SZPiLKA23 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 MagdaH napisał(a):W sumie taka dosyć Saropodobna psina, co nie Szpilka? Jak ona ma na imię? Bardzo Saropodobna i dlatego ja lubie chociaz charakter trudniejszy a sunka tez ma za soba trudne chwile po operacji, no i Sara nie potrzebuje odchudzania bo wage ma w sam raz;) Quote
weronika1 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A co to takie fikuśne, czarne puchate i czarno białe , roześmiane od ucha do ucha? Quote
Neczka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='weronika1']A co to takie fikuśne, czarne puchate i czarno białe , roześmiane od ucha do ucha? No jakto... toż to Ciapek i Tofik :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/niesamowita-psia-przyjazn-ciapek-tofi-samotni-w-orzechowcach-pomozesz-119197/#post10756397 Quote
SZPiLKA23 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Aha wczoraj pracownice powiedziały ze do adopcji znowu poszła Zocha, mam nadzieje ze juz na zawsze bedzie w kochającym domku Quote
Miśka84 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Pare dzisiajszych fotek, czesc ma Miska ;) czekamy na jej pojawienie sie, staralismy sie dzisiaj brac te psy ktore chodza najmniej Jutro postaram się przesłać zdjęcia teraz siędzę w robocię więc zaglądam tu tak z cichacza ;):roll::evil_lol: Niestety część zdjęć mi przepadłao po akcji z pinem :roll: A pochwalę się poznałam osobiście Pana Żabę :cool3: A i mam nową miłość schroniskową tylko nie wiem jak się nazywa ta synia :roll: Ta co ma problemy z wątrobą. Jest boska!!!!!!!!:loveu: Quote
Miśka84 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 gagata napisał(a):Hallo.jestem tu...:cool1: .Miśka, toś Ty jest blondi w okularach ?:lol: W Orzeszkach za wolontarat robisz i sie nie pucujesz? Blądynką w okularach niejestem :eviltong: To chyba Szpilka. Ja owszem latam po schronie w okularach ,a i lisciu na nosie:evil_lol: A macie może infrormacię o tym kolesiu co chciał sunię, ten co przyjechał z ta baba co sie psów boi... Mam nadzieję że wybrał Corę albo Agatkę czy Aishę. Quote
majuska Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Miśka84 napisał(a): A i mam nową miłość schroniskową tylko nie wiem jak się nazywa ta synia :roll: Ta co ma problemy z wątrobą. Jest boska!!!!!!!!:loveu: To Livia jest ! ale w niej jest też mój małżonek zakochany to nie wiem jak dacie radę :razz: Ale to fakt - jest przecudowna!!:loveu: Quote
Neczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Do domku poszła dziś Lora :loveu: Są też 4 nowe szczeniaczki i szorściakowa sunia (Renia może znów się zakochasz :D) Szukamy transportu do Bydgoszczy dla PUNIA :multi::multi::loveu: Quote
Becia66 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dopiero teraz doczytałam że do adopcji powtórnie poszła Zocha.....:multi: mam nadzieję że ten domek okaże sie szczęśliwszym.... Quote
Neczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No i wrócił niestety Baton... :-( Ale mam nadzieję, że szybko znów pójdzie, tym razem do dobrego domku. A widziałam tych ludzi i wydawali się być naprawdę ok... jak to pozory mylą :shake: Quote
SZPiLKA23 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Biedny Batob, przeciez on jest cudny, miły i spokojny- za co wrócił? Quote
Neczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A nie pamiętam już dokładnie... coś w stylu "szczekał na kury" :angryy: Szpilka, Tobie wyświetlają się te fotki, które zacytowała kilka postów wyżej Miśka ? Bo ja mam ciągle "zdjęcie czasowo niedostępne" :shake: Quote
Becia66 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Biedny Batob, przeciez on jest cudny, miły i spokojny- za co wrócił? tak to już jest, coś nie tak i wio z powrotem do schronu....:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Nie wyświetlają bo przekroczyłam limit na fotosiku Quote
SZPiLKA23 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Bede przerabiała w fotosiku, przeważnie pilnuje limitu, Aiszy zdjęcia zniknęły wczoraj a wiec większego znaczenia to nie miało na liczbe wejsc Quote
Neczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 To może uploaduj na imageshack - tam nie ma limitów. Na allegro Aiszy też nie ma jej fotek... pewnie dlatego tak mało wejść :shake: Quote
weronika1 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 becia66 napisał(a):tak to już jest, coś nie tak i wio z powrotem do schronu....:shake: Adoptując psa ze schroniska trzeba trochę cierpliwości. Czasami niektórzy wymarzą sobie psa i jak nie spełni w pierwszy dzień ich oczekiwań to go oddają. Quote
alysia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Neczko, w dlaszym ciagu nie wiem, czy dotarla karma do schroniska dla kotow. Poprosze po raz kolejny o - chocby najkrótsza informacje w tej sprawie. Quote
Neczka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Alysiu, dziś będę wiedzieć, napewno dam znać... Przepraszam, całkiem wyleciało mi z głowy, żeby się ostatnio zapytać :oops: Quote
albiemu Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Witam Was :) Saphiro i Weroniko dzięki za miłe słowa i oczywiście mogę nadal pisać teksty dla psów, które znam i pamiętam :) - zawsze chętnie pomogę. Kiedyś wspomniałam że mam teksty dla Halika i Panicza ale odpisano mi, że będą mieć ogłoszenia, zdaje się Neczka pisała - nie wiem czy mają czy nie, ale jeśli są napewno napisała je świetnie. Ja ze swojej strony zawsze chętnie pomogę w pisaniu :) Alysia - pozdrawiam Cię KOCHANA i cieszę się, że nadal wspierasz orzechowskie zwierzaki :) Serce masz wielkie i zawsze konkretna z Ciebie kobita była :) Mile wspominam naszą wspólpracę i tym bardziej się cieszę, że Twoja konkretna pomoc nadal wspiera Schronisko w Orzechowcach i nie tylko. Fajnie by było znów coś z Tobą zorganizować - tak jak kiedyś budy , karmę ... :) ehhh, dobre czasy to były. Szpileczko, fotosik to już jedna wielka granda po zmianach. Mnie też się coś czepiają ale nie mam czasu usiąść do tego i poczytać o co im chodzi. Łatwo się problemom nie dasz bo waleczna jesteś więc się nie martwię ani o chwilowe problemy ze zdjęciamia ani o nic co strony dotyczy. Dasz radę radę z Zielonym bo Was znam :) i wiem, że tak będzie. Cieszę się, że psiaki znajdują domy, ale martwi mnie, że tak wiele z nich powraca ... Ludzie powinni mieć większą świadomość bo mam nadzieję wynika ich to z ich "braku doświadczenia, serca, świadomości" a nie z braku kontroli przedadopcyjnych domów z ogłoszeń ze strony wolontariatu. Nie mam czasu zagłębiać się w dogo aby poczytać o tym dokładniej ... Oby wszystkie miały domy na stałe, tak jak Snieżka, Kojak, które też miały przykre perypetie... a dzisiaj mają cudowne domy. Super, że nadal trwacie w Schronisku :) Cieszy mnie to i mam nadzieję wciąż na wspólne nasze spotkanie jak za starych czasów :) Mam nadzieję na pełny skład, nie okrojony jak teraz. Więc? POzdrawiam MOOCNO KAŚKA Ps. Weronika jak idzie praca Twojego Stowrzyszenia? Trzymam za Ciebie kciuki! :) Quote
Miśka84 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 majuska napisał(a):To Livia jest ! ale w niej jest też mój małżonek zakochany to nie wiem jak dacie radę :razz: Ale to fakt - jest przecudowna!!:loveu: A to będę pamiętać. Na spacerku wołałam na nią LOla :loveu: Quote
Becia66 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 albiemu napisał(a): mam nadzieję wciąż na wspólne nasze spotkanie jak za starych czasów :) Mam nadzieję na pełny skład, nie okrojony jak teraz. Więc? no więc kiedy ? :razz: i mam nadzieje że w schronisku jak za starych, dobrych czasów wolontariackich... Quote
albiemu Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 becia66 napisał(a):no więc kiedy ? :razz: i mam nadzieje że w schronisku jak za starych, dobrych czasów wolontariackich... Beciu jak tylko wyjdę na prostą jestem do dyspozycji :) i doczekać się nie mogę :)! Quote
Recommended Posts