majuska Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :laola: :beerchug::beerchug::cunao::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::beerchug::beerchug: Quote
Becia66 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 same dobre wieści w adopcjach.... Dzisiaj do Łowicza pojechał 12-letni Pikuś i juz grzeje pupkę w nowym domku :multi: tu jeszcze u mnie w Rzeszowie po kąpieli....:loveu: Jutro po moją ukochaną 9-letnią Lucię przyjeżdżają Państwo z Krakowa....:multi: A tu Lućka u mnie po kąpieli....:loveu: I jakby tego mało było, to Neczka własnie jedzie pociągiem ze schronu i wiezie do mnie Rubika którego podwożą do Krakowa Państwo którzy przyjeżdżaja po Lucię.....:multi: Dla takich chwil warto żyć..... Rubik zdjęcia po kąpieli jeszcze nie mam ale pewnie niebawem wkleję....:eviltong: Quote
Becia66 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dla niezorientowanych Rubik został skatowany przez właściciela i długo leczył rany w schronisku....:shake: Quote
Saphira Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Pamietacie Frycię. Przed chwilą pogryzła sie z Klarą. Całe szczęście, że dały sie rozdzielić:shake: Oto klara z Ostródy przed bitwą. Quote
weronika1 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Saphiro , doskonale pamiętamy Frycię, coś ona u Ciebie przytyła i zmieniła barwy. :lol: Quote
majuska Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 A to baby wstrętne, a co im odbiło, przecież Frycia już jakiś czas doopkę u Ciebie Saphirko grzeje? Quote
Saphira Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Nadal jest pięknie:lol:Tylko Frycia zaczepna:evil_lol:ale lanie dostała od psic to może przestanie.:evil_lol:W boju staranowały trochę Mikosia a on jest niepełnosprawny. To piesek, który jako maluch był zrzucony z balkonu i miał sparalizowany tył i zmiażdżona miednicę. Do dzis tylnie nóżki nie działają jak należy więć lepiej żeby obyło sie bez kolejnych sensacji... Quote
majuska Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Saphirka też dziś miała wczesną pobudeczkę widzę;) Jak się ma takie stadko pod opieką to czasem jakieś incydenty mają miejsce, ale miejmy nadzieję, że będzie już spokój. Quote
Neczka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Wczoraj do domku pojechała Filipa:multi:, Baton:multi: i ze mną pociągiem Rubiś :multi: Niestety do schroniska musieliśmy wziąć z powrotem Rudolfa i zwanego przez nas kiedyś Likaona. Odebraliśmy wczoraj psiaki z interwencją policji, z pewnej wioski, gdzie przywiązane na łańcuchach "pilnowały" skupu złomu. :angryy: No i wróciła w piątek bokserka Biba. Sunia szuka mieszkania, bądź domku z ogrodem, w którym nie będzie zostawała sama. Quote
SZPiLKA23 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dzisiaj było nas 4 z Miska przyjechała kolezanka Gosia, ktora na stałe chce pomagac:) Byłysmy cały dzien i psiakow na spacerze było mnóstwo To niektore z nich Quote
SZPiLKA23 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Swietny Digerowaty pies i to nie tylko z wygladu ale i z charakteru, umie chodzic na smyczy, bardzo łagodny i spokojny Super sunia, bardzo miziasta pilnuje człowieka, umie chodzic na smyczy Quote
SZPiLKA23 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Starsi bywalcy i jedna puszysta nowosc jak mini moskiewski stróżujący Quote
SZPiLKA23 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 i moja nowa schroniskowa miłosc Bobik, ktory pieknie chodzi na smyczy jest miziasto-przytulastym misiem Quote
majuska Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Oj no to kawał roboty odwliłyście dzisiaj, tyle futrzaków wyspacerowanych i wymizianych, super!!! Quote
AnnaB Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Muszę oddać komputer do naprawy,bo dzieci doprowadziły go do takiego stanu,że już nic nie można na nim zrobić-co trochę się "zawiesza" :shake: Pewnie do końca tygodnia to potrwa,więc jakby coś,to dzwońcie.... Quote
Neczka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 W nowych domkach boksia Biba :multi: i maleńka Lucky :multi::loveu: Quote
Becia66 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Neczka napisał(a):W nowych domkach boksia Biba :multi: i maleńka Lucky :multi::loveu: Czy Biba to ta boksia co niedawno nawiała z domu i była poszukiwana ? Quote
Neczka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 becia66 napisał(a):Czy Biba to ta boksia co niedawno nawiała z domu i była poszukiwana ? Tak jest :roll: Quote
karolciasz28 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Neczka napisał(a):W nowych domkach boksia Biba :multi: i maleńka Lucky :multi::loveu: :multi::multi::multi: maleńka Lucky to ta czarnulka:loveu: Quote
Becia66 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Neczka napisał(a):Tak jest :roll: to widać ten dom nie był udany od początku i dobrze że ją oddali....:roll: Quote
weronika1 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 becia66 napisał(a):Dziewczyny musimu uradzic co zrobić w tej sprawie. Czekam na pomysły. ,,witaj, mam na imię Karolina. mieszkam niedaleko Radymna. okolo miesiaca temu przyplątał sie do nas psiak, początkowo myslelisy ze to jeden z tych wałęsających sie "burków". jednak wyproszony wrocił przez płot. to kundelek , rudy, sredniej wielkości, szorstkowłosy.( wygląda zupełnie jak ten pies z ogromną raną głowy na stronie schroniska) wyglada na młodego, mysle ze nie ma wiecej niż dwa lata. to najsłodszy pies jakiego było nam dane spotkać. od razu dogadał się z naszymi zwierzakami. szybko sie uczy komend. ale niestety... mamy 3 psy ( w tym dwa collie - jednego wzietego z fundacji). nie chcemy go oddawać do schroniska, niestety nie powala urodą a świadomość że spędza życie w klatce nie dała by nam spokojnie żyć. czy ktoś mogłby pomoc nam szukac dla niego domu? nasza suczka nie jest sterylizowana (pies to kastrat wiec nie bylo potrzeby) a Ciapek (tak go nazwalismy) stanowi dla niej zagrożenie. wiec bez kastracji nie ma mowy o zatrzymaniu go. a to niestety kosztuje. a my wydajemy i tak sporo na opiekę i wyżywienie takiej gromadki, po kastracji chetnie zaofiarujemy mu dom tyczasowy, na tak dlugo jak to bedzie konieczne. czy wiesz do kogo moge sie zwrocic o pomoc? Karolina '' Powracam do tematu. Ten psiak jest w Łowcach, stowarzyszenie sfinansuje kastrację jesli jest bezdomny , ale trzeba szukać dla niego domu. Beciu jeżeli masz jakieś zdjecie to proszę pokaż nam jak wyglada ten psiak. Wiemy ,że jest młodym chłopcem. :lol: Quote
Neczka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 becia66 napisał(a):to widać ten dom nie był udany od początku i dobrze że ją oddali....:roll: Dom jest bardzo dobry, boksia mieszka u znajomych kierownika, ma tam naprawdę dobrze. Jej tendencje do ucieczek, to co innego :roll: Quote
Becia66 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Neczka napisał(a):Dom jest bardzo dobry, boksia mieszka u znajomych kierownika, ma tam naprawdę dobrze. Jej tendencje do ucieczek, to co innego :roll: Neczka to ja juz nic z tego nie wiem....czy ona wróciła do domu w którym była wczesniej czy poszła do nowego ?..... Quote
Recommended Posts