Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

same dobre wieści w adopcjach....
Dzisiaj do Łowicza pojechał 12-letni Pikuś i juz grzeje pupkę w nowym domku :multi:

tu jeszcze u mnie w Rzeszowie po kąpieli....:loveu:

Jutro po moją ukochaną 9-letnią Lucię przyjeżdżają Państwo z Krakowa....:multi:

A tu Lućka u mnie po kąpieli....:loveu:

I jakby tego mało było, to Neczka własnie jedzie pociągiem ze schronu i wiezie do mnie Rubika którego podwożą do Krakowa Państwo którzy przyjeżdżaja po Lucię.....:multi:
Dla takich chwil warto żyć.....

Rubik

zdjęcia po kąpieli jeszcze nie mam ale pewnie niebawem wkleję....:eviltong:

Posted

Nadal jest pięknie:lol:Tylko Frycia zaczepna:evil_lol:ale lanie dostała od psic to może przestanie.:evil_lol:W boju staranowały trochę Mikosia a on jest niepełnosprawny. To piesek, który jako maluch był zrzucony z balkonu i miał sparalizowany tył i zmiażdżona miednicę. Do dzis tylnie nóżki nie działają jak należy więć lepiej żeby obyło sie bez kolejnych sensacji...

Posted

Saphirka też dziś miała wczesną pobudeczkę widzę;) Jak się ma takie stadko pod opieką to czasem jakieś incydenty mają miejsce, ale miejmy nadzieję, że będzie już spokój.

Posted

Wczoraj do domku pojechała Filipa:multi:, Baton:multi: i ze mną pociągiem Rubiś :multi:

Niestety do schroniska musieliśmy wziąć z powrotem Rudolfa i zwanego przez nas kiedyś Likaona. Odebraliśmy wczoraj psiaki z interwencją policji, z pewnej wioski, gdzie przywiązane na łańcuchach "pilnowały" skupu złomu.
:angryy:

No i wróciła w piątek bokserka Biba. Sunia szuka mieszkania, bądź domku z ogrodem, w którym nie będzie zostawała sama.

Posted

Swietny Digerowaty pies i to nie tylko z wygladu ale i z charakteru, umie chodzic na smyczy, bardzo łagodny i spokojny

Super sunia, bardzo miziasta pilnuje człowieka, umie chodzic na smyczy

Posted

Muszę oddać komputer do naprawy,bo dzieci doprowadziły go do takiego stanu,że już nic nie można na nim zrobić-co trochę się "zawiesza" :shake:
Pewnie do końca tygodnia to potrwa,więc jakby coś,to dzwońcie....

Posted

becia66 napisał(a):
Dziewczyny musimu uradzic co zrobić w tej sprawie. Czekam na pomysły.

,,witaj,
mam na imię Karolina. mieszkam niedaleko Radymna. okolo miesiaca temu przyplątał sie do nas psiak, początkowo myslelisy ze to jeden z tych wałęsających sie "burków". jednak wyproszony wrocił przez płot. to kundelek , rudy, sredniej wielkości, szorstkowłosy.( wygląda zupełnie jak ten pies z ogromną raną głowy na stronie schroniska) wyglada na młodego, mysle ze nie ma wiecej niż dwa lata. to najsłodszy pies jakiego było nam dane spotkać. od razu dogadał się z naszymi zwierzakami. szybko sie uczy komend. ale niestety... mamy 3 psy ( w tym dwa collie - jednego wzietego z fundacji). nie chcemy go oddawać do schroniska, niestety nie powala urodą a świadomość że spędza życie w klatce nie dała by nam spokojnie żyć. czy ktoś mogłby pomoc nam szukac dla niego domu? nasza suczka nie jest sterylizowana (pies to kastrat wiec nie bylo potrzeby) a Ciapek (tak go nazwalismy) stanowi dla niej zagrożenie. wiec bez kastracji nie ma mowy o zatrzymaniu go. a to niestety kosztuje. a my wydajemy i tak sporo na opiekę i wyżywienie takiej gromadki,
po kastracji chetnie zaofiarujemy mu dom tyczasowy, na tak dlugo jak to bedzie konieczne.
czy wiesz do kogo moge sie zwrocic o pomoc? Karolina ''

Powracam do tematu.
Ten psiak jest w Łowcach, stowarzyszenie sfinansuje kastrację jesli jest bezdomny , ale trzeba szukać dla niego domu. Beciu jeżeli masz jakieś zdjecie to proszę pokaż nam jak wyglada ten psiak.
Wiemy ,że jest młodym chłopcem. :lol:

Posted

becia66 napisał(a):
to widać ten dom nie był udany od początku i dobrze że ją oddali....:roll:

Dom jest bardzo dobry, boksia mieszka u znajomych kierownika, ma tam naprawdę dobrze. Jej tendencje do ucieczek, to co innego :roll:

Posted

Neczka napisał(a):
Dom jest bardzo dobry, boksia mieszka u znajomych kierownika, ma tam naprawdę dobrze. Jej tendencje do ucieczek, to co innego :roll:

Neczka to ja juz nic z tego nie wiem....czy ona wróciła do domu w którym była wczesniej czy poszła do nowego ?.....