SZPiLKA23 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Chwyta za serce- nie ma co... :loveu: Jeszcze raz prosze o zdjęcia psow jeżeli ktoś ma, bo czesc fot ze starej stronki sie nie nadaje, a chce miec wszystko w miare zrobione zeby potem nie wymieniac i nie poprawiac, bo i tak jeszcze sporo pracy jest na stronce. Na obecna chwile najpilniej potrzebuje zdjec Wilki, Żelka, Luny, Punia i Torpedy Quote
majuska Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 To ja już wszystko wiem:lol: To stworzenie się do mnie przykleiło na pół godziny i tak patrzyło w oczy, o mój Boże.....kto się pozbył takiego cuda:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jeszcze do niej nie doszłam ale wyslij bo ma takie sobie :) Wilka na stronie ma niewyraźne i z daleka :-/ Quote
Becia66 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Szpilka zaraz poszukam zdjęcia Wilki i ci je prześlę. Mam też zdjecia tej rudej suni z ktorą Diger był w boksie - potrzebujesz ? Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Jeszcze do niej nie doszłam ale wyslij bo ma takie sobie :) Wilka na stronie ma niewyraźne i z daleka :-/ sobie skacza:angryy: Jeszcze chciałam dopytac w sprawie psow juz w nowych domach bo o czesci nic nie wiemy i chyba najlepiej jak sie wstawi tylko z imieniem a te ktore wiemy gdzie sa i mamy ich zdjecia z nowych domow to wstawimy tekst i zdjecia przed i po. Jakie jeszcze działy maja byc dorobione oprócz TM? Schronisko w Orzechowcach :: Strona Wolontariuszy - Strona Główna Quote
karolciasz28 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 majuska napisał(a):Karolcia, a może krótkowłosy i w dodatku przegubowy lambadziarz Czador!! Z długowłosych nic mi tam nie przychodzi do głowy, jest Sashka, ale to bardzo delikatna sunia.... Majuska jesteś genialna:eviltong:. Zaraz siadam drukuje zdjęcia Czadora i w sobotę wiozę wujkowi. Może akurat coś z tego będzie:lol:.A czy Sasha jest wysterylizowana? Quote
majuska Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Sasha nie jest wysterylizowana a wogóle to podobno uciekła.... ona bardzo delikatna jest. Quote
karolciasz28 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 majuska napisał(a):Sasha nie jest wysterylizowana a wogóle to podobno uciekła.... ona bardzo delikatna jest. A to Sasha od razu odpada. Quote
Becia66 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 SZPiLKA23 napisał(a): Jakie jeszcze działy maja byc dorobione oprócz TM? Schronisko w Orzechowcach :: Strona Wolontariuszy - Strona Główna Szpilko koniecznie ,,adopcje wirtualne'' bo nawet wczoraj miałam o to zapytanie z prosbą o podanie schroniskowego konta. Co miesiąc są wpłacane pieniązki na Yankesa od p.Barbary J. z Warszawy, a dobrze byłoby przenieśc to na inne psy.... A Yankesowi sie faktycznie polepszyło....:lol::razz: Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 czyli tylko 2 działy TM i adopcje wirtualne? Czy odrazu podac nr. konta? Czy dac tez w dziale warunki adopcji ze opłata to 40 zł? Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ok, mam dzieki dziewczyny , a czy ma ktos Brite bez ucha? Albo Zarie lub Daktyla? Quote
Neczka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ja mam Zarię, już szukam. Britkę też gdzieś miałam, ale fajne zdjęcia jej robiła Majuska :roll: Quote
Neczka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Zarię znalazłam tylko zimową, ale gdzieś jeszcze muszę mieć jej fotki ze spaceru z Daktylem :hmmmm: Quote
Neczka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Szpilka, a masz Rydzę ? Bo jak coś, to ja mam fajne fotki ze spaceru. Agresta mam, Coliego, Brendona, Pluta, Ringo, Uszatą, Laylę od p. Romy, Koralgola i kilkadziesiąt innych :eviltong: Quote
karolciasz28 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Sorry że tak zawracam głowę:oops: ale wracając do wujka i psa to na nowej stronie zobaczyłam psa o imieniu Pingwin on ma taką budowę jak jamnik, więc albo Czador albo Pingwin. Jak myślicie który bardziej nadawałby się na wieś?:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Neczka napisał(a):Szpilka, a masz Rydzę ? Bo jak coś, to ja mam fajne fotki ze spaceru. Agresta mam, Coliego, Brendona, Pluta, Ringo, Uszatą, Laylę od p. Romy, Koralgola i kilkadziesiąt innych :eviltong: SZPiLKA23 napisał(a):Jeżeli ktos ma aktualne zdjecia psow ze schroniska to prosze o przesłanie, najlepiej zeby były podpisane według schematu np. zmora, zmora2, zmora3 itp mozna tez zrobic opis i dac wiek SZPiLKA23 napisał(a):Chwyta za serce- nie ma co... :loveu: Jeszcze raz prosze o zdjęcia psow jeżeli ktoś ma, bo czesc fot ze starej stronki sie nie nadaje, a chce miec wszystko w miare zrobione zeby potem nie wymieniac i nie poprawiac, bo i tak jeszcze sporo pracy jest na stronce. Na obecna chwile najpilniej potrzebuje zdjec Wilki, Żelka, Luny, Punia i Torpedy Powolniaka mi trzeba jakies jak ktos ma Quote
Neczka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Szpilka, ja mam kilka tysięcy zdjęć, dlatego pytam które Ci są najbardziej potrzebne. Jutro wrzucę Powolniaka... Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ja jutro zgram swoje tysiace z domowego kompa tylko gdzie ja pendraka o takiej pamieci dostane. Jeszcze trzeba mi Nasze grubaski na wolnosci Quote
Saphira Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Przydaloby sie zaktualizować pierwszy post. Ostatnia aktualizacja z grudnia.... Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Moze zaktualizujemy jak bedzie gotowa kociarnia? Wtedy bedzie mozna porobic zdjecia wszystkim "zmianom":) Dzieki Beciu za zdjecia, jak bedziesz miała jeszcze takie perełki wo wysyłaj:) Quote
Becia66 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 czy ktos wie co sie dzieje z ta sunią ? czy jest jeszcze w schronisku ? Zdjęcia robione w lipcu ub.roku......pamiętam ją jako bardzo czułą mamusię troskliwie opiekująca sie maluchami. Quote
Becia66 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 To była fajna, miziasta sunia. Jesli jest jeszcze w schronie to trzeba koniecznie wątek załozyć.... Quote
Recommended Posts