karolciasz28 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Neczka napisał(a):Ernest, Zocha i Oliwka mają domki ! :multi::loveu: :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Ernest wiem który Zocha wiem a Oliwka:hmmmm::niewiem::oops: Quote
czarna anda Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 albiemu czekam na zdjecia matyldy lub na jakies info o malej suni starowince ktorej nikt nie chce lub psiaku ktorego nkt nie chcec wazne zeby byl maly bo mam 8 duzych psow i nie wyrobie na nastepnego duzego finansowo napislam na watku dolarka dyzia przeniescie dziewczyny watek na teczowy most nie bardzo chce mi sie dzisiaj wiecej pisac Quote
Becia66 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Moja Zocha ma dom !!!!....:cunao:ta sunia strasznie leżała mi na sercu bo pamietam ja jeszcze jako szczeniaka z wielkimi uszyskami kiedy zaczęłam jezdzic do schroniska.....Ale sie cieszę.....:multi::multi::multi: Quote
lunarmermaid Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Albiemu jak tu będziesz to proszę zajrzyj na wątek Spajka.Nie mogę wysłać Ci PW...:shake: Quote
Neczka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Na wyróżnionych alegratkach: Leoś, Dasha, Kinga, Panicz Renia, Irek, Jurek - dzięki za wyróżnienia :) Mam nadzieję, że na tym długim weekendzie więcej osób będzie zaglądało w psie ogłoszenia :roll: Quote
Neczka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ...aha, mam super domek dla Sybilli :) Majuska, to jest wybranka Pani z Soliny :loveu: Quote
majuska Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cudeńko, wreszcie do domciu!!!! Zawioze mordkę! Quote
Becia66 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 a mówiłam ostatnio w schronisku że będę jej wątek zakładać......:multi: bardzo się cieszę, tyle lat biedna sunia czekała....:multi: Quote
karolciasz28 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Tyle czekania, ale się opłaciło:loveu::loveu::multi::multi::multi: No Sybilla teraz będzie Solińska pańcia:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Becia66 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 allegro wyróżnione mają aktualnie : Cindy i Jenny do 06.05 Leopold do 07.05 Fizia córka Fiszki do 15.06 Raaja do 06.05 Quote
gagata Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Zapoznajcie sie z nowym regulaminem PwP...jest częścia regulaminu forum.Tam sa wazne rzeczy dot. wątkow i 1 postow. Quote
SZPiLKA23 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Super kolejny psiak do domu pojedzie:) Dzieki gagato to wazne informacje :) Quote
karolciasz28 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Na stronie internetowej schroniska zobaczyłam Digera w zakładce w nowych domach:loveu::loveu::multi::multi::multi:. Naprawdę?:-o:-o:-o Quote
karolciasz28 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 karolciasz28 napisał(a):Na stronie internetowej schroniska zobaczyłam Digera w zakładce w nowych domach:loveu::loveu::multi::multi::multi:. Naprawdę?:-o:-o:-o Pojechał:multi::multi: jakaś zacofana jestem:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: A jak przeglądałam jego wątek to aż się popłakałam ze szczęścia:multi::multi::loveu::loveu::eviltong: Quote
Becia66 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='karolciasz28']Na stronie internetowej schroniska zobaczyłam Digera w zakładce w nowych domach...Naprawdę ??:-o:-o:-o a naprawdę, naprawdę......coby nie skłamać masz tu Digerka w nowym domku na desce do prasowania....:eviltong::evil_lol: Ponoć to jego ulubione miejsce...:evil_lol::evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Na desce do prasowania:evil_lol::evil_lol::lol: Diguś wie co dobre:loveu: Quote
majuska Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ja tylko szybko: Dasha, Kinga i szorsciakowo- pręgowany szczeniur w domkach! Quote
majuska Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='becia66'] Diger przeszedł tu samego siebie:evil_lol::evil_lol: Doopkę dogrzewa po zimie spędzonej w schronisku:lol::lol: On tam sam wlazł czy pańcia pomagała??? Quote
Koperek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 majuska napisał(a):Ja tylko szybko: Dasha, Kinga i szorsciakowo- pręgowany szczeniur w domkach! No, super!:multi: A już się martwiłam, że posiedzi, jak mój Bruńcio... Quote
Becia66 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 majuska napisał(a): On tam sam wlazł czy pańcia pomagała??? a sam wlazł ....:eviltong: ponoć lubi włazić wszędzie byle nie na podłodze, a ulubionym miejscem jest biurko kiedy córka p.Beaty klepie po klawiaturze...:eviltong::evil_lol: Quote
majuska Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Mamy nowa bidę, terierka, prześliczna, ale wychudzona i bardzo zaniedbana, leży w boksie, na razie bardzo przestraszona... Quote
Recommended Posts