Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja tez czekam ;)

Szpiluś napisałam mniejszy tekst dla Grota, co trzeba pozmieniaj w nim jeszcze do ogłoszeń. Chłopaczysku trzeba znaleźć DT i ludzia, którego tak bardzo potrzebuje ...

Ja też czekam na Was pamiętając o tym pięknym miejscu, które mam nadzieję odwiedzimy wszyscy niebawem :) Prędzej w Schronie niż na moim weselu, chociaż kto wie o czym ptaszki świergają ;)

Posted

Jeżeli ktos ma aktualne zdjecia psow ze schroniska to prosze o przesłanie, najlepiej zeby były podpisane według schematu np. zmora, zmora2, zmora3 itp mozna tez zrobic opis i dac wiek

Posted

Miska bedzie gdzieś w tygodniu ale mowiła ze zachowywała sie jak zawsze i nawet robiła ogromne susy bawiąc sie w trawie:) Tylko czemu mała nie tyje jak dostaje tyle jedzonka:(

Posted

A ja mam takie jedno pytanie. Mój tato pojechał dzisiaj na chwilę do wujka i dowiedział się że wujek szuka psa i jak wujek powiedział że weźmie suczkę w wiejskiego rozmnużku :angryy: to tato odradził. Powiedział że jest takie schronisko i że stamtąd można wziąć psa. Więc wujek się zastanawia a ja od razu zadaje pytanie: Czy w schronisku jest coś w typie jamnika( długowłosego). To ma być pies nie suka. Proszę jeżeli jest taki pies i jak macie zdjęcia to wklejcie ja wydrukuję i w sobotę jak pojadę do babci to wdepnę do wujka.;)

Posted

Karolcia, a może krótkowłosy i w dodatku przegubowy lambadziarz Czador!! Z długowłosych nic mi tam nie przychodzi do głowy, jest Sashka, ale to bardzo delikatna sunia....

Posted

majuska napisał(a):
Strasznie mnie Livia martwi:-( Miśka czy ona dziś żywa i wesoła jak zawsze była, bo Ty z nią dziś dłużej pobyłaś?

Dorwałam kompa w robocie:diabloti:
Livia super. Jak szalała w wysokiej trawie czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałam. Mi trawsko sięgało do ramion a suńkę było widać z tej trawy. I jaka radość. Szkoda, że nie miałam aparatu przy sobie. A i psisko wywaliło się parę razy w trawie z tej radości :loveu: Zjadła miseczk suchej karmy wię je ale chuda jest.

Posted

Coś mi się zdjęcia nie wyświetlają :angryy:
A ja mam nową miłość wczoraj to się nawet poryczałam i dziś też na wspomnienie mojego Pluszaka tak go sobie nazwałam.
I pomyślałam sbie głupia babo na co ci ten schron. To tak chciałam się podzielić z Wami moimi przemyśleniami :roll:

Posted

Miśka84 napisał(a):

A ja mam nową miłość wczoraj to się nawet poryczałam
I pomyślałam sbie głupia babo na co ci ten schron.

kazda z nas ma takiego pluszaka w schronie i to samo pytanie zadaję sobie dośc często.....
niestety nie ma wytłumaczenia....:eviltong:

Posted

becia66 napisał(a):
kazda z nas ma takiego pluszaka w schronie i to samo pytanie zadaję sobie dośc często.....
niestety nie ma wytłumaczenia....:eviltong:

Czytam..... no i ryczę :-(

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
(...)Tylko czemu mała nie tyje jak dostaje tyle jedzonka:(

Bo ma problemy z wątrobą.

Beciu, nr konta:
31 8642 1155 2015 1503 9174 0003

Posted

Neczka napisał(a):

Beciu, nr konta:
31 8642 1155 2015 1503 9174 0003

Dzięki Neczka. Muszę sobie zapisać bo co chwila ktoś o to pyta, a każdej złotówki szkoda....