Miśka84 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 weronika1 napisał(a):Czy wygląda na bezdomną, czy to suczka? Ja go zawsze widziałam w pozycji lezącej. Quote
Neczka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Szpilka, ściągnij ze strony Buliego i Iglo :multi: Quote
Becia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Neczka napisał(a):Szpilka, ściągnij ze strony Buliego i Iglo :multi: wróciły do właścicieli czy poszły do nowych domków ? Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Zgaduj - zgadula, czyja to doopka ???;):evil_lol: Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jutro wklejam foty , bo dziś :beerchug::mdleje: Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Bibiczka ?????? no nie, daj szansę innym:evil_lol: Mam jeszcze takiego słodziaka na fotach ale to jutro;) Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Własnie przeglądam stare zdjęcia ze schroniska sprzed 3 lat i zgroza mnie ogarnia.....kołek w gardle siedzi....niewyobrażalne ......:shake::-( Szpilka czy to nie twoja Sara ? Quote
SZPiLKA23 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Tak to Sara :( Naszczescie teraz wyglada tak:) i jest kochana:) Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A oto reszta Bobiczka, bohatera zgaduj - zgaduli. Grabiłam skoszoną trawę koło jego boksu i poprostu mnie zahipnotyzował:loveu: cudowny olbrzym, pieszczoch niemiłosierny, rewelacyjnie grzeczny spacerowicz i strasznie się boi burzy:shake: Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A oto obiecana sesja zdjęciowa Julci. Sprawia wrażenie bojaźliwej, ale całkiem szybko się zaprzyjaźnia z człowiekiem, wesoło biegała po wybiegu z kolegą i koleżanką, więc zgadza się z innymi psiakami, jest pieszczochem po bliższym poznaniu, ale..... strasznie przestraszyła się szczotki do czesania i gwałtowniejszych ruchów, więc pewnie mogła być bita:shake: Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Przeurocza para Harry i Zmora odbyli wczoraj wspólny spacerek, pełen cudownych, błogich chwil, miziań, czesań, polegiwań w cieniu......spacerek zakończył się ucieczką Harrego:diabloti:, który stwierdził, że nie ma ochoty wracać, wyrwał głowę z obroży i pobiegł w pola. Zobaczył jednak, że o dziwo nikt go nie goni, a Zmora ma za to aż cztery ręce do miziań i szybciuto do nas dołączył elegancko wracając do schroniska:p Kochany głupolek:loveu: Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Agacia wydobrzała już po sterylce i wróciła do boksu, a w biurze mamy teraz kolejną rekonwalescentkę po sterylizacji Bezę: Przybył do schroniska kolejny terierek, jest póki co bardzo spokojny, dziś ma przyjechać pan , który zgłaszał zaginięcie swojego psa ( ten co do Froci i Korka przyjeżdżał ) trzymajmy więc kciuki aby się wreszcie okazało, że to ten!! Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dużo psiaków wczoraj pospacerowło, a tu prawdziwa Makowa Panienka z orzechowskich pól :loveu: Quote
elmira Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :mdleje: Ale fota:crazyeye: Cudoo! A co to za sliczna modelka? Quote
elmira Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='majuska']:hmmmm::???::oops::oops: no i nie wiem :oops: kto zna tą śliczna dziewczynkę z Lajlowego boksu ??? Wymogła ten spacer na mnie siłą:diabloti: No to ładna...i mądra na dodatek:evil_lol: To taki piesek, że swietnie komponuje sie z kanapą-zamiast poduszki :) Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 elmira napisał(a)::mdleje: Ale fota:crazyeye: Cudoo! A co to za sliczna modelka? :hmmmm::???::oops::oops: no i nie wiem :oops: kto zna tą śliczna dziewczynkę z Lajlowego boksu ??? Wymogła ten spacer na mnie siłą:diabloti: Quote
Neczka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 elmira napisał(a)::mdleje: Ale fota:crazyeye: Cudoo! A co to za sliczna modelka? Imię jak zwykle mi umknęło :roll: Ta śliczność to mini belgijka, ma ok. 6 miesięcy. Dziewczynka jest przeurocza, bardzo garnie się do ludzi, najchętniej przesiedziałaby cały dzień na kolankach. Jest bardzo uległa wobec innych psów i taka delikatna... Quote
Neczka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 W nowym domku Jamiraquai i Bobiś :loveu::multi::multi: Quote
majuska Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Neczka']W nowym domku Jamiraquai i Bobiś :loveu::multi::multi: Jamiraquai to ten szczeniaczek w typie JRT, a Bobinio tak maszerował ...... Quote
Recommended Posts