Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

albiemu czekam na zdjecia matyldy lub na jakies info o malej suni starowince ktorej nikt nie chce lub psiaku ktorego nkt nie chcec
wazne zeby byl maly bo mam 8 duzych psow i nie wyrobie na nastepnego duzego finansowo
napislam na watku dolarka dyzia
przeniescie dziewczyny watek na teczowy most
nie bardzo chce mi sie dzisiaj wiecej pisac

Posted

Moja Zocha ma dom !!!!....:cunao:ta sunia strasznie leżała mi na sercu bo pamietam ja jeszcze jako szczeniaka z wielkimi uszyskami kiedy zaczęłam jezdzic do schroniska.....Ale sie cieszę.....:multi::multi::multi:

Posted

Na wyróżnionych alegratkach:
Leoś,
Dasha,
Kinga,
Panicz

Renia, Irek, Jurek - dzięki za wyróżnienia :)
Mam nadzieję, że na tym długim weekendzie więcej osób będzie zaglądało w psie ogłoszenia :roll:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Na stronie internetowej schroniska zobaczyłam Digera w zakładce w nowych domach:loveu::loveu::multi::multi::multi:. Naprawdę?:-o:-o:-o

Pojechał:multi::multi: jakaś zacofana jestem:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: A jak przeglądałam jego wątek to aż się popłakałam ze szczęścia:multi::multi::loveu::loveu::eviltong:

Posted

[quote name='karolciasz28']Na stronie internetowej schroniska zobaczyłam Digera w zakładce w nowych domach...Naprawdę ??:-o:-o:-o

a naprawdę, naprawdę......coby nie skłamać masz tu Digerka w nowym domku na desce do prasowania....:eviltong::evil_lol: Ponoć to jego ulubione miejsce...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']

Diger przeszedł tu samego siebie:evil_lol::evil_lol: Doopkę dogrzewa po zimie spędzonej w schronisku:lol::lol: On tam sam wlazł czy pańcia pomagała???

Posted

majuska napisał(a):
Ja tylko szybko: Dasha, Kinga i szorsciakowo- pręgowany szczeniur w domkach!

No, super!:multi: A już się martwiłam, że posiedzi, jak mój Bruńcio...

Posted

majuska napisał(a):
On tam sam wlazł czy pańcia pomagała???

a sam wlazł ....:eviltong: ponoć lubi włazić wszędzie byle nie na podłodze, a ulubionym miejscem jest biurko kiedy córka p.Beaty klepie po klawiaturze...:eviltong::evil_lol: