Becia66 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Weroniko to ten psiak z Łowców, młody jest i ładny....może po sterylizacji będą mogli go zatrzymać ? Quote
Saphira Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Miśka ! a gdzies Ty się podziewała tyle czasu:lol::lol::lol: Quote
Miśka84 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):i moja nowa schroniskowa miłosc Bobik, ktory pieknie chodzi na smyczy jest miziasto-przytulastym misiem Ładny mi Miś :-o Może jeszcze Pikuś ;):evil_lol: Ja mam jeszcze jakieś fotki to juto postaram się je przesłać. Quote
Miśka84 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 majuska napisał(a):Oj no to kawał roboty odwliłyście dzisiaj, tyle futrzaków wyspacerowanych i wymizianych, super!!! Ja to miałam zakwasy i oczywiście znowu opaliło mi nos i szyj i wyglądam jak kolesie którzy siedzą pod sklepem i piją "soczek". Załamka:placz: Quote
Neczka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Do domku pojechała wczoraj Hera:multi: Niestety wróciła Zocha... Beciu, trzeba będzie ją poogłaszać... :shake: Sunia jest już wysterylizowana. Nie ma z nią żadnych problemów - poprostu ludzie beznadziejni i nie odpowiedzialni :-( Quote
alysia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Neczka, zajrzyj na miau jak mozesz. Napisz ze dwa slowa. Czy kociarnia juz stoi i czy karma dotarla:roll: Nikt tam nie zaglada.. nawet kot z kulawa noga Quote
SZPiLKA23 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekny-zloty-wisiorek-z-prawdziwym-koralem-koczyki-rozniaste-do-21-05-2009-a-137826/#post12290820 Quote
Miśka84 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Saphira napisał(a):Miśka ! a gdzies Ty się podziewała tyle czasu:lol::lol::lol: A podziewam się w Rzeszowie i jestem na odwyku internetowym :placz::evil_lol: Quote
majuska Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Zawiozłam dziś Etiopię do Soliny - domek z ogrodem + koleżanka w typie naszej Agatki i bardzo miła Pańcia. Tylko Eti strasznie wystraszona i nieśmiała, no cóż po raz kolejny potrzeba cierpliwości.... Quote
Neczka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 A ja znów mam bidę w domu... jutro muszę ją zawieźć do schroniska, pomocy... :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-letnia-przegrzeczna-malenka-dlugowlosa-sasha-szuka-domu-na-juz-137864/#post12294488 Quote
Saphira Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 A ja chciałam prosić aby Albiemu dalej pisała wątki. Jej teksty wywołują duże poruszenie na profilu nk a w końcu chodzi o wzbudzenie zainteresowania schroniskiem. Zawsze jakiemuś psu się uda... Quote
weronika1 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Saphira napisał(a):A ja chciałam prosić aby Albiemu dalej pisała wątki. Jej teksty wywołują duże poruszenie na profilu nk a w końcu chodzi o wzbudzenie zainteresowania schroniskiem. Zawsze jakiemuś psu się uda... Tak samo myslę, co prawda zawsze ryczałam przed monitorem, ale właśnie teksty Albiemu przemawiają do ludzi i kruszą skamieniałe serca. Quote
Neczka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Takie moje małe sugestie co do strony... 1. Przydałoby się ściągnąć: Sharmę, Monię, Lucię, Batona, Dashę, Sybillę, Herę... 2. Koniecznie zmienić niektóre opisy, jak np. Bryndzy. Bodajże Becia pisała "Niewielka sunia ok.6-7 letnia, poniżej kolanka. Łagodna, spokojna, troche niesmiała ale po chwili podchodzi do człowieka szukając z nim kontaktu. Bardzo smutna i zrezygnowana, z niecierpliwością czeka na nowy domek." Bryndza ma powyżej 10 lat, nie powiedziałabym, że jest łagodna, nie raz już udziabała kogoś... Chyba lepiej pisać teksty o psiakach, które się zna. Bo po 1 kontakcie ciężko cokolwiek stwierdzić i później ludzie mają pretensje, że "było napisane tak"...:shake: 3. Psiak podpisany "SYBILLA" ma powstawiane zdjęcia 2 różnych psiaków. Mi dostał się już za to opierdziel od człowieka, który zauważył to na stronie. Jaki to wstyd dla wolontariatu, który nie potrafi rozróżnić zdjęć różnych 2 psów i wstawia je jako jednego :shake: ...tak wogóle, to coś się rusza w sprawie tej strony ? Quote
SZPiLKA23 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Nowa strona jest robiona, stara działa tylko na zasadzie tego ze jest, pisałam juz dawno ze opisy sa nowe i nie wiecej niz po jednym zdaniu pokazałam forme, czesc zdjec jest zupełnie nowa, co do opisów to jest czesc Twoich ktore ni jak sie tez do rzeczywistosci nie maja i wiek niejednorkrotnie podawałas inny na strone inny przy watku- pisłam o tym do Ciebie Quote
Neczka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Tak ? To proszę napisz mi, które wątki są nie zgodne z prawdą. Jeśli chodzi o wiek, pisałam do Żaby niejednokrotnie, żeby to poprawił... i co z tego, skoro nic się nie zmieniło ? Działa na zasadzie, że jest ? No to chyba lepiej, żeby nie było, skoro psy, które dawno są w domach jeszcze zalegają jako "psy do adopcji". Nie wiem jak Ty, ale ja miałam już niejeden telefon od człowieka, który opieprzył mnie, że chciał wziąć tego czy tego psa a on już jest w domu. I tłumacz tu się, że jesteś wolontariuszem, a nie masz wpływu na stronę, która powinna reprezentować schronisko... Quote
SZPiLKA23 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 To ja do Ciebie pisałam po ile lat maja psy na PM kiedy sprawdzałam opisy i sie nie zgadzały wtedy nic mi nie odp. stronka jest na granicy zamknięcia- miejsca na serwerze nie ma i ciezko cokolwiek tam zrobic. Moze ja zaczne Ciebie rozliczac? Quote
Neczka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Proszę bardzo - rozliczaj, jeśli masz z czego. Kiedy nie odpisywałam Ci na kilka PM w sprawie NASZYCH PSÓW, to mogłaś się domyślić, że do mnie te wiadomości nie dochodzą. Jeśliby tak naprawdę zależało Ci na odpowiedzi, zadaj te pytania jeszcze raz tak, abym mogła je przeczytać. Ja proszę ze swojej strony o tyle, żeby przenieść psy, które są w nieodpowiednich działach i zmienić złe opisy - tyle. Nic nikomu nie mam zamiaru zarzucać. Quote
gagata Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Hallo.jestem tu...:cool1: .Miśka, toś Ty jest blondi w okularach ?:lol: W Orzeszkach za wolontarat robisz i sie nie pucujesz? Quote
SZPiLKA23 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Akuratnie PM doszło bo odpisałas ze psy maja taki wiek jak na watkach tylko nie odpisałas dlaczego na stronce podawałas inaczej. co do oposów to nie wiem czy zauwazyłas ale psy sie zmieniaja ... Quote
SZPiLKA23 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Pare dzisiajszych fotek, czesc ma Miska ;) czekamy na jej pojawienie sie, staralismy sie dzisiaj brac te psy ktore chodza najmniej Quote
MagdaH Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] W sumie taka dosyć Saropodobna psina, co nie Szpilka? Jak ona ma na imię? Quote
Recommended Posts