Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neczka napisał(a):

Ja Matyldowych fotek nie mam, ale pisałam na jej wątku, że spacerkejszyn był ;)

A kto zakładal Matyldzie wątek ? Pierwszy raz słyszę...:roll:

Posted

Uuuuufffffffffff sa ogłoszenia w Jarosławskiej (Mati, Sarenka no i Leopold), mimo ze nie przynosza jakis zniewalajacych efektow ale moze ludzie z Jarosławia zaczna tez stamtad brac psy

Posted

Nie mam wielu zdjec nie mam tez żadnych wiadomości o psach bo nie było kierownika, napisze tyle co sama zauważyłam

Tu poczatki izolatek i kociarni

Tu młodziutka sunia bardzo uległa i bojaźliwa wydaje mis ie ze ma około poł roku, moze troche mniej i chyba jeszcze nie do konca wyrosniete kiełki

Posted

Tu pieseczek wydaje mi sie ze starszy, praktycznie sie nie poruszał gdy byłyśmy w boksie, moze cos go bolec bo jak próbowałam go wziac na rece to zapiszczał

Młody psiek, bojazliwy, broniacy swojego miejsca, widac ze nie umie sie odnaleźć

Posted

Ten szczeniak ma 5 miesięcy, wczoraj go przywieźliśmy od Fedaka. Staruszek to Dido, jest przerażony i niewidomy... Ten czarno - biały psiak też został wczoraj przywieziony...

Posted

[quote name='Neczka']Hendrix.
Ok. roczny psiak. Ogromne szaleństwo. Wydawałoby się, że mógłby non-stop biegać, szaleć, bawić się, przytulać, skakać...

A może ten Reksiowi się spodoba ? Jest uroczy, tylko czy kastrowany ?

Posted

Saphira napisał(a):
A może ten Reksiowi się spodoba ? Jest uroczy, tylko czy kastrowany ?

Jest piekny:loveu: ale napewno niekastrowany, a pozatym napewno znajdzie szybko domek u was, bo taki ladny i mlody.