Becia66 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Przepiękna jest... pewnie się zgubiła, tylko niech komus przyjdzie do głowy szukac w schronisku.... Quote
majuska Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Nie widziałam, jest jeszcze jeden, młody duży pies, mniej więcej umaszczony jak Harry - śnieżnobiały, gdzie niegdzie czarna łatka, ale ma krótką sierść, śliczny.. Quote
SZPiLKA23 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 A nie było w schronisku sredniej wielkosci brazowego psa o falowanej siersci, bo w Jaro wisi kolejne ogłoszenie Quote
majuska Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A może zrobić wątek i poogłaszać Czadorka . Jest przefajnym, bardzo pogodnym psiakiem, przeżywa w swoim boksie katusze, widać to jak szaleje na spacerkach i jak potrzebuje kontaktu z człowiekiem, jest nieduży i ma bardzo oryginalna urodę Quote
SZPiLKA23 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Czador to jeden z ulubiencow Halci :) i faktycznie cudny psiek jak widzi cżłowieka to skacze w boksie pionowo w gore. Mam robic watek czy moze Ty zrobisz:cool3: Quote
Becia66 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Zrób Szpileczko wątek bo masz pewnie jego zdjęcia i wiesz duzo na jego temat. Im szybciej tym lepiej....:lol: i tym bardziej że parę wątków w tym tygodniu przeniesiemy do ,,szczęsliwego'' działu....:razz::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Czadorowy http://www.dogomania.pl/forum/f28/czador-psi-akrobata-przegubowy-czeka-na-dom-orzechowce-137020/#post12236833 Co myslicie o watku dla Suzi? Quote
SZPiLKA23 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/raaja-maly-wilk-nie-ma-szczescia-do-swojego-czlowieka-137030/#post12237130 i Raajowy :( Quote
karolciasz28 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='SZPiLKA23']http://www.dogomania.pl/forum/f28/raaja-maly-wilk-nie-ma-szczescia-do-swojego-czlowieka-137030/#post12237130 i Raajowy :( A Raaja dalej bez DS:-( Quote
alysia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Neczko, przepraszam, ze tutaj i w takim momencie, ale na miau nie zagladasz. Przekazalam przez fundacje DierenHulp Zonder Grenzen 60 kilo karmy dla kotkow orzechowskich: Profilium Chicken . Powinna dotrzec niebawem, albo juz jest. W kazdy razie gdyby p. Artur pytal zdziwiony, to przesylka od DZG z Holandii. Pozdrawiam p.s. a jak tam kociarnia - juz funkcjonuje? Quote
Neczka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Alysiu, dziś dopiero dorwałam się do komputera, od czwartku nie było mnie w domu, przepraszam. Wielkie dzięki za karmę dla kociaków :Rose: Kociarnia jeszcze w budowie, ale już niebawem będzie funkcjonowała. Quote
rita60 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Witajcie,czy cos wiecej wiadomo na temat tej terierowej bidy:roll:w jakim jest wieku,jaki ewentualny kontakt,wrzuciłabym ja na ogolny watek terierow i forum terierkowe. Quote
Neczka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Rita, jak będę w schronisku to zrobię maleńkiej sesję, założę jej też wątek. Psina została postrzelona, dlatego jest tak strasznie obolała. Quote
majuska Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ja już jutro do niej zajrzę, bo strasznie mi ona leży na sercu, widok w sobotę był kiepski, mam nadzieję , że jest poprawa. Pomimo zaniedbania i wychudzenia jest piękna, domy będa się bić, oby jaknajszybciej wydobrzała Quote
pajunia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Mam pytanko? Czy Orzeszki maja jakas strone internetowa, gdzie by mozna bylo Wasze psiaki podziwic. Czy moze gdzie indziej jest jakas mozliwosc zdjecia psiakow ogladnac, razem, a nie tylko w poszczegolnych watkach? Quote
Koperek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A co się stało z Monią? To przecież młody psiak był!:-( Quote
rita60 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Neczka napisał(a):Rita, jak będę w schronisku to zrobię maleńkiej sesję, założę jej też wątek. Psina została postrzelona, dlatego jest tak strasznie obolała. O matko postrzelona:shake:moze była u jakiegos mysliwego:roll:dobra,to czekam na info,bede zagladac do was. Quote
Neczka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='pajunia']Mam pytanko? Czy Orzeszki maja jakas strone internetowa, gdzie by mozna bylo Wasze psiaki podziwic. Czy moze gdzie indziej jest jakas mozliwosc zdjecia psiakow ogladnac, razem, a nie tylko w poszczegolnych watkach? Dorotko, jest strona, ale jest na niej niestety tylko część psiaków. Strona Wolontariuszy :: Schronisko Orzechowce Nie mamy też niestety możliwości dostatecznie częstej aktualizacji 1 postu, dlatego spis wątków z niego jest dosyć mało aktualny. To wszystkie wątki naszych psiaków do adopcji : (klik w imię) -> Agata -> Aisza -> Jankes -> Axel -> Barbi -> Bella -> Burek -> Ciapek i Tofik (może ktoś w Niemczech skusiłby się na podwójne szczęście:razz: ) -> Cindy i Jenny -> Cora -> Cygan -> Czador -> Fizia -> Grot -> Leopold -> Lucia -> Matylda - Łatka -> Nela -> Pikuś -> Promyk -> Raaja -> Rubik -> Spajky -> Wędkarz Wątki zbiorowe: -> szczeniaczkowy -> owczarkowy -> dziadeczkowy [quote name='Koperek']A co się stało z Monią? To przecież młody psiak był!:-( Napisałam na jej wątku, klik w zdjęcie. [quote name='rita60']O matko postrzelona:shake:moze była u jakiegos mysliwego:roll:dobra,to czekam na info,bede zagladac do was. Frotka, bo tak na imię piękności, jest już dorosłą ok. 7-letnią sunią. Nie wiemy jak często, ale już powoli zaczyna stawać na łapki. Obiecuję założyć wątek po wizycie u malutkiej. Quote
Neczka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Wczoraj do nowych domków pojechał Molek, Gerbil i kolega z boksu Hery (imię mi umknęło...) Quote
Neczka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 majuska napisał(a):A to nie Agrest??? Nie, nie... taki biało - brązowy psiak Quote
majuska Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Neczka napisał(a):Wczoraj do nowych domków pojechał Molek, Gerbil i kolega z boksu Hery (imię mi umknęło...) A to nie Agrest??? Quote
Neczka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 majuska napisał(a):A to nie Agrest??? Nie, nie... taki biało - brązowy psiak Quote
Neczka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Zawadiacko zawinięte uszko, wielkie samotne serduszko. Misiowaty pyszczek z guziczkiem po środku, lśniący czarny włos, Uśmiecha się do Ciebie słodko, Ty jego panem bądź... Miałam zakładać dziś wątek Tajsonowi. Ale Tajson nie doczekał się wątku :roll: Od dziś szczęśliwy w nowym domku z ogrodem i psią koleżanką :multi::loveu: Zapraszam na wątek Flapa ! :) (klik w banerek) Quote
Recommended Posts