Neczka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Wszystko jutro wyjaśnię, imię adekwatne do znanego nam życiorysu ;) SZPiLKA23 napisał(a):Nazywa sie Wędkarz :hmmmm: Quote
majuska Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kurcze, strasznie duzo tych nowości, nie nadążymy z domkami:shake::shake::shake: Quote
Neczka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Do domku pojechało dziś 3 szczęściarzy :multi: ...Miećka :razz::multi: Dydelf :loveu::loveu: i Sarenka ! :multi::loveu: Quote
Koperek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dajcie mi jakieś info o tym pręgowano-szorstkim dzieciaku!!! SZYBKO!:diabloti: ...zakochałam się...:roll: Quote
Neczka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Koperek']Dajcie mi jakieś info o tym pręgowano-szorstkim dzieciaku!!! SZYBKO!:diabloti: ...zakochałam się...:roll: Strasznie delikatny i łagodny psiak. Potrafi stać przez cały dzień z łapkami zwieszonymi z krat boksu... Ma pewnie ok. 5 miesięcy, choć nie patrzyłam w ząbki. Będzie raczej sporym psiakiem. Zapraszam wszystkich na wątek skatowanego orzechowskiego Wędkarza. Kolejny "dowód" na to, że zwierzęta są lepsze od ludzi. Bez pomocy, ten pies nie ma szans... Quote
Neczka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 I Maksiowe nowinki + cudowne fotki: http://www.dogomania.pl/forum/f85/na-drugim-koncu-swiata-maksia-odnalazlo-szczescie-115310/index122.html#post12193960 Nie mam już sił na obróbkę dzisiejszych zdjęć, jutro wkleję :roll: Quote
majuska Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Kilka wczorajszych uśmiechów: Brita- to , że nie mam ucha nie przeszkadza mi korzystać z uroków spacerowania Beza - szorściaczkowa słodycz Kinga - nowy , cudny cukiereczek do pokochania od zaraz Matylda - wciąż czekam na swojego człowieka Quote
SZPiLKA23 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dzisiaj kolejne orzeszki spacerowaly, byli wolontariusze ze szkoły, czesc psow wyczesana, do domu pojechała jedna z suczek od P. Romy, czarna podpalana, bardzo miła sunka, Beciu Ty robiłas jej ostatnio zdjecia:) była tez rodzina chetna na małego pieska obejzeli wszyscy podobala im sie Dasha (chociaz wcale mała nie jest;)) i Ernest ale to jeszcze nic pwenego Quote
Becia66 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 To ta suczynka od p.Romy pojechała dziś do domku.....śliczna była !!!...:lol::multi: Quote
Saphira Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Trzeba pomyślec już o sterylce kolejnych suń dla Reksia. Po co potem robić cos na szybkiego:roll: Quote
Becia66 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 W boksie z nią były jeszcze 2 romowe suczynki. Mam zdjęcia jednej bo druga z budy nie wychodzi ....:shake: Smutno jej pewnie bo były bardzo zaprzyjażnione ...:shake: Quote
Neczka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Napewno... obie suczki były od Pani Romy, zawsze razem w boksie...:-( becia66 napisał(a):W boksie z nią były jeszcze 2 romowe suczynki. Mam zdjęcia jednej bo druga z budy nie wychodzi ....:shake: Smutno jej pewnie bo były bardzo zaprzyjażnione ...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Musze siostrze pokazać jej imienniczkę :D:D:D Quote
Neczka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wczorajsze spacerki :) Mój najukochańszy w świecie Bandzior na tle widoków orzechowskich Znów Bandzioras, z naszymi chłopakami oraz Rydzą i Livią w tle ;) Halik, który stanowczo był przeciwny tej sesji :roll: ...co okazywał, poprzez wtulanie się w Majuskę ;) Urocza, rozkrzyczana Mandaryna - w kołnierzu po sterylce Quote
Neczka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dziewczyny - Majuska z cudowną szorstkowłosą Kingą i Halinka z Rubiczkiem :) ...oczywiście Bandzior się wepchał w kadr :roll: I chłopaki - Maciek z Rydzą i Irek ze swoją psią miłością Livią :) Rydza Quote
Neczka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wspaniała szorstka Kinia na rączkach u Reni ...a taaaakie mam piękne terierkowe zębiska :diabloti::loveu: Bandzior i Livia - jedyna dziewczyna, która nie chciała go tego dnia zjeść :eviltong::evil_lol: Orzechowce robią się coraz piękniejsze, drzewa kwitną, idzie lato... A one muszą to oglądać zza krat... Quote
majuska Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kinga rządzi !!! :loveu::loveu::kiss_2::kiss_2::loveu::loveu: ( przepraszam , mam słabość do takich stworków ;) ) Quote
albiemu Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 mam pytanie Bardzo mi siedzą na sercu Halik i Panicz. Napisałam dla nich teksty i stąd moje pytanie - czy są gdzieś ogłaszane albo mają wątki? Quote
SZPiLKA23 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie maja watkow, sa ogłaszani wspólnie z sadkiem w allegro zbiorczym ;) Quote
Neczka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 albiemu napisał(a):mam pytanie Bardzo mi siedzą na sercu Halik i Panicz. Napisałam dla nich teksty i stąd moje pytanie - czy są gdzieś ogłaszane albo mają wątki? Panicz ma u mnie pakiet ogłoszeń - tych które robię zwykle, tj. alegratka (wyróżniona), psiegranemarzenia i z 10 innych. Ale były robione jeszcze przed sadkowym wątkiem, więc tekst jest mój. Halik dostanie w niedługim czasie wątek, za Maksia - Cyklopa. Quote
Becia66 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Neczka napisał(a): Halik dostanie w niedługim czasie wątek, za Maksia - Cyklopa. albiemu napisała dla niego tekst, spodziewam sie że piekny jak zwykle... Quote
Neczka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ernest, Zocha i Oliwka mają domki ! :multi::loveu: Quote
Recommended Posts