Kudłata Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Trochę tego, trochę tamtego :lol:. Gdyby nie oczy to wypisz wymaluj wychudzony brat mojej Azji. Ale to tak ze zdjęć. Myślę, że gdzieś po drodze rasy się wymieszały. Pseudohodowcy często je mieszają, bo dla nich to jedno i to samo. Tak ze zdjęć to głowa taka malamucia, a co do sierści moja suka ma sierść jak kaukaz (wada dyskwalifikujaca), a widywałam już malamuty praktycznie bez podszerstka. Fajnie, że na sterylkę poszła. Quote
Neczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Przepiękny filmik, w którym przewijają się także Orzechowskie zdjęcia... Myślę, że każdy powinien go obejrzeć YouTube - Człowiek - czy to naprawdę brzmi dumnie..? Quote
Miśka84 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Kudłata napisał(a):Tylko ja nie wiem, czy Albiemu Mirabelkę odda...:cool3: Napisałam do Albiemu na PW. Zapytać można :roll: Quote
Neczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Beciu, Pikuni niestety się nie udało. Wątek napewno pomoże :) Za to do domku jedzie... Max - Cyklop bez oczka :multi: Szukamy transportu w okolice Świnoujścia :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f28/max-juz-od-5-lat-blaga-nas-o-dom-potrzebny-transport-rzeszow-zachodniopomorskie-115310/#post10452026 Quote
SZPiLKA23 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Czyli tez ta sama co od Axelka tylko on nie przeszedł kociotestow? Quote
Becia66 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Neczka'] do domku jedzie... Max - Cyklop bez oczka :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/max-juz-od-5-lat-blaga-nas-o-dom-potrzebny-transport-rzeszow-zachodniopomorskie-115310/#post10452026 no to świetnie bo trudna adopcja......:multi:..czy on idzie do osoby która miała wziąc Pikusia ? Quote
Neczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Tak, Iwonka udzielała się swego czasu na dogomanii jako Tinka, teraz spotkać ją można na forum miau :) Quote
figa33 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wszystkim Orzeszkom , dużym i małym , dwunożnym i czworonożnym , z wyrazami sympatii figa33 wraz z Rudolfem i Figą Quote
Becia66 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Okropny ten film Neczka.....aż mnie dusi w gardle.....:-(:-(:-( Quote
Miśka84 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 becia66 napisał(a):Okropny ten film Neczka.....aż mnie dusi w gardle.....:-(:-(:-( :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Neczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ...ej, ta kartka to napewno fotomontaż :evil_lol::evil_lol: Quote
Neczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Życzymy wszystkim dogomaniakom Weeesołych :) Fotonowości na wątku mojej śliczności ;) ...Orzechowskiej, a jak :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/f85/kara-uratuj-mnie-od-szalenstwa-kara-juz-w-kochajacym-domku-u-neczki-106842/index33.html#post12115799 Quote
karolciasz28 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Czyli na święta do nowego domu pojechała tylko Shelty? ze mną:multi: Quote
Becia66 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 karolciasz28 napisał(a):Czyli na święta do nowego domu pojechała tylko Shelty? ze mną:multi: Nie mamy jeszcze wiadomości ze schroniska. Może jednak któremuś sie udało !!! Quote
Neczka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pojechała Sheltuś i w piątek jeszcze maleńka niunia mix haszczaka :):multi: Quote
majuska Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Neczka napisał(a):Pojechała Sheltuś i w piątek jeszcze maleńka niunia mix haszczaka :):multi: No to miał ktoś z małą haszczakową na prawdę Wesołe Święta:evil_lol::evil_lol: Quote
albiemu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Dzisiaj usłyszałam słowa od Halci "będę bardzo tęsknić za Nelusią i resztą psów" .... "nie wiem czy odrazu będę potrafiła przestać jeździć ale Orzechowce nie są już moim miejscem" ... Nie zdajecie sobie nawet sprawy jak zrobiło mi się smutno i przykro. Wiem jak wiele stracą psy bez jej pomocy, werwy, przebojowości, głośnego gadania i szczerości do bólu - bo co w sercu zawsze miała na języku. Najczęsciej słowa do psów - cudne jesteście !!! Jak widać za bardzo zabolał niesprawiedliwy uważam osąd pracy wolontariackiej i tego co się pisze oraz mówi. Zawsze brała odpowiedzialność za swoje słowa ale nigdy za takie, które nie padły. Dziękuję Halinko za wszystko i bardzo żałuję .... Napisałam o tym bo nie mogę być cicho gdy odchodzi tak cenny wolontariusz, ktoś z tak wielkim sercem dla zwierząt. Psiakom jest lepiej niż kiedyś, i chociaż nam ciężko potrafimy z wygranej walki o nie naprawdę szczerze się cieszyć. Każdy z wolontariuszy ma swoją godność i nie będzie wciąż się tłumaczył, przekonywał, że nic złego nie pisał, nie mówił ... skoro nie ma zaufania do wolontariatu to pomagać nadal się nie da. To wszystko ... Quote
Miśka84 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 O matko...... Dziewczyny....... Ja zawsze Was podziwiałam za serce, walkę dla schroniska w Orzechowcach!!! Teraz to wszystko się rozpada!!! Dlaczego? Quote
albiemu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Miśka84 napisał(a):O matko...... Dziewczyny....... Ja zawsze Was podziwiałam za serce, walkę dla schroniska w Orzechowcach!!! Teraz to wszystko się rozpada!!! Dlaczego? Miśka serce i miłość do zwierząt nie zmieniła się i nie zmieni. Wolontariusze którzy odeszli to ludzie, którze dali tak wiele dowodów na to jak kochają, jak potrafią być oddanymi, szczerymi, prawdziwymi, pracowitymi. Dawali tak wiele z siebie. Nikt z nich już nie będzie się tłumaczył z oszczerstw tylko dlatego, że zabarakło zaufania. To się nazywa godność. Dla siebie przyjaciółmi jesteśmy nadal, zbyt wiele nas łączy aby to miało się zmienić. Wątek Orzechowski trwa, nie zapominajcie o wyjątkowych psach i kotach. One nie zmienią nigdy swojej nadziei i wiary w Was wszystkich ... Jest o kogo walczyć ... Quote
Neczka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wątek małej Fiszkowej, może tak uda się wreszcie znaleźć wymarzony domek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/7-miesieczna-pieknosc-o-miodowych-oczetach-od-urodzenia-w-schronisku-135731/ Quote
Neczka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Potrzebny pilnie transport RZESZÓW - POZNAŃ dla Maksia http://www.dogomania.pl/forum/f28/max-juz-od-5-lat-blaga-nas-o-dom-potrzebny-transport-rzeszow-poznan-115310/ Quote
Becia66 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jednej dogomaniaczce z Wielkopolski zaginął Loenberger miesiąc temu i jest poszukiwany w całej Polsce. Błaga o pomoc. Quote
Recommended Posts