Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie widziałam, jest jeszcze jeden, młody duży pies, mniej więcej umaszczony jak Harry - śnieżnobiały, gdzie niegdzie czarna łatka, ale ma krótką sierść, śliczny..

Posted

A może zrobić wątek i poogłaszać Czadorka . Jest przefajnym, bardzo pogodnym psiakiem, przeżywa w swoim boksie katusze, widać to jak szaleje na spacerkach i jak potrzebuje kontaktu z człowiekiem, jest nieduży i ma bardzo oryginalna urodę

Posted

Zrób Szpileczko wątek bo masz pewnie jego zdjęcia i wiesz duzo na jego temat. Im szybciej tym lepiej....:lol: i tym bardziej że parę wątków w tym tygodniu przeniesiemy do ,,szczęsliwego'' działu....:razz::loveu:

Posted

Neczko, przepraszam, ze tutaj i w takim momencie, ale na miau nie zagladasz. Przekazalam przez fundacje DierenHulp Zonder Grenzen 60 kilo karmy dla kotkow orzechowskich: Profilium Chicken .

Powinna dotrzec niebawem, albo juz jest. W kazdy razie gdyby p. Artur pytal zdziwiony, to przesylka od DZG z Holandii.
Pozdrawiam

p.s. a jak tam kociarnia - juz funkcjonuje?

Posted

Alysiu, dziś dopiero dorwałam się do komputera, od czwartku nie było mnie w domu, przepraszam.

Wielkie dzięki za karmę dla kociaków :Rose:

Kociarnia jeszcze w budowie, ale już niebawem będzie funkcjonowała.

Posted

Witajcie,czy cos wiecej wiadomo na temat tej terierowej bidy:roll:w jakim jest wieku,jaki ewentualny kontakt,wrzuciłabym ja na ogolny watek terierow i forum terierkowe.

Posted

Rita, jak będę w schronisku to zrobię maleńkiej sesję, założę jej też wątek.
Psina została postrzelona, dlatego jest tak strasznie obolała.

Posted

Ja już jutro do niej zajrzę, bo strasznie mi ona leży na sercu, widok w sobotę był kiepski, mam nadzieję , że jest poprawa.
Pomimo zaniedbania i wychudzenia jest piękna, domy będa się bić, oby jaknajszybciej wydobrzała

Posted

Mam pytanko? Czy Orzeszki maja jakas strone internetowa, gdzie by mozna bylo Wasze psiaki podziwic. Czy moze gdzie indziej jest jakas mozliwosc zdjecia psiakow ogladnac, razem, a nie tylko w poszczegolnych watkach?

Posted

Neczka napisał(a):
Rita, jak będę w schronisku to zrobię maleńkiej sesję, założę jej też wątek.
Psina została postrzelona, dlatego jest tak strasznie obolała.

O matko postrzelona:shake:moze była u jakiegos mysliwego:roll:dobra,to czekam na info,bede zagladac do was.

Posted

[quote name='pajunia']Mam pytanko? Czy Orzeszki maja jakas strone internetowa, gdzie by mozna bylo Wasze psiaki podziwic. Czy moze gdzie indziej jest jakas mozliwosc zdjecia psiakow ogladnac, razem, a nie tylko w poszczegolnych watkach?
Dorotko, jest strona, ale jest na niej niestety tylko część psiaków.
Strona Wolontariuszy :: Schronisko Orzechowce

Nie mamy też niestety możliwości dostatecznie częstej aktualizacji 1 postu, dlatego spis wątków z niego jest dosyć mało aktualny.

To wszystkie wątki naszych psiaków do adopcji :

(klik w imię)

-> Agata
-> Aisza
-> Jankes
-> Axel
-> Barbi
-> Bella
-> Burek
-> Ciapek i Tofik
(może ktoś w Niemczech skusiłby się na podwójne szczęście:razz: )
-> Cindy i Jenny
-> Cora
-> Cygan
-> Czador
-> Fizia
-> Grot
-> Leopold
-> Lucia
-> Matylda - Łatka
-> Nela
-> Pikuś
-> Promyk
-> Raaja
-> Rubik
-> Spajky
-> Wędkarz

Wątki zbiorowe:

-> szczeniaczkowy
-> owczarkowy
-> dziadeczkowy

[quote name='Koperek']A co się stało z Monią? To przecież młody psiak był!:-(
Napisałam na jej wątku, klik w zdjęcie.
[quote name='rita60']O matko postrzelona:shake:moze była u jakiegos mysliwego:roll:dobra,to czekam na info,bede zagladac do was.
Frotka, bo tak na imię piękności, jest już dorosłą ok. 7-letnią sunią. Nie wiemy jak często, ale już powoli zaczyna stawać na łapki.
Obiecuję założyć wątek po wizycie u malutkiej.

Posted

Zawadiacko zawinięte uszko,
wielkie samotne serduszko.
Misiowaty pyszczek z guziczkiem po środku,
lśniący czarny włos,
Uśmiecha się do Ciebie słodko,
Ty jego panem bądź...

Miałam zakładać dziś wątek Tajsonowi.
Ale Tajson nie doczekał się wątku :roll:
Od dziś szczęśliwy w nowym domku z ogrodem i psią koleżanką :multi::loveu:

Zapraszam na wątek Flapa ! :)
(klik w banerek)