochalam sie w takich jamnikopodobnych, a wlasciwie to w jamnikowym chrakterze. Prosze, kto moglby umowic go na kastracje?

Posted

Trochę wczoraj fotek narobionych ale na razie wrzucamy kotecki:

Komu, komu takie śliczne cudeńko ( co ona robi w schronie?:shake: )??

A reszta kociej ekipy grzeje się w pięknej kociarni, w której maja wiele różnych kryjówek, zakamarków, miękkich kocyków do leżakowania oraz torów przeszkód...:

Tak naprawdę bardzo potrzebny jest naszym kociakom taki typowy "koci" wolontariat który bedzie w schronie poświęcał im dużo czasu, miział, głaskał i fundował różnego rodzaju rozrywki i zabawy....tego kontaktu z człowiekiem mają jednak mało.....

Posted

Właśnie mi córka przyniosła taką bidę, siedziało u nas pod klatka i strasznie płakało, to malutki kocurek, trochę zabiedzony, pomóżcie znaleźć dla niego dom, jutro go wezme do weta na oględziny:

Nie może u nas zostać, pomóżcie......przecie nie zostawimy go na zimnie, nie jest czyjś, bo jest bardzo brudny i strasznie śmierdzi, właśnie jest kąpany....:roll:

Posted

Rudy słodziak pojechał wczoraj ze mną na przegląd do zaprzyjaźnionej pani wet i tak jej sie spodobał, że już tam został..... będą mu szukać najlepszego domku a gdyby sie nie znalazł to chętnie sobie go zostawią. P. Justyna bardzo często znajduje domki podrzucanym do nich kociakom, więc na pewno będzie dobrze , a poza tym sama jest tak maluchem zauroczona, że chyba u niej zostanie jako 3 sztuka;)