Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Piękny,smutny,prawdziwy tekst...

wet... ten filmik to dla mnie mistrzostwo... Wkleiłam to co napisałam bo niesamowite jak to zgrało się z filmikiem ...

Samotność chociaż jedno ma imię to oblicza ciężko jej zliczyć....

Posted

Skoro ma dziecię czas szpiegować wszelkie poczynania innych czyli tzw. "żałosnego układu" oraz komentowania ich to powinna mieć czas na oddanie gadżetów na bazarki. Tu chodzi po prostu o uczciwość i dobro psów... nie bardzo mnie interesuje co jej "wyszło", "zeszło" "doszło"...mieszkamy od siebie o 5 min drogi:roll:

Posted

To prawda...Można być samotnym w tłumie...Te psiaki są razem,ale samotne...
Idzie zima.
Chciałabym,by jak najwięcej psiaków schroniło się przed nią w cieple ludzich serc...We własnych domach...
Ale nigdy nie napiszę o tym tak pięknie jak Ty.
Już nie mam natchnienia.
Za dużo nieszczęść...

Posted

majuska napisał(a):
Skoro ma dziecię czas szpiegować wszelkie poczynania innych czyli tzw. "żałosnego układu" oraz komentowania ich to powinna mieć czas na oddanie gadżetów na bazarki. Tu chodzi po prostu o uczciwość i dobro psów... nie bardzo mnie interesuje co jej "wyszło", "zeszło" "doszło"...mieszkamy od siebie o 5 min drogi:roll:

Majuska ... każda z nas ma opinię wyrobioną. Ja wolę - uwierz mi - kwiatki podlać niż snuć marzenia o tym, że się zmieni.

Wet dzięki za miłe słowa.

Posted

[quote name='majuska']

To maleństwo zostało odnalezione przez swojego właściciela.

Może dziadzio Mikołaj również się zagubił komuś, czy miałby ktoś możliwość rozklejenia w Przemyślu jakiś ogłoszeń z dziadeczkiem, niestety nie wszyscy wiedzą, że psa można poszukać w schronisku...
Link do wątku Mikołaja:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikolaj-wyrzucili-zeby-zylo-sie-wygodniej-staruszek-schron-147778/

Posted

[quote name='majuska']To maleństwo zostało odnalezione przez swojego właściciela.

Może dziadzio Mikołaj również się zagubił komuś, czy miałby ktoś możliwość rozklejenia w Przemyślu jakiś ogłoszeń z dziadeczkiem, niestety nie wszyscy wiedzą, że psa można poszukać w schronisku...
Link do wątku Mikołaja:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikolaj-wyrzucili-zeby-zylo-sie-wygodniej-staruszek-schron-147778/
Ja chętnie porozklejam tylko żeby ktoś coś przygotował.;)

Posted

Miśka84 napisał(a):
Wiem tylko, że niunia fajna do ludzi ale do psów niebardzo. Podobno miała spięcia z jakąś sunią, która była na kwarantannie. To młoda sunia. Wiem mało inf. sorki.

no to poczekam na więcej info,dobrze by było założyc jej osobny wątek - to astka, więc przy adopcjach trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte...

W jakich okolicznościach trafiła do schronu? w jakim wieku? czy ma chipa? czy nie w ciąży? przed adopcją dobrze by było ją wysterylizować...

A ze do psów niekoniecznie - no ten typ tak w większosci ma - ale czy tylko do suk? czy do psów również?

będę zaglądać w oczekiwaniu na wiesci:p

Posted

Neczka na pewno wie dużo o suni, więc niech napisze PW do Andzi (bo normalnie nie potrafi:roll::shake:) a może Andzia napisz do niej maila na adres [FONT=Georgia]ania6931@gazeta.pl[/FONT] i wypytaj....

Ja byłam z sunią raz na spacerze, jest bardzo bystra , silna , ale posłuszna, nie miała kontaktu z innymi psami więc nie wiem jak reaguje, póki co ma zainfekowane bardzo uszy jakimś świństwem, odnośnie leczenia i całej reszty ( m.in. sterylki )Neczka powinna Ci udzielić informacji.

Posted

Reksiu21 napisał(a):
Jak wszystko dobrze pojdzie to Fuzja idzie w piatek do nowego domku! :multi:Trzymanie kciukow do tej pory mimo to wskazane!:evil_lol::eviltong:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Mam wielką prośbę do wszystkich osób,które robią lub robiły ogłoszenia orzechowskim psiakom na różnych stronach internetowych-bardzo proszę przejrzyjcie swoje ogłoszenia i usuńcie nieaktualne (a jest ich sporo,sama z ciekawosci zajrzałam w parę miejsc i znalazłam i Cygara,który już za TM i Ciapka i Tofika)Byłam ostatnio w schronisku i pracownicy skarżą się,że dzwonią ludzie i pytają o psy ,których już dawno w schronie nie ma-obwiniają o to wolontariacka stronę schroniska a przecież jest ona aktualizowana i ąż kilkumiesięcznych zaległosci na pewno na niej nie ma,więc to pewnie dzwonią ludzie z tych nieaktualnych ogłoszeń:roll:

Posted

ja też robiłam , na pewno jakieś wiszą ,ale nigdy nie podaję namiarów na schronisko , tylko na opiekuna lub wolontariusza
naprawdę ludzie tak dzwonią ? bo wcześniej to pies z kulawą nogą się nie zainteresował?:roll: ( przepraszam wszystkie kulawe pieski...)

Posted

AnnaB napisał(a):
Mam wielką prośbę do wszystkich osób,które robią lub robiły ogłoszenia orzechowskim psiakom na różnych stronach internetowych-bardzo proszę przejrzyjcie swoje ogłoszenia i usuńcie nieaktualne (a jest ich sporo,sama z ciekawosci zajrzałam w parę miejsc i znalazłam i Cygara,który już za TM i Ciapka i Tofika)Byłam ostatnio w schronisku i pracownicy skarżą się,że dzwonią ludzie i pytają o psy ,których już dawno w schronie nie ma-obwiniają o to wolontariacka stronę schroniska a przecież jest ona aktualizowana i ąż kilkumiesięcznych zaległosci na pewno na niej nie ma,więc to pewnie dzwonią ludzie z tych nieaktualnych ogłoszeń:roll:

Dlatego ja poprosilam Majuskę o prowadzenie profilu na nk. zdawalam sobie sprawę, ze mam za maly dostęp do bieżących informacji.

Posted

Mam nadzieję Neczka , że relacjonując kierownikowi wszystkie wpisy "żałosnego" układu" , równie skrupulatnie przekazujesz wpisy Gagaty ( no i że ich nie przeinaczasz:roll:)