Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam,byłam !!!!! Widziałam na własne oczy!!!!I Belcię, i Nelcię, Toffika i Ciapka,kociarnię, szczeniory i sadek..Tak sie przejęłam.że glebę zaliczyłam na głownej drodze -Halcia świadkiem...:evil_lol:.Foty są ale postaram sie wstawić chwilke póżniej, bo proza zycia mnie dopadła....

Posted

Saphira napisał(a):
A patrzyłaś dobrze po Orzechowcach? Moze tam jeszcze śpią w krzotynach:diabloti::evil_lol:Na Woodstock to chyba nie pojechały:diabloti::evil_lol:

w zeszłym roku obiecałam sobie, że pojadę na Woodstock ... nie udało się, ale nie żałuję - jego sporą namiastkę przeżyłam przy Gagacie i reszcie wolontariackich współpracowników grandziarzy :D heheh
Rzeszów zaprasza chętnych, Gacia poświadczy - nie bijemy! :) jesteśmy całkiem mili :diabloti:

... Gacia chciała woodstock i znalazła - zaliczyła dołek w Orzechowcach :D Nie widziałam, ale słyszałam :phehehe

Posted

PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS DLA MATYLDY!!!!

Mati ma przepisana kurację od specjalisty na oczka i potrzebujemy na jej czas ( maksymalnie 2 miesiące, pewnie krócej ) opiekuna dla Mati. Jest bardzo grzeczna , czysta i bezproblemowa, pozwala sobie zrobić z oczkami to co trzeba. W schronie nie ma szans..... Mati cierpi, musimy jej pomóc!!!

Wątek Mati:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/matylda-parowka-z-dropiatymi-uszkami-czeka-na-dom-orzechowce-121263/

Posted

majuska napisał(a):
No właśnie, właśnie, co to się tam w końcu działo w tą sobotę, ciekawi jesteśmy, szybciutko pisać...:mad:

Male sprostowanie:roll: to byl piatek i sobota :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

albiemu napisał(a):

Majuska, czy kto ma czas - Neczki nie ma od dłuższego czasu, wiem, że robiła ogłoszenia na innych portalach bo pisała o tym. Pasuje sprawdzić czy sa ponawiane ... ja sprawdzałam ale nic nie znalazłam? Zna się ktoś lepiej na tym niż ja? ... POMOCYYYY!!!!! Neczka jak to wygląda?

Odnawiam wszystko na bieżąco i ciągle dorabiam nowe.
W razie czego, jestem ciągle pod telefonem.

Posted

Lepszy byłby stały domek :evil_lol:.
Ja niestety na razie nie pomogę, bo wyjeżdzam. Ewntualnie po 23 sierpnia i po zrobieniu testu na Azję, tylko musiałybyście przetrzymać ją w innym miejscu do tego czasu.

Posted

Foty,niestety,nie najlepsze..Widac zbyt byłam przejeta całokształtem :evil_lol:
Ale klimat chyba oddają...

Brama wejściowa z szefową Matyldą witajaca każdego przybysza

Cos dla zakoconych....wybieg orzeszkowej kociarni

Godło Orzeszków

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja odpadam co najmniej do wrzesnia :-/

No ale to już coś :roll: Trzeba wykombinować coś na te 2 tyg.? Bo rozumiem Szpiluś, że tak wstępnie mogłabyś się zająć Parówą od września?

Posted

czyli adopcje stanęły w miejscu ...

Dzięki za spotkanie dzisiaj, co do Matyldy wspólnymi siłami jakoś damy radę. Warto powalczyć o jej oczko, cudowna psina ...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
A co z labka? Jest w schronie bo siedzi na 1 stronie a dałabym zdjecie Mati z prośba o tymczas

Kurczę, nie wiem co z labką?
Może spróbuj z Mati, myślę , że labcia wybaczy...

Posted

Neczka napisał(a):
Odnawiam wszystko na bieżąco i ciągle dorabiam nowe.
W razie czego, jestem ciągle pod telefonem.

Fajnie, że tyle robisz, ale nadal nie wiadomo które to psy są poogłaszane i gdzie.
Może dałabyś radę troszkę konkretniej, nawet na wątkach poszczególnych psiaków napisać gdzie mają ogłoszenia ( super gdyby nawet można było zajrzeć w linki do nich )

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Spoko zamieniłam na Mati i moze bedzie dlaniej tymczas ale narazie nic nie obiecuje

Szpilka ja trzymam mocno!!! Nasza kochana pitbullica jest niesamowita i całą siebie ( a jest tego trochę:eviltong: ) odda w zamian.

Posted

łatwo w Walce o zdrowie Mati się nie poddamy - uwielbiam Was ludziska za współpracę! Naprawdę ... :) :loveu::loveu::loveu:

Jestem spokojna o MAtyldę chociaż wiem, że łatwo nie będzie ... sporo rąk i serc wolontariackich chce jej pomóc. Musi się udać!

Mój Gutek naprawdę ma na jej punckie psiego zajoba :loveu: - pies mi niedojada, nie śpi, chodzi markotny - wzięło go :loveu:

Posted

aaaa jeszcze z dobrych wieści!

Zamówiłam miesiąc temu 10 bud, z pieniążków darowanych przez Stowarzyszenie Hund Metro Polen, tutaj moje wielkie podziękowanie dla nich, dla TINY :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:!!!

Znajomy stolarz, zrobił je jak zwykle perfekcyjnie, ocieplane, unoszony dach, przedsionek :) AniaB odebrała je, ma już u siebie i jak tylko da radę zawiezie je do schroniska dla psiaków :)
Aneczku - dziękuję :loveu::loveu:

Bardzo się z nich cieszę!!!! :p oczywiście będą zdjęcia ;) i podziękowanie na stronie wolontariackiej :)!

Posted

majuska napisał(a):
Ja będę dziś w schronie po Frocię to dam wam potem znać co z labką.

cóż byśmy majuska bez ciebie zrobiły.....:buzi: cały czas twierdzimy że siła w nas wszystkich bo w pojedynkę bez szans....