albiemu Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Wet-siostra napisał(a):Piękny,smutny,prawdziwy tekst... wet... ten filmik to dla mnie mistrzostwo... Wkleiłam to co napisałam bo niesamowite jak to zgrało się z filmikiem ... Samotność chociaż jedno ma imię to oblicza ciężko jej zliczyć.... Quote
majuska Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Skoro ma dziecię czas szpiegować wszelkie poczynania innych czyli tzw. "żałosnego układu" oraz komentowania ich to powinna mieć czas na oddanie gadżetów na bazarki. Tu chodzi po prostu o uczciwość i dobro psów... nie bardzo mnie interesuje co jej "wyszło", "zeszło" "doszło"...mieszkamy od siebie o 5 min drogi:roll: Quote
Wet-siostra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 To prawda...Można być samotnym w tłumie...Te psiaki są razem,ale samotne... Idzie zima. Chciałabym,by jak najwięcej psiaków schroniło się przed nią w cieple ludzich serc...We własnych domach... Ale nigdy nie napiszę o tym tak pięknie jak Ty. Już nie mam natchnienia. Za dużo nieszczęść... Quote
albiemu Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 majuska napisał(a):Skoro ma dziecię czas szpiegować wszelkie poczynania innych czyli tzw. "żałosnego układu" oraz komentowania ich to powinna mieć czas na oddanie gadżetów na bazarki. Tu chodzi po prostu o uczciwość i dobro psów... nie bardzo mnie interesuje co jej "wyszło", "zeszło" "doszło"...mieszkamy od siebie o 5 min drogi:roll: Majuska ... każda z nas ma opinię wyrobioną. Ja wolę - uwierz mi - kwiatki podlać niż snuć marzenia o tym, że się zmieni. Wet dzięki za miłe słowa. Quote
majuska Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='majuska'] To maleństwo zostało odnalezione przez swojego właściciela. Może dziadzio Mikołaj również się zagubił komuś, czy miałby ktoś możliwość rozklejenia w Przemyślu jakiś ogłoszeń z dziadeczkiem, niestety nie wszyscy wiedzą, że psa można poszukać w schronisku... Link do wątku Mikołaja: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikolaj-wyrzucili-zeby-zylo-sie-wygodniej-staruszek-schron-147778/ Quote
karolciasz28 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='majuska']To maleństwo zostało odnalezione przez swojego właściciela. Może dziadzio Mikołaj również się zagubił komuś, czy miałby ktoś możliwość rozklejenia w Przemyślu jakiś ogłoszeń z dziadeczkiem, niestety nie wszyscy wiedzą, że psa można poszukać w schronisku... Link do wątku Mikołaja: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikolaj-wyrzucili-zeby-zylo-sie-wygodniej-staruszek-schron-147778/ Ja chętnie porozklejam tylko żeby ktoś coś przygotował.;) Quote
andzia69 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 mogę prosić więcej info i zdjęć tej suni?: Quote
Miśka84 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Wiem tylko, że niunia fajna do ludzi ale do psów niebardzo. Podobno miała spięcia z jakąś sunią, która była na kwarantannie. To młoda sunia. Wiem mało inf. sorki. Quote
andzia69 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Miśka84 napisał(a):Wiem tylko, że niunia fajna do ludzi ale do psów niebardzo. Podobno miała spięcia z jakąś sunią, która była na kwarantannie. To młoda sunia. Wiem mało inf. sorki. no to poczekam na więcej info,dobrze by było założyc jej osobny wątek - to astka, więc przy adopcjach trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte... W jakich okolicznościach trafiła do schronu? w jakim wieku? czy ma chipa? czy nie w ciąży? przed adopcją dobrze by było ją wysterylizować... A ze do psów niekoniecznie - no ten typ tak w większosci ma - ale czy tylko do suk? czy do psów również? będę zaglądać w oczekiwaniu na wiesci:p Quote
Miśka84 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 To może Majuska jak będzie w schronie to się dowie tego i owego o suni.:roll: Ja też mam nadzieję, że zostanie wysterylizowana. Quote
majuska Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Neczka na pewno wie dużo o suni, więc niech napisze PW do Andzi (bo normalnie nie potrafi:roll::shake:) a może Andzia napisz do niej maila na adres [FONT=Georgia]ania6931@gazeta.pl[/FONT] i wypytaj.... Ja byłam z sunią raz na spacerze, jest bardzo bystra , silna , ale posłuszna, nie miała kontaktu z innymi psami więc nie wiem jak reaguje, póki co ma zainfekowane bardzo uszy jakimś świństwem, odnośnie leczenia i całej reszty ( m.in. sterylki )Neczka powinna Ci udzielić informacji. Quote
Reksiu21 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jak wszystko dobrze pojdzie to Fuzja idzie w piatek do nowego domku! :multi:Trzymanie kciukow do tej pory mimo to wskazane!:evil_lol::eviltong: Quote
majuska Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Reksiu to super wieści!!!!:loveu::multi::multi:Trzymamy kciuki!!!! Quote
Miśka84 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Reksiu21 napisał(a):Jak wszystko dobrze pojdzie to Fuzja idzie w piatek do nowego domku! :multi:Trzymanie kciukow do tej pory mimo to wskazane!:evil_lol::eviltong: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AnnaB Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Mam wielką prośbę do wszystkich osób,które robią lub robiły ogłoszenia orzechowskim psiakom na różnych stronach internetowych-bardzo proszę przejrzyjcie swoje ogłoszenia i usuńcie nieaktualne (a jest ich sporo,sama z ciekawosci zajrzałam w parę miejsc i znalazłam i Cygara,który już za TM i Ciapka i Tofika)Byłam ostatnio w schronisku i pracownicy skarżą się,że dzwonią ludzie i pytają o psy ,których już dawno w schronie nie ma-obwiniają o to wolontariacka stronę schroniska a przecież jest ona aktualizowana i ąż kilkumiesięcznych zaległosci na pewno na niej nie ma,więc to pewnie dzwonią ludzie z tych nieaktualnych ogłoszeń:roll: Quote
Miśka84 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 No ale tym psiakom to chyba Neczka robiła ogłoszenia... Quote
figa33 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ja też robiłam , na pewno jakieś wiszą ,ale nigdy nie podaję namiarów na schronisko , tylko na opiekuna lub wolontariusza naprawdę ludzie tak dzwonią ? bo wcześniej to pies z kulawą nogą się nie zainteresował?:roll: ( przepraszam wszystkie kulawe pieski...) Quote
karolciasz28 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ja robię ogłoszenia tylko Orzechowskim psiakom i nigdy nie podałam namiarów na schronisko.:roll: Quote
Saphira Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 AnnaB napisał(a):Mam wielką prośbę do wszystkich osób,które robią lub robiły ogłoszenia orzechowskim psiakom na różnych stronach internetowych-bardzo proszę przejrzyjcie swoje ogłoszenia i usuńcie nieaktualne (a jest ich sporo,sama z ciekawosci zajrzałam w parę miejsc i znalazłam i Cygara,który już za TM i Ciapka i Tofika)Byłam ostatnio w schronisku i pracownicy skarżą się,że dzwonią ludzie i pytają o psy ,których już dawno w schronie nie ma-obwiniają o to wolontariacka stronę schroniska a przecież jest ona aktualizowana i ąż kilkumiesięcznych zaległosci na pewno na niej nie ma,więc to pewnie dzwonią ludzie z tych nieaktualnych ogłoszeń:roll: Dlatego ja poprosilam Majuskę o prowadzenie profilu na nk. zdawalam sobie sprawę, ze mam za maly dostęp do bieżących informacji. Quote
gagata Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 To ja znowu pomędzę, może w końcu ktoś to z tzw, scisłego kierownictwa przeczyta i wyciągnie wnioski.. http://www.dogomania.pl/forum/13097688-post1095.html Quote
majuska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Mam nadzieję Neczka , że relacjonując kierownikowi wszystkie wpisy "żałosnego" układu" , równie skrupulatnie przekazujesz wpisy Gagaty ( no i że ich nie przeinaczasz:roll:) Quote
czarnula Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziewczyny dzisiaj widziałam w Lidl jest karma 10kg za 15zł - promocja do konca tygodnia. tak tylko pisze bo moze ktos sie skusi kupić jakims psiakom:cool3: Quote
Miśka84 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Czarnula dobiłaś mnie swoim banerkiem :mad::angryy: Ja w domu też mam kudłacza, orzeszka.... Quote
Recommended Posts