Miśka84 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Julka.....? Strasznie się cieszę!:multi::multi::multi::multi: Quote
majuska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bandzior w nowym domku!!!!!:multi::multi::multi: Będzie mieszkał we Wierzbnej pod Jarosławiem i miał pod opieką wiejskie podwórko, takie prawdziwe z kurami i kaczkami , Państwo są nim zachwyceni i widać, że sobie poradzą z Bandziorkiem, już nawet były zaczątki wspólnej gry w piłkę, a podobno ma jeszcze z ich synem na mecze chodzić:razz:, wygląda na to , że naprawdę dobrze trafił i szybko odnajdzie się w roli gospodarza. Quote
majuska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 becia66 napisał(a):świetna wiadomośc majuska.....:multi:...rozumiem że go zawiozłaś ? :razz: Tak , oczywiście i sprawdzałam też wcześniej ten domek, jest wszystko ok., a nawet jesteśmy umówieni na wizytę poadopcyjną:lol: Quote
Becia66 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 świetna wiadomośc majuska.....:multi:...rozumiem że go zawiozłaś ? :razz: Quote
Neczka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Byłyśmy z Renią u Bandziorkowych Państwa :) Tak, przyjechał z nami :) Quote
majuska Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nowość w schronisku - średniej wielkości sunia, trochę przestraszona, została znaleziona w Jarosławiu, być może się zgubiła lub zwiała komuś. Szpilka ma ją poogłaszać. Quote
majuska Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Obecnie są aż trzy haszczaki w schronisku, dotarł ostatnio jeszcze jeden + 2 wcześniejsze. Każdy inny i z urody i z charakterku;). Co to się dzieje, że tak się ich ludzie pozbywają:shake: Quote
majuska Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 I jeszcze Bandzioras na pożegnalnym buszowaniu po Orzechowskich łąkach Razem z nami Bandziorka żegnała jeszcze jedna przesympatyczna paróweczka Krówka ( na pewno nie upiorna ;) ) Quote
Becia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='majuska']Nowość w schronisku - średniej wielkości sunia, trochę przestraszona, została znaleziona w Jarosławiu, być może się zgubiła lub zwiała komuś. Szpilka ma ją poogłaszać. Podobna trochę do naszej niewidomej Śnieżynki co to domek w Szczecinie znalazła.... Quote
Wet-siostra Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 majuska napisał(a):Obecnie są aż trzy haszczaki w schronisku, dotarł ostatnio jeszcze jeden + 2 wcześniejsze. Każdy inny i z urody i z charakterku;). Co to się dzieje, że tak się ich ludzie pozbywają:shake: Te psy potrzebują dużo ruchu,najszczęśliwsze są gdy mogą pracować...Teraz niestety zapanowała na nie moda...Ludzie kupują haszczaka-często do bloku gdzie godzinami siedzi sam,nieszczęśliwy...Być może coś z nudów niszczy...Być może uświadamiają sobie,jakiego psa kupili...i oddają do schronu wiedząc,że nie są w stanie sprostać psim wymaganiom...:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ten psiak to bardziej malamut niz haszczak (Iglo). Majuska moze masz jakies fotaski dlamnie :cool3: Quote
Neczka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ten psiak to bardziej malamut niz haszczak (Iglo). Majuska moze masz jakies fotaski dlamnie :cool3: Na stronę potrzebujesz czy do ogłoszeń ? Ja też ogłaszam haszczaki... Quote
Neczka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Wczorajszy, już najostatniejszy spacer jeszcze bezdomnego Bandziorasa. Dziś już szczęśliwe, moje najwspanialsze psisko z całego schroniska :loveu::multi: Moja Bandziorowska miłość ma świetny domek :loveu::wink: Quote
SZPiLKA23 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Neczka napisał(a):Na stronę potrzebujesz czy do ogłoszeń ? Ja też ogłaszam haszczaki... Na strone.... Quote
Miśka84 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pisze tu bo sporo zagląda tu ludzi z Rzeszowa. Wracając z niedzielnego spacerku z Mikserem koło ZUS-u spotkaliśmy leżącego psa. Wracając dziś z roboty leżała koło Szpitala Woj. tego koło Hali Targowej. Okazało się, że moja ciotka widziała go w tej okolicy w piątek i sobotę. Może jakaś łapanka? Quote
Koperek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='majuska']Nowość w schronisku - średniej wielkości sunia, trochę przestraszona, została znaleziona w Jarosławiu, być może się zgubiła lub zwiała komuś. Szpilka ma ją poogłaszać. Toż to BOS prawie!:crazyeye: Dziewczyny, potrzebuję jakieś info o niej, jeszcze ze dwie foty, kontakt do kogoś i ogłoszę na owczarku! Quote
SZPiLKA23 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Prawie robie wielka róznice do BOS-a troszke jej brakuje, narazie to ona prawdopodobnie sie zgubiła zrobiłam ogłoszenia i porozwieszałam, niestety mam poblokowane czesc rzeczy na stronce i nie moge wstawic jej foty na 1 strone Quote
Koperek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Prawie robie wielka róznice do BOS-a troszke jej brakuje No co Ty nie powiesz?! Tyle to i ja wiem. Jednak co do doświadczeń z psami porównywać się nie możemy. Zależy mi na psie, więc czekam na dalszy rozwój wypadków. Quote
majuska Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja jutro będę w schronie, jeżeli sunia jeszcze tam jest, to zrobimy profesjonalna orzechowską sesję zdjęciową ( taka z wiatrakami w tle :evil_lol: ) o ile ze mną pójdzie , bo jest troszkę bojaźliwa:roll:.... ale piękna za to. Quote
majuska Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Miśka84 napisał(a):Pisze tu bo sporo zagląda tu ludzi z Rzeszowa. Wracając z niedzielnego spacerku z Mikserem koło ZUS-u spotkaliśmy leżącego psa. Wracając dziś z roboty leżała koło Szpitala Woj. tego koło Hali Targowej. Okazało się, że moja ciotka widziała go w tej okolicy w piątek i sobotę. Może jakaś łapanka? Może po prostu do Kundelka zadzwonić trzeba, z Rzeszowa to chyba nie będzie problemu , żeby przyjechali:roll: Quote
Koperek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='majuska']Ja jutro będę w schronie, jeżeli sunia jeszcze tam jest, to zrobimy profesjonalna orzechowską sesję zdjęciową ( taka z wiatrakami w tle :evil_lol: ) o ile ze mną pójdzie , bo jest troszkę bojaźliwa:roll:.... ale piękna za to. Super, czekam! :) Każdy pies cierpliwością ujarzmiony wychodzi w końcu z boksu ;) Quote
Recommended Posts