SZPiLKA23 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 No to fajno bede miała o wiele mniej roboty ;) Quote
Becia66 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Czy uważacie ze warto przenosić ze starej strony do działu "w nowych domach" wszystkie psy, czy przenieść tylko te o których mamy jakieś informacje i zdjęcia, bo to sporo pracy a nie wiem czy to ma znaczenie kiedy nie wiemy co z psem sie dzieje, oczywiście te co juz sa na nowej stronie po znalezieniu domu będą normalnie przenoszone Ja z kolei uważam że powinny byc na niej wszystkie psy z adopcji. Wiem Szpilka że to ogromna praca i trud dla ciebie ale my te psy znamy, byłysmy z nimi od początku, z każdym łączy sie jakas historia i czas.....nasz czas... Proszę cię ,powolutku - to nie pilne przecież aby sukcesywnie jednak wprowadzać psy na stronkę, choćby bez opisu tylko z imienia i zdjęcie, dwa wystarczy. Wydaje mi sie że jesteśmy im to winne po tym co przeszły. Mam dużo zdjęc psiaków co poszły do adopcji zanim powstała stronka i mam takie poczucie obowiązku pokazać je światu że były w tym miejscu - wtedy jeszcze tak strasznym.... Quote
Kudłata Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Też myślę, że warto pokazać wszystkie psy, wtedy widać będzie jak dużo już znalazło swoje domy - takie światełko w tunelu. A co do opisów uważam, że są zupełnie niepotrzebne, wystarczy imię i zdjęcie. Quote
SZPiLKA23 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Na poczatek zrobie te co mam zdjecia z nowych domow;) Quote
Becia66 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Folen napisał(a):Czy w takim razie przepiąć Wam starą domenę pod nową stronę? Dajcie mi znać, to to zrobię. Szpilka odpowiedz Folen na to pytanie bo nie chcę nic zamieszać..... Quote
SZPiLKA23 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Beciu jak masz foty psow w nowych domach tych ktore nie miały watkow to wyslij mi na poczte z imieniem;) dzieki:) Te ktore maja foty na stronce albo miały watki juz mam Quote
Miśka84 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 A ja informuję drogie Panie, że mój tymczasik ma się dobrze :loveu: Mam parę zdjęć na razie takie o z wczorajszego dnia jak spał i kilka z dzisiejszego jak przegląda się w lustrze. Narazie taka krótka relacja jakoś powoli wszystko ogarniam tz. kota, psa i siebie :roll::evil_lol: A w relacji kot pies nie jest źle pisałam wcześniej Szpilce 1 noc ok. kocica spała ze mną w wyrku a Mikser obok. Bardzo chciał z nami ale ja jestem twarda i nie pozwoliłam :lol: Quote
weronika1 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Miśka84 napisał(a): A w relacji kot pies nie jest źle pisałam wcześniej Szpilce 1 noc ok. kocica spała ze mną w wyrku a Mikser koło. Bardzo chciał z nami ale ja jestem twarda i nie pozwoliłam :lol: Tylko twardo nie zasypiaj, bo Mikser znajdzie sie w łózku:loveu: Quote
Becia66 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Czy ktoś umie odpowiedziec na maila ? [FONT=Arial],, Czy w schronisku nie ma moze jakiejsc młodej wysterylizowanej kotki nie bojacej sie psow bo jak pani wie mamy dwa :) bylibysmy zainteresowani wzieciem poniewaz nasz kocur zaginął miesiac temu i juz nie wierzymy w to ze wroci . Jak by było cos czy mogła by Pani podesłac zdjecia była bym bardzo wdzieczna, a ja na dniach wysle zdjecia suni pozdrawiam Kaska''[/FONT] Quote
Miśka84 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 weronika1 napisał(a):Tylko twardo nie zasypiaj, bo Mikser znajdzie sie w łózku:loveu: I w takim układzie ja ląduje na podłodze. Mikser oczywiście leży obok i dotyka mnie łapkami :loveu: Quote
Miśka84 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kolejna noc przespana :p Martwi mnie bo Mikser mało je. Wczoraj rano zjadł troszkę psiej puszki, suchego nie je no może 2,3 kulki. Wieczorem byliśmy w odwiedzinach u mojej. kol to tam zjadł troszkę jedzenia, które dostają jej psy. Rano ugotowałam mu makaron, dodałam troszkę oleju i psiej puszki - nie tknięte. Może dlatego, że został sam a ja pojechałam na parę godzin do roboty Wodę pije z garnka, ale tylko z garnka, który jest na zewnątrz dla kotów z sąsiedztwa ze swojej miski nie napił się oni jednego łyczka. Jest wesoły właśnie skończyliśmy zabawę, żwawo tupta na spacerku. Jak widzi, że jestem zajęta to śpi, w sumie dużo śpi ale tym się nie martwię bo pewnie odsypia. W domu nie brudzi. Kochany jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Miśka84 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Mikser to matołek :evil_lol: Palę w piecu bo zimno jak w psiarni ;) oczywiście Mikser mi pomaga ;) i patrzę a on sobie wziął drewienko i się nim bawi. Głupolek mały. Mikser chyba chciał by się pobawić z moją kotką ale ona jakoś nie ma ochoty, ale jak śpi to się skrada i go wącha :p Troszkę zjadł tzn. karmiłam go z ręki. Wiem zaraz mnie opierdziolicie za takie zachowanie :roll: później wyciągałam jedzenie z miski i jadł z podłogi, na koniec dałam mu miskę pod noc. Coś tam pomlaskał i to by było na tyle. Generalnie zjadł mało. Wykończę się. Szpilka parę zdjęć prześlę ci na pocztę to w chwili wolnego czasu może tu wstawisz?! Quote
albiemu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Mikser kręci :) heheh Miśka ukochaj go :), mam nadzieję poznam go z Guciem niebawem, pogadają o trymowaniu, tapirowaniu, czesaniu ... Będą mieli o czym. Gucia ostatnio jak spał obcięłam, resztę dokończyłam jak na wpół śpiący stał. Miał do mnie żale co z jego swetrem zrobiłam :) :diabloti: Halina ma dobre metody na psy z Orzechowiec. Jak Gucio postanowił nie sikać bo wszystkiego się bał, zbawieniem okazał się jej bukszpan na ogrodzie :) POLECAM :) ... inna sprawa, że zawsze czyści miski jej psiakom bo u niej przecież lepsze! Quote
weronika1 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 becia66 napisał(a):Czy ktoś umie odpowiedziec na maila ? [FONT=Arial],, Czy w schronisku nie ma moze jakiejsc młodej wysterylizowanej kotki nie bojacej sie psow bo jak pani wie mamy dwa :) bylibysmy zainteresowani wzieciem poniewaz nasz kocur zaginął miesiac temu i juz nie wierzymy w to ze wroci . Jak by było cos czy mogła by Pani podesłac zdjecia była bym bardzo wdzieczna, a ja na dniach wysle zdjecia suni pozdrawiam Kaska''[/FONT] Beciu , podaj telefon Weta , tam jest 21 szt do wyboru i do koloru 016 678 3807 są to koty odebrane jednej Pani. Najlepiej rozmawiać z Panią asystentka Weta , bo ona dokładnie wie jaki kociak ma charakter i czy jest kastrowany i w jakim wieku i juak reaguje na psy:lol: Quote
Miśka84 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 albiemu napisał(a):Mikser kręci :) heheh Miśka ukochaj go :), mam nadzieję poznam go z Guciem niebawem, pogadają o trymowaniu, tapirowaniu, czesaniu ... Będą mieli o czym. Gucia ostatnio jak spał obcięłam, resztę dokończyłam jak na wpół śpiący stał. Miał do mnie żale co z jego swetrem zrobiłam :) :diabloti: Halina ma dobre metody na psy z Orzechowiec. Jak Gucio postanowił nie sikać bo wszystkiego się bał, zbawieniem okazał się jej bukszpan na ogrodzie :) POLECAM :) ... inna sprawa, że zawsze czyści miski jej psiakom bo u niej przecież lepsze! Ukocham, ukocham :loveu: Mikser na pewno bardzo ucieszy się ze spotkania :loveu: Mikser jest zbokiem! Byliśmy razem w zoologicznym i tam była śliczna Goldenka, która pomaga w pracy swojej pani:p My tu pitu, pitu a Mikser na goldence :-o Zbok no! A i pan w sklepie powiedział, żebym się nie przejmowała jego niejedzeniem bo jak nie zje 2 dni to nie umrze tylko żeby pił. A i mam zabrać miskę z jedzeniem i dawać mu 2 razy dziennie. Podobno w ten sposób pokażę mu kto tu rządzi. Ale pszysmak w postaci kiełbasy zjadł w minutę. Menda jedna :evil_lol: PS. No super przez to dogo zjarałam sobie sos do gołąbków Quote
Saphira Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nasza Klara też jeść nie chciała. To pewnie stres zwiazany z nowym miejscem. Oby potem za dużo nie jadł:diabloti: http://allegro.pl/item649185519_likwidacja_psiego_azylu_eksmisja_27_psow_pomocy.html Quote
albiemu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 proponuje zlot orzeszków zorganizować - niech się orzeszki przywitają z nowym kolegą :) Quote
Miśka84 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 albiemu napisał(a):proponuje zlot orzeszków zorganizować - niech się orzeszki przywitają z nowym kolegą :) Dobry pomysł :p Quote
Saphira Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 U mnie dwa psy kradną : Diana i Klara:diabloti: Raz stracilam piekna wędzonkę z polędwicy:angryy: LIKWIDACJA psiego AZYLU - EKSMISJA 27 psów-POMOCY (649185519) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Miśka84 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Saphira napisał(a):Nasza Klara też jeść nie chciała. To pewnie stres zwiazany z nowym miejscem. Oby potem za dużo nie jadł:diabloti: A z tym jedzeniem to ja już sama nie wiem czy on to taki francuski piesek czy co? Miskę schowałam dam mu jeść ok 19. Może być? Ale menda sama się obsłużyła bo zostawiłam resztki gołąbka na i on go zjadł jak nie widziałam. Chyba się zastrzelę :evil_lol: Do tego, że Gruba kradnie jedzenie to się przyzwyczaiłam ale pies :flaming: Quote
weronika1 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 To mój Finuś lepiej robi, nie tylko kradnie ale jeszcze chowa na zaś za tapczanik , poczym bardzo ładnie pachnie w pokoju:loveu: Quote
majuska Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Miśka84 napisał(a): :evil_lol: Do tego, że Gruba kradnie jedzenie to się przyzwyczaiłam ale pies :flaming: To chyba musisz sie przyzwyczaić, bo psy to chyba większe złodziejaszki niż kocurki.....a tak wogóle to sie aż tak nie zadręczaj tym , że on nie je i dużo śpi, za pare dni jak sie odnajdzie u Ciebie, będziesz sie zastanawiać, dlaczego on tak mało śpi???:evil_lol: Dawaj żarcie tak jak tam wyżej było 2 razy dziennie, jak nie je to zabieraj michę, na pewno załapie...to takie mądre i kochane cudeńko:loveu: Quote
Miśka84 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 weronika1 napisał(a):To mój Finuś lepiej robi, nie tylko kradnie ale jeszcze chowa na zaś za tapczanik , poczym bardzo ładnie pachnie w pokoju:loveu: Masakra :placz: Quote
Recommended Posts