Neczka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Przecież wszyscy z drewniaków biegają codziennie na wybiegach ;) Quote
MagdaH Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Brita ma braki w uszkach;) Wiadomo, Szpileczko, wiadomo...;) A ogonek jeszcze ma? :eviltong: Quote
majuska Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Brita ma braki w uszkach;) Ale to jej tylko dodaje uroku moim zdaniem: Quote
albiemu Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dzwoniłam dzisiaj do Kosieczko, świetna dziewczyna :) Pytałam czy nadal są ogłaszane w gaziecie psiaki przez nią, ale okazuje się, że nie bo brak środków. Prześlę jej jutro kaskę i ogłosi na moją prośbę Nelę i Matyldę. Trzymajcie kciuki za dziewczyny :) Quote
Miśka84 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Neczka napisał(a):Przecież wszyscy z drewniaków biegają codziennie na wybiegach ;) Wiem, ze biegają ale w tym momencie wszystkie były zamknięte więc wypuściłam. Quote
albiemu Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Miśka84 napisał(a):Wiem, ze biegają ale w tym momencie wszystkie były zamknięte więc wypuściłam. Miśka .... daj spokój :), szkoda nerwa ... heheh :) Super, że się wybiegały przy Was :) kiedy robimy spotkanie orzeszków naszych kochanych????? hm???? Quote
Miśka84 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 albiemu napisał(a):Miśka .... daj spokój :), szkoda nerwa ... heheh :) Super, że się wybiegały przy Was :) kiedy robimy spotkanie orzeszków naszych kochanych????? hm???? Ja się dostosuję:p Czekam na info kiedy i gdzie:cool3: Quote
albiemu Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Miśka84 napisał(a):Ja się dostosuję:p Czekam na info kiedy i gdzie:cool3: Miśka umówimy się ale jak miniemy ten szatański numer strony na którym jesteśmy - 666 :) ... Inaczej sama wiesz, mogą nam anomalia klimatyczne smycze z rąk wydzierać, w cieniu złe moce itd ... Quote
Miśka84 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 albiemu napisał(a):Miśka umówimy się ale jak miniemy ten szatański numer strony na którym jesteśmy - 666 :) ... Inaczej sama wiesz, mogą nam anomalia klimatyczne smycze z rąk wydzierać, w cieniu złe moce itd ... Dobra:lol::eviltong: Quote
Becia66 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 albiemu napisał(a):Miśka umówimy się ale jak miniemy ten szatański numer strony na którym jesteśmy - 666 :) ... Inaczej sama wiesz, mogą nam anomalia klimatyczne smycze z rąk wydzierać, w cieniu złe moce itd ... no to ja dodaję swoje dwie 66 to już nie będzie szatański i można sie umawiać...:eviltong:......chyba że to megaszatański będzie ?......:hmmmm: Quote
Becia66 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 a zresztą jest już nowa strona to możemy robić co chcemy....:bigcool: Quote
Miśka84 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 becia66 napisał(a):no to ja dodaję swoje dwie 66 to już nie będzie szatański i można sie umawiać...:eviltong:......chyba że to megaszatański będzie ?......:hmmmm: Megaszatański to chyba nie;) Quote
Wet-siostra Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Najlepiej poczekajcie na 777...Bo 7 to cyfra doskonałości...;) Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wet siostro ta liczba najważniejsze, żeby podpierała Schronisko ... A właśnie dziewczyny całe wieki nie byłam :oops:, więc napiszcie cosik więcej - jak idą sterylizacje, ile psiaków, kotów czy sa jakieś potrzeby? Dobrze, że ten kawałek ziemi stał się pewnością kolejnego dnia, bez kombinacji, tak jak było kiedyś, za dawnego dowodzenia :roll: ... wtedy nigdy nie było wiadomo ile prawdy lub kłamstwa we wszystkim. Pozdrawiam serdecznie wolontariuszy! Quote
Miśka84 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Kaśka to się trzeba z nami wybrać ;) i zobaczyć na własne oczy :loveu: Od mojej 1 wizyty w styczniu dużo się zmieniło.... Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Miśka84 napisał(a):Kaśka to się trzeba z nami wybrać ;) i zobaczyć na własne oczy :loveu: Od mojej 1 wizyty w styczniu dużo się zmieniło.... kusiło mnie przyznaje w tak doborowym towarzystwie się wybrać :loveu: ! Miśka sporo mamy już do nadrobienia, wczoraj mnie już wiem, że ominęło, przed nami spacer z psiakami, Kudłata też napewno się dołączy :) - będzie fajnie :). Orzecholot też napewno nie zawiedzie :) Fajnie by było spotkać Was drogie Panie :) - co na to Panowie? Quote
Miśka84 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 albiemu napisał(a): Fajnie by było spotkać Was drogie Panie :) - co na to Panowie? Podobno Pan Żaba piszę się na niedzielę:roll: oczywiście jak drogie Panie dopiszą:loveu: Co do spacerku to ja tylko czekam na cynk gdzie i kiedy.:cool1: Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Miśka84 napisał(a):Podobno Pan Żaba piszę się na niedzielę:roll: oczywiście jak drogie Panie dopiszą:loveu: Co do spacerku to ja tylko czekam na cynk gdzie i kiedy.:cool1: Co do spacerku jedna prośba - nie śmiej się z mojego Gucia, trochę krzywo "skroiłam" mu portki :roll: ... Trzasnęły mu na pupie i za dużo widać :oops: ... Quote
Miśka84 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 albiemu napisał(a):Co do spacerku jedna prośba - nie śmiej się z mojego Gucia, trochę krzywo "skroiłam" mu portki :roll: ... Trzasnęły mu na pupie i za dużo widać :oops: ... Mój kułacz też ma podcięte :roll: Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Miśka84 napisał(a):Mój kułacz też ma podcięte :roll: to szybciej odczytają swoje dane osobowe ... jest tego jakiś plus ;) Oglądałam zdjęcia Twojego kudłacza - naprawdę jest śliiiczny :), Halina wciąż się nim zachwyca i wcale mnie to nie dziwi :) Quote
Miśka84 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Miśka84 napisał(a):Mój kułacz też ma podcięte :roll: O matko kułacz mi wyszedł :wallbash: Kudłacz miała być:roll: I ciesze się że Mikserek się podoba. A wiecie, że dziś mija 3 tydzień Mikserka w moich skromnych progach:loveu: Quote
Neczka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ...a dlaczego na stronie schroniska nie ma żadnych kotów do adopcji ? Quote
Neczka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Za każdym razem, jak jestem w schronisku, to robię zdjęcia. Więc są aktualne conajmniej raz w tygodniu :roll: ...to za rzadko ? Quote
Recommended Posts