Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Własnie przeglądam stare zdjęcia ze schroniska sprzed 3 lat i zgroza mnie ogarnia.....kołek w gardle siedzi....niewyobrażalne ......:shake::-(
Szpilka czy to nie twoja Sara ?

Posted

A oto reszta Bobiczka, bohatera zgaduj - zgaduli. Grabiłam skoszoną trawę koło jego boksu i poprostu mnie zahipnotyzował:loveu: cudowny olbrzym, pieszczoch niemiłosierny, rewelacyjnie grzeczny spacerowicz i strasznie się boi burzy:shake:

Posted

A oto obiecana sesja zdjęciowa Julci. Sprawia wrażenie bojaźliwej, ale całkiem szybko się zaprzyjaźnia z człowiekiem, wesoło biegała po wybiegu z kolegą i koleżanką, więc zgadza się z innymi psiakami, jest pieszczochem po bliższym poznaniu, ale..... strasznie przestraszyła się szczotki do czesania i gwałtowniejszych ruchów, więc pewnie mogła być bita:shake:

Posted

Przeurocza para Harry i Zmora odbyli wczoraj wspólny spacerek, pełen cudownych, błogich chwil, miziań, czesań, polegiwań w cieniu......spacerek zakończył się ucieczką Harrego:diabloti:, który stwierdził, że nie ma ochoty wracać, wyrwał głowę z obroży i pobiegł w pola. Zobaczył jednak, że o dziwo nikt go nie goni, a Zmora ma za to aż cztery ręce do miziań i szybciuto do nas dołączył elegancko wracając do schroniska:p Kochany głupolek:loveu:

Posted

Agacia wydobrzała już po sterylce i wróciła do boksu, a w biurze mamy teraz kolejną rekonwalescentkę po sterylizacji Bezę:

Przybył do schroniska kolejny terierek, jest póki co bardzo spokojny, dziś ma przyjechać pan , który zgłaszał zaginięcie swojego psa ( ten co do Froci i Korka przyjeżdżał ) trzymajmy więc kciuki aby się wreszcie okazało, że to ten!!

Posted

[quote name='majuska']:hmmmm::???::oops::oops: no i nie wiem :oops: kto zna tą śliczna dziewczynkę z Lajlowego boksu ??? Wymogła ten spacer na mnie siłą:diabloti:

No to ładna...i mądra na dodatek:evil_lol: To taki piesek, że swietnie komponuje sie z kanapą-zamiast poduszki :)

Posted

elmira napisał(a):
:mdleje:

Ale fota:crazyeye: Cudoo!
A co to za sliczna modelka?

:hmmmm::???::oops::oops: no i nie wiem :oops: kto zna tą śliczna dziewczynkę z Lajlowego boksu ??? Wymogła ten spacer na mnie siłą:diabloti:

Posted

elmira napisał(a):
:mdleje:

Ale fota:crazyeye: Cudoo!
A co to za sliczna modelka?

Imię jak zwykle mi umknęło :roll:
Ta śliczność to mini belgijka, ma ok. 6 miesięcy. Dziewczynka jest przeurocza, bardzo garnie się do ludzi, najchętniej przesiedziałaby cały dzień na kolankach. Jest bardzo uległa wobec innych psów i taka delikatna...