gagata Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Byłam,byłam !!!!! Widziałam na własne oczy!!!!I Belcię, i Nelcię, Toffika i Ciapka,kociarnię, szczeniory i sadek..Tak sie przejęłam.że glebę zaliczyłam na głownej drodze -Halcia świadkiem...:evil_lol:.Foty są ale postaram sie wstawić chwilke póżniej, bo proza zycia mnie dopadła.... Quote
albiemu Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Saphira napisał(a):A patrzyłaś dobrze po Orzechowcach? Moze tam jeszcze śpią w krzotynach:diabloti::evil_lol:Na Woodstock to chyba nie pojechały:diabloti::evil_lol: w zeszłym roku obiecałam sobie, że pojadę na Woodstock ... nie udało się, ale nie żałuję - jego sporą namiastkę przeżyłam przy Gagacie i reszcie wolontariackich współpracowników grandziarzy :D heheh Rzeszów zaprasza chętnych, Gacia poświadczy - nie bijemy! :) jesteśmy całkiem mili :diabloti: ... Gacia chciała woodstock i znalazła - zaliczyła dołek w Orzechowcach :D Nie widziałam, ale słyszałam :phehehe Quote
majuska Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS DLA MATYLDY!!!! Mati ma przepisana kurację od specjalisty na oczka i potrzebujemy na jej czas ( maksymalnie 2 miesiące, pewnie krócej ) opiekuna dla Mati. Jest bardzo grzeczna , czysta i bezproblemowa, pozwala sobie zrobić z oczkami to co trzeba. W schronie nie ma szans..... Mati cierpi, musimy jej pomóc!!! Wątek Mati: http://www.dogomania.pl/forum/f28/matylda-parowka-z-dropiatymi-uszkami-czeka-na-dom-orzechowce-121263/ Quote
Miśka84 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 majuska napisał(a):No właśnie, właśnie, co to się tam w końcu działo w tą sobotę, ciekawi jesteśmy, szybciutko pisać...:mad: Male sprostowanie:roll: to byl piatek i sobota :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Neczka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 albiemu napisał(a): Majuska, czy kto ma czas - Neczki nie ma od dłuższego czasu, wiem, że robiła ogłoszenia na innych portalach bo pisała o tym. Pasuje sprawdzić czy sa ponawiane ... ja sprawdzałam ale nic nie znalazłam? Zna się ktoś lepiej na tym niż ja? ... POMOCYYYY!!!!! Neczka jak to wygląda? Odnawiam wszystko na bieżąco i ciągle dorabiam nowe. W razie czego, jestem ciągle pod telefonem. Quote
Miśka84 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Matylda jest już u mnie. Dziewczyny teraz trzeba intensywnie szukać stałego tymczasu!!! Quote
Kudłata Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Lepszy byłby stały domek :evil_lol:. Ja niestety na razie nie pomogę, bo wyjeżdzam. Ewntualnie po 23 sierpnia i po zrobieniu testu na Azję, tylko musiałybyście przetrzymać ją w innym miejscu do tego czasu. Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-kolczyki-firmy-apart-dla-kierowniczki-matyldy-do-08-08-09-a-143233/ Quote
gagata Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Foty,niestety,nie najlepsze..Widac zbyt byłam przejeta całokształtem :evil_lol: Ale klimat chyba oddają... Brama wejściowa z szefową Matyldą witajaca każdego przybysza Cos dla zakoconych....wybieg orzeszkowej kociarni Godło Orzeszków Quote
Miśka84 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ja odpadam co najmniej do wrzesnia :-/ No ale to już coś :roll: Trzeba wykombinować coś na te 2 tyg.? Bo rozumiem Szpiluś, że tak wstępnie mogłabyś się zająć Parówą od września? Quote
SZPiLKA23 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wstepnie tak bo jeszcze z TZtem nie gadałam Quote
majuska Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Trochę " małolatów " poszło do nowych domków przez parę ostatnich dni, ale ze stałej, zasiedziałej ekipy nikt.....:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A co z labka? Jest w schronie bo siedzi na 1 stronie a dałabym zdjecie Mati z prośba o tymczas Quote
albiemu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 czyli adopcje stanęły w miejscu ... Dzięki za spotkanie dzisiaj, co do Matyldy wspólnymi siłami jakoś damy radę. Warto powalczyć o jej oczko, cudowna psina ... Quote
majuska Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):A co z labka? Jest w schronie bo siedzi na 1 stronie a dałabym zdjecie Mati z prośba o tymczas Kurczę, nie wiem co z labką? Może spróbuj z Mati, myślę , że labcia wybaczy... Quote
majuska Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Neczka napisał(a):Odnawiam wszystko na bieżąco i ciągle dorabiam nowe. W razie czego, jestem ciągle pod telefonem. Fajnie, że tyle robisz, ale nadal nie wiadomo które to psy są poogłaszane i gdzie. Może dałabyś radę troszkę konkretniej, nawet na wątkach poszczególnych psiaków napisać gdzie mają ogłoszenia ( super gdyby nawet można było zajrzeć w linki do nich ) Quote
SZPiLKA23 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Spoko zamieniłam na Mati i moze bedzie dlaniej tymczas ale narazie nic nie obiecuje Quote
majuska Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Spoko zamieniłam na Mati i moze bedzie dlaniej tymczas ale narazie nic nie obiecuje Szpilka ja trzymam mocno!!! Nasza kochana pitbullica jest niesamowita i całą siebie ( a jest tego trochę:eviltong: ) odda w zamian. Quote
albiemu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 łatwo w Walce o zdrowie Mati się nie poddamy - uwielbiam Was ludziska za współpracę! Naprawdę ... :) :loveu::loveu::loveu: Jestem spokojna o MAtyldę chociaż wiem, że łatwo nie będzie ... sporo rąk i serc wolontariackich chce jej pomóc. Musi się udać! Mój Gutek naprawdę ma na jej punckie psiego zajoba :loveu: - pies mi niedojada, nie śpi, chodzi markotny - wzięło go :loveu: Quote
albiemu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 aaaa jeszcze z dobrych wieści! Zamówiłam miesiąc temu 10 bud, z pieniążków darowanych przez Stowarzyszenie Hund Metro Polen, tutaj moje wielkie podziękowanie dla nich, dla TINY :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:!!! Znajomy stolarz, zrobił je jak zwykle perfekcyjnie, ocieplane, unoszony dach, przedsionek :) AniaB odebrała je, ma już u siebie i jak tylko da radę zawiezie je do schroniska dla psiaków :) Aneczku - dziękuję :loveu::loveu: Bardzo się z nich cieszę!!!! :p oczywiście będą zdjęcia ;) i podziękowanie na stronie wolontariackiej :)! Quote
Folen Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja też jestem ciekawa co z labką, dajcie znać, to wrzucę ją na labkowe fora... Quote
SZPiLKA23 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Wow spoko ze kolejne budy przed zima beda w schronie! Dzieki!!! Folen jak sie cos dowiem to dam znac:) Quote
majuska Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja będę dziś w schronie po Frocię to dam wam potem znać co z labką. Quote
Becia66 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 majuska napisał(a):Ja będę dziś w schronie po Frocię to dam wam potem znać co z labką. cóż byśmy majuska bez ciebie zrobiły.....:buzi: cały czas twierdzimy że siła w nas wszystkich bo w pojedynkę bez szans.... Quote
Recommended Posts