Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Kosieczko, świetna dziewczyna :) Pytałam czy nadal są ogłaszane w gaziecie psiaki przez nią, ale okazuje się, że nie bo brak środków. Prześlę jej jutro kaskę i ogłosi na moją prośbę Nelę i Matyldę. Trzymajcie kciuki za dziewczyny :)

Posted

Neczka napisał(a):
Przecież wszyscy z drewniaków biegają codziennie na wybiegach ;)

Wiem, ze biegają ale w tym momencie wszystkie były zamknięte więc wypuściłam.

Posted

Miśka84 napisał(a):
Wiem, ze biegają ale w tym momencie wszystkie były zamknięte więc wypuściłam.

Miśka .... daj spokój :), szkoda nerwa ... heheh :) Super, że się wybiegały przy Was :)

kiedy robimy spotkanie orzeszków naszych kochanych????? hm????

Posted

albiemu napisał(a):
Miśka .... daj spokój :), szkoda nerwa ... heheh :) Super, że się wybiegały przy Was :)

kiedy robimy spotkanie orzeszków naszych kochanych????? hm????

Ja się dostosuję:p Czekam na info kiedy i gdzie:cool3:

Posted

Miśka84 napisał(a):
Ja się dostosuję:p Czekam na info kiedy i gdzie:cool3:

Miśka umówimy się ale jak miniemy ten szatański numer strony na którym jesteśmy - 666 :) ... Inaczej sama wiesz, mogą nam anomalia klimatyczne smycze z rąk wydzierać, w cieniu złe moce itd ...

Posted

albiemu napisał(a):
Miśka umówimy się ale jak miniemy ten szatański numer strony na którym jesteśmy - 666 :) ... Inaczej sama wiesz, mogą nam anomalia klimatyczne smycze z rąk wydzierać, w cieniu złe moce itd ...

Dobra:lol::eviltong:

Posted

albiemu napisał(a):

no to ja dodaję swoje dwie 66 to już nie będzie szatański i można sie umawiać...:eviltong:......chyba że to megaszatański będzie ?......:hmmmm:

Posted

becia66 napisał(a):
no to ja dodaję swoje dwie 66 to już nie będzie szatański i można sie umawiać...:eviltong:......chyba że to megaszatański będzie ?......:hmmmm:

Megaszatański to chyba nie;)

Posted

Wet siostro ta liczba najważniejsze, żeby podpierała Schronisko ...

A właśnie dziewczyny całe wieki nie byłam :oops:, więc napiszcie cosik więcej - jak idą sterylizacje, ile psiaków, kotów czy sa jakieś potrzeby? Dobrze, że ten kawałek ziemi stał się pewnością kolejnego dnia, bez kombinacji, tak jak było kiedyś, za dawnego dowodzenia :roll: ... wtedy nigdy nie było wiadomo ile prawdy lub kłamstwa we wszystkim.

Pozdrawiam serdecznie wolontariuszy!

Posted

Miśka84 napisał(a):
Kaśka to się trzeba z nami wybrać ;) i zobaczyć na własne oczy :loveu:
Od mojej 1 wizyty w styczniu dużo się zmieniło....

kusiło mnie przyznaje w tak doborowym towarzystwie się wybrać :loveu: !
Miśka sporo mamy już do nadrobienia, wczoraj mnie już wiem, że ominęło, przed nami spacer z psiakami, Kudłata też napewno się dołączy :) - będzie fajnie :). Orzecholot też napewno nie zawiedzie :)
Fajnie by było spotkać Was drogie Panie :) - co na to Panowie?

Posted

albiemu napisał(a):

Fajnie by było spotkać Was drogie Panie :) - co na to Panowie?

Podobno Pan Żaba piszę się na niedzielę:roll: oczywiście jak drogie Panie dopiszą:loveu:

Co do spacerku to ja tylko czekam na cynk gdzie i kiedy.:cool1:

Posted

Miśka84 napisał(a):
Podobno Pan Żaba piszę się na niedzielę:roll: oczywiście jak drogie Panie dopiszą:loveu:

Co do spacerku to ja tylko czekam na cynk gdzie i kiedy.:cool1:

Co do spacerku jedna prośba - nie śmiej się z mojego Gucia, trochę krzywo "skroiłam" mu portki :roll: ... Trzasnęły mu na pupie i za dużo widać :oops: ...

Posted

albiemu napisał(a):
Co do spacerku jedna prośba - nie śmiej się z mojego Gucia, trochę krzywo "skroiłam" mu portki :roll: ... Trzasnęły mu na pupie i za dużo widać :oops: ...

Mój kułacz też ma podcięte :roll:

Posted

Miśka84 napisał(a):

to szybciej odczytają swoje dane osobowe ... jest tego jakiś plus ;)

Oglądałam zdjęcia Twojego kudłacza - naprawdę jest śliiiczny :), Halina wciąż się nim zachwyca i wcale mnie to nie dziwi :)

Posted

Miśka84 napisał(a):

O matko kułacz mi wyszedł :wallbash: Kudłacz miała być:roll:
I ciesze się że Mikserek się podoba.

A wiecie, że dziś mija 3 tydzień Mikserka w moich skromnych progach:loveu: