Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chwyta za serce- nie ma co... :loveu:

Jeszcze raz prosze o zdjęcia psow jeżeli ktoś ma, bo czesc fot ze starej stronki sie nie nadaje, a chce miec wszystko w miare zrobione zeby potem nie wymieniac i nie poprawiac, bo i tak jeszcze sporo pracy jest na stronce.

Na obecna chwile najpilniej potrzebuje zdjec

Wilki, Żelka, Luny, Punia i Torpedy

Posted

To ja już wszystko wiem:lol: To stworzenie się do mnie przykleiło na pół godziny i tak patrzyło w oczy, o mój Boże.....kto się pozbył takiego cuda:shake:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Jeszcze do niej nie doszłam ale wyslij bo ma takie sobie :) Wilka na stronie ma niewyraźne i z daleka :-/

sobie skacza:angryy:

Jeszcze chciałam dopytac w sprawie psow juz w nowych domach bo o czesci nic nie wiemy i chyba najlepiej jak sie wstawi tylko z imieniem a te ktore wiemy gdzie sa i mamy ich zdjecia z nowych domow to wstawimy tekst i zdjecia przed i po.

Jakie jeszcze działy maja byc dorobione oprócz TM?

Schronisko w Orzechowcach :: Strona Wolontariuszy - Strona Główna

Posted

majuska napisał(a):
Karolcia, a może krótkowłosy i w dodatku przegubowy lambadziarz Czador!! Z długowłosych nic mi tam nie przychodzi do głowy, jest Sashka, ale to bardzo delikatna sunia....

Majuska jesteś genialna:eviltong:. Zaraz siadam drukuje zdjęcia Czadora i w sobotę wiozę wujkowi. Może akurat coś z tego będzie:lol:.A czy Sasha jest wysterylizowana?

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):

Jakie jeszcze działy maja byc dorobione oprócz TM?

Schronisko w Orzechowcach :: Strona Wolontariuszy - Strona Główna

Szpilko koniecznie ,,adopcje wirtualne'' bo nawet wczoraj miałam o to zapytanie z prosbą o podanie schroniskowego konta. Co miesiąc są wpłacane pieniązki na Yankesa od p.Barbary J. z Warszawy, a dobrze byłoby przenieśc to na inne psy.... A Yankesowi sie faktycznie polepszyło....:lol::razz:

Posted

Szpilka, a masz Rydzę ? Bo jak coś, to ja mam fajne fotki ze spaceru.
Agresta mam, Coliego, Brendona, Pluta, Ringo, Uszatą, Laylę od p. Romy, Koralgola i kilkadziesiąt innych :eviltong:

Posted

Sorry że tak zawracam głowę:oops: ale wracając do wujka i psa to na nowej stronie zobaczyłam psa o imieniu Pingwin on ma taką budowę jak jamnik, więc albo Czador albo Pingwin. Jak myślicie który bardziej nadawałby się na wieś?:roll:

Posted

Neczka napisał(a):
Szpilka, a masz Rydzę ? Bo jak coś, to ja mam fajne fotki ze spaceru.
Agresta mam, Coliego, Brendona, Pluta, Ringo, Uszatą, Laylę od p. Romy, Koralgola i kilkadziesiąt innych :eviltong:

SZPiLKA23 napisał(a):
Jeżeli ktos ma aktualne zdjecia psow ze schroniska to prosze o przesłanie, najlepiej zeby były podpisane według schematu np. zmora, zmora2, zmora3 itp mozna tez zrobic opis i dac wiek

SZPiLKA23 napisał(a):
Chwyta za serce- nie ma co... :loveu:

Jeszcze raz prosze o zdjęcia psow jeżeli ktoś ma, bo czesc fot ze starej stronki sie nie nadaje, a chce miec wszystko w miare zrobione zeby potem nie wymieniac i nie poprawiac, bo i tak jeszcze sporo pracy jest na stronce.

Na obecna chwile najpilniej potrzebuje zdjec

Wilki, Żelka, Luny, Punia i Torpedy

Powolniaka mi trzeba jakies jak ktos ma

Posted

Moze zaktualizujemy jak bedzie gotowa kociarnia? Wtedy bedzie mozna porobic zdjecia wszystkim "zmianom":)

Dzieki Beciu za zdjecia, jak bedziesz miała jeszcze takie perełki wo wysyłaj:)

Posted

czy ktos wie co sie dzieje z ta sunią ? czy jest jeszcze w schronisku ?
Zdjęcia robione w lipcu ub.roku......pamiętam ją jako bardzo czułą mamusię troskliwie opiekująca sie maluchami.