Neczka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Suczka jest młoda, napewno szybko znajdzie dobry dom w razie, gdyby ludzie byli już tak na 100% pewni, że ją oddadzą. Weronika, ktoś zrobi suni zdjęcia ? Quote
SZPiLKA23 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja zrobiłam Sunia jest bardzo fajna, zostałam zlizana łacznie z okularami, z tego co mi mówili to sunia była prowokowana przez sąsiadów, jeden z nich nawet rzucał petardami pod jej bude. Sabcia akceptuje inne pieski, ma bardzo żywiołowy, energiczny charakter, jest bardzo madra, wesoła, wszystko ja interesuje, napewno wymaga troche wyszkolenia, mnie przyjęła bez problemu, dawała sie miziac, głaskac i karmic, jest w dobrej formie, ma zrobione szczepienia, jest poł ONkiem Quote
SZPiLKA23 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cyrk w rozbiórce i widoczki łapane na szybkiego Quote
majuska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wczoraj jeszcze pojechał do nowego domku Kokos, a kierowniczka - Matylda ma nowego pomocnika, razem z nią biega luzem Promyk, ale on z kolei zupełnie nie ma ochoty na rządzenie;) Quote
Becia66 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 majuska napisał(a):Wczoraj jeszcze pojechał do nowego domku Kokos Został wybrany z naszej stronki internetowej.......:lol: Quote
Neczka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ...a domek ma świetny :) Chodzi za Panią krok w krok, śpi w swoim własnym domku na posłanku, bawi się piłeczką, będzie nauka chodzenia na smyczy ;), a Pan chce zabierać go ze sobą na mecze :razz: Za jakiś czas mam też obiecane zdjęcia. Quote
elmira Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ja zrobiłam Sunia jest bardzo fajna, zostałam zlizana łacznie z okularami, z tego co mi mówili to sunia była prowokowana przez sąsiadów, jeden z nich nawet rzucał petardami pod jej bude. Sabcia akceptuje inne pieski, ma bardzo żywiołowy, energiczny charakter, jest bardzo madra, wesoła, wszystko ja interesuje, napewno wymaga troche wyszkolenia, mnie przyjęła bez problemu, dawała sie miziac, głaskac i karmic, jest w dobrej formie, ma zrobione szczepienia, jest poł ONkiem Nie będę wulgarna i nie napisze dosłownie, gdzie ja bym te petardę temu baranowi włożyła:angryy: http://images43.fotosik.pl/150/d1324e2e4ed56777.jpg A suka przesliczna. Reszta Orzeszków na fotkach tez przecudne :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Czasami tak to właśnie jest.... Dzwonił do mnie Pan w sprawie Suzi bo chiał sie o sunie wiecej dowiedzieć, był bardzo sympatyczny i miły, Suzi trafi do naprawde dobrego domu i zostanie Paryzanka:o Quote
Miśka84 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Czasami tak to właśnie jest.... Dzwonił do mnie Pan w sprawie Suzi bo chiał sie o sunie wiecej dowiedzieć, był bardzo sympatyczny i miły, Suzi trafi do naprawde dobrego domu i zostanie Paryzanka:o Ja też tak chcę!!!! No ale to przyjedzie po nią? A jak się o niej dowiedział? Quote
Miśka84 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 A i jeszcze pytanko? Drewniaki będą wybudowane tam gdzie był cyrk? Quote
Neczka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Miśka84 napisał(a): No ale to przyjedzie po nią? A jak się o niej dowiedział? Suczka została wypatrzona na stronie. Państwo będą tymczasowo w Przemyślu, więc zabiorą ją za kilka dni. Drewniaków będzie sporo, więc w różnych miejscach schroniska będą. Quote
Miśka84 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Jak sie dowiedział to nie wiem a ma jechac w przyszłym tygodniu do Tarnowa a stamtąd dalej :) Oby to wypaliło!!! Quote
SZPiLKA23 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jak sie dowiedział to nie wiem a ma jechac w przyszłym tygodniu do Tarnowa a stamtąd dalej :) Quote
weronika1 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Tam na zdjęciach seryjnych widziałam czarno -białego Ciapka od Pani Romy, bardzo go lubiłam miziać , :lol:ale on zawsze uciekał z podwórka , wystarczyło tylko uchylić furtkę i już maszerował do miasta, chłopak ciekawy swiata i przygód. Wracał wieczorem albo nad ranem. Czy teraz nie ucieka? Quote
SZPiLKA23 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jak jest jeszcze w schronisku to raczej nie ;) Weroniko dostałas maila? Quote
Neczka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 weronika1 napisał(a): Czy teraz nie ucieka? Chłopak żyje sobie bardzo, że tak napiszę luźno ;) Nie jest w boksie, biega luzem. Quote
Neczka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Nowy psiak w schronisku - do dodania na stronę. Imię: Max Wiek: 2/3 lata Płeć: pies Rasa: mix Labradora Sterylizacja: nie Opis: zrównoważony, łagodny Narazie tyle jestem w stanie powiedzieć. Szpilka, na MIAU dodałam z opisami nowe koty. Quote
Recommended Posts