Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

albiemu napisał(a):

Kudłata pamiętasz jak wiozłyśmy Puchara do nowego domu? Jak grandził skubany :) hheeheh Nie mogę wyjść z podziwu jakim pięknym psem jest dzisiaj - z młodziaka, dojrzalszy i mam wrażenie coraz piekniejszy ...

Cudo ....

Czy na pewno jest to Puchar? Oczom nie wierzę:lol: Jakiś wyższy... ładniejszy:lol:

Posted

Kudłata napisał(a):
Pamiętam :lol:, widzę, że na wspomnienia Ci się zebrało :roll:.

bo to naprawdę piękne wspomnienia ...

Inna sprawa, że jego ukochana towarzyszka wstawiła nowe zdjęcia a nie wiem czy masz jeszcze gdzies jego wątek ;)

Tak Weronika - to Puchar - piekny jest ... :loveu::loveu::loveu:

Posted

weronika1 napisał(a):
Co to dogo zamarło, wszyscy pouciekali na wczasy?:lol:

Ja myślę, że coraz więcej osób myśli jak Żaba:cool3:
Pomagać tak, ale szkoda czasu czytać głupie pyskowki na wątkach:cool3:

Posted

Saphira napisał(a):
Ja myślę, że coraz więcej osób myśli jak Żaba:cool3:

Saphira wiem, że w pewnym momecnie watek nie był w temacie "zgoda i jej plusy"... jednak emocje czasem biorą górę szczególnie jeśli dotyczą tego co kochamy. Bylo jak było ja wierzę w spokój na orzechowskim wątku, każda wyciagnęła z nas wnioski :roll: ... przynajmniej za siebie napisać muszę i wiem, że sprowokować się więcej nie pozwolę, wkurzać się też nie mam zamiaru.
Dla wielu osób które to czytają - to głupie kłótnie, wiem o tym, sama tak traktowałam wątki nie dotyczące orzeszków, gdzie ludzie się kłócili. Ale uwierz mi, że kazdy kogo dotyczyły te nerwy odchorował to ... z nawiązką.
Dogomania to literki - które potrafią zniszczyć zdrowie. Ja swoje szanować muszę.

Orzeszki szukają domów. To najważniejsze.

Posted

[quote name='Saphira']
Święte słowa kochaniutka.....

To ja Wam w takim razie wrzucę troszkę nowych kociaków, których ostatnio przybyło i czekają na domki, może jest ktos chętny???:roll:
Wszystkie bardzo fajne i miziaste:loveu:

Posted

cudneeeee :D ... ja wciąż choruję na trzecią kotkę. Nazywała by się Pistacja ale narazie nie ma szans ....

Cudne kocie orzeszki :) - piękne są :)!

Moje dwie kocie dziewczyny mają swoje ulubione prace

Wiśnia - mówię na nią Babcia Klozetowa, siedzi w łaziecne i błaga - spuść wodę raz jeszcze, upcham coś do kratki ściekowej - zobaczysz będzie tak lepiej!!!
Mirabela - spełnia się idealnie w roli ogrodnika - zobacz babo albiemu jak się kwiatki przesadza!!!

Posted

Dzisiaj mam urlop, spróbuję je zmiejszyć do regulaminowych rozmiarow forum Miau. O tyle to jest problem, że komp mi wywala dziwne błędy i mogę mieć z tym problemy.

Szpilka dam Ci znać czy zmniejszyłam czy nie. W razie czego proszę zrób to Ty i wstaw ;) DZIĘKI!

Dzisiaj kobieta która wspomaga bezdomne kociaki wpadla do mnie z wizyta trochę po 6 rano. Przyszedł pod blok ten pies, którego od kilku miesięcy nie udaje się zlapać. Jadł suchą karmę od niej i przyleciała po smycz ... ja wyszłyśmy już go nie było.

Ponoć coraz mocniej wystraszony jest i umordowany ... biedactwo ...

Posted

albiemu napisał(a):

Dzisiaj kobieta która wspomaga bezdomne kociaki wpadla do mnie z wizyta trochę po 6 rano. Przyszedł pod blok ten pies, którego od kilku miesięcy nie udaje się zlapać. Jadł suchą karmę od niej i przyleciała po smycz ... ja wyszłyśmy już go nie było.

Ponoć coraz mocniej wystraszony jest i umordowany ... biedactwo ...

To może dziś go zobaczymy jak będziemy na spacerku z naszymi chłopakami?
Oby.....

Posted

[quote name='Saphira']

Zawsze marzyłam o takiej kolorowej kociczce, ale u mnie zostałaby zapewne pożarta:shake::shake::shake:

Ale cudo:loveu:

Ale i te buraski są prześliczne.

I czarnuszki też.

Wszystkie śliczne!!!

Posted

majuska napisał(a):
To była szybka sesja i nawet pod ogonki nie zaglądałam, ale trikolorek to pewnie najprawdopodobniej dziewczynka, a co... myślisz Miśka coś dobrać?:diabloti:

To nie dla mnie:roll:
Kiedyś mama mojej kol powiedziała, że chciałaby coś podobnego ale kotkę.
Chciałam zapytać zanim zaprezentuje tego maluszka:loveu:
Pani Alina ma 3 koty więc może powiedzieć nie :shake: no ale pokazać można:cool3: