D O R K A Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Poszukujemy wolontariusza schroniska w Orzechowcach, któremu mogłybyśmy przekazać kilka worków suchej karmy dla schroniskowych psiaków. W niedzielę jedziemy do Przemyśla a nie wiemy czy możemy zostawić ją bezposrednio w schronisku z wiadomych przyczyn... Może ktoś z Rzeszowa bo to po trasie? Jedziemy małym samochodem ale zapakujemy go do pełna. tel. 660 516 083 Quote
Becia66 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Stronka naprawdę super ale jeśli można chciałybyśmy każdego psiaka w 4 odsłonach....:modla: Zdjęcia z Kudłatą będziemy robić osobiście i wybierać 4 najładniejsze, bo dobre zdjęcie to podstawa....Można tak ? Quote
halcia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Red,my jestesmy z Rzeszowa.Jak wypada wam trasa?Przez Rzeszow,czy dopiero Jaroslaw?Mozemy jeszcze poprosic Weronike,zeby byla pprzy odbiorze,jej ufamy,ona jest z Przemysla. Quote
Becia66 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 I z aktualnościami może być u nas kłopot bo nie jesteśmy na miejscu a to co sie dowiadujemy telefonicznie nie zawsze jest zgodne z prawdą... Quote
D O R K A Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 halcia napisał(a):Red,my jestesmy z Rzeszowa.Jak wypada wam trasa?Przez Rzeszow,czy dopiero Jaroslaw?Mozemy jeszcze poprosic Weronike,zeby byla pprzy odbiorze,jej ufamy,ona jest z Przemysla. Jeszcze nie znamy dokładnie trasy, pierwszy raz jadę w Wasze strony, zawozimy psiaka do Przemyśla z radomskiego schronu. Może Wy nam doradzicie, która droga jest lepsza, przez Sandomierz czy przez Rzeszów...? Moi znajomi są podzieleni...:shake: Quote
dunia77 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Becia, myślę że przede wszystkim chodzi o zdjęcia z akcji, żeby pokazać co Wam się udało zrobić. Te, które są teraz na stronce, są bardzo dobre! Quote
halcia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Stronka piekna,a najwazniejsze ze jest.Kudlata robila aktualne zdjeca i to dosc duzo.Szpilka my o Lisi nasluchalysmy sie sprzecznych glupot,jest mozliwa i adopcja i jej zgon,pewnie sie nigdy nie dowiemy. Quote
dunia77 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Też się cieszę, że jest stronka :multi: Przy współpracy kilku osób wszystko poszło nadspodziewanie sprawnie... wiadomo, jeszcze trzeba sporo wypolerować, ale będę posyłać, komu się da. Quote
Becia66 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 DORKA, sprawa z karmą jest b.prosta. Zostawcie ją u p. Nadziei K. a my rzeszowianki lub zaufana osoba z Przemyśla ją odbierze i zawiezie do schroniska. Mam kontakt z p. Nadzieją, która też oferuje tymczas dla naszych orzechowskich psiaków.:roll: Quote
paros Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 becia66 napisał(a):Stronka naprawdę super ale jeśli można chciałybyśmy każdego psiaka w 4 odsłonach....:modla: Zdjęcia z Kudłatą będziemy robić osobiście i wybierać 4 najładniejsze, bo dobre zdjęcie to podstawa....Można tak ? Masz rację :lol: skoro zdjęcia są umieszczone obok siebie to aż się prosi aby były dwa lub cztery :lol: Quote
red Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 becia66 napisał(a):DORKA, sprawa z karmą jest b.prosta. Zostawcie ją u p. Nadziei K. a my rzeszowianki lub zaufana osoba z Przemyśla ją odbierze i zawiezie do schroniska. Mam kontakt z p. Nadzieją, która też oferuje tymczas dla naszych orzechowskich psiaków.:roll: Dobrze zostawimy. Quote
albiemu Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 dzwoniłam i rozmawiałam z kierowniczka o kociakach, to nie jest prawda, że wszystkie mają byc uśpione, chorują, wet schroniskowy tez chory i nie ma kto ich naprawdę dobrze zdiagnozować - na spokojnie, nie jest nic inaczej niż było dotychczas .... Ja mam nadzieję wet niebawem stanie na nogi i wszystko się wyjaśni, może to jakaś plota kolejna - nie wiem jedno jest pewne, jeśli to prawda, że chorują będzie chryja bo pieniędzy na leczenie nie ma .... Quote
albiemu Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 z dobrych wieści - dzięki wsparciu osób dobrej woli mam już pewne pięć bud, już trzy są u Beci na ogordzie, kolejne dwie mają być w przyszłym tygodniu iiiiiii jak dobrze pójdzie będzie jeszcze pięć kolejnych :D jeśli uda się uzbierać dziesięć bud oszaleję chyba ze szczęścia!!!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Kasia o kotach powiedziała mi kierowniczka własnie i jak sie zapytałam czy wszystkie powiedziała ze tak:-/ Swietnie ze budy sa :) Quote
Becia66 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Kasia o kotach powiedziała mi kierowniczka własnie i jak sie zapytałam czy wszystkie powiedziała ze tak:-/ No właśnie, to jest cała kierowniczka...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No własnie ... pytałam z niedowierzaniem i 2 razy czy wszystkie ona ze tak tak bo była P. Duliban i tak zadecydowała.... Quote
albiemu Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 wiecie co poddaje się - mówiła, że z nikim o kotach nie rozmawiala - coś mi tu smierdzi trzeba koniecznie to sprawdzić! Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 :-o teraz to sie wkurzyłam!!!!!:angryy: Było dokładnie tak zajechałysmy na ogrod zaczełysmy rozpakowywac zeczy P. Ala wyszła z budynku i pyta sie co potrzebujemy ja mowie ze to ja Patrycja (dopiero wtedy mnie poznała) mowi ze na magazynie jest jedzenie i poszła mi pokazac, jak zamykała drzwi z magazynu to za nimi ukazał sie kot schyliłam sie zeby go pogłaskac a ona do mnie : wszystkie koty ida do uspiienia !!!!!!! Zapytałam 2 razy czy WSZYSTKIE i z jakiego powodu!!!!!!! Powiedziała ze tak i ze z powodu roznych chorób!!!!!! Quote
troglodytes Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Widać, że w tych Orzechowcach totalnie śmierdzi. Byle tylko zwierzaki nie zaczęły ginąć w dziwnych okolicznościach. Quote
Becia66 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Giną, dalej giną. O wielu psach nie umieją powiedzieć co sie z nimi stało...:shake: Quote
basia0607 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nie można dopuścić do zbiorowego mordu na kotach ! Trzeba to najglośnić, pisac gdzie sie da ! tam juz i tak wystarczająco smierdzi i to nie z powodu zwierząt a ludzi. Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Basia w tym problem ze tylko ja sie o takim czymś dowiedziałam.... Quote
diana79 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 zrobiłam bazarek dla schroniska :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9280071#post9280071 prosze o podnoszenie :razz: Quote
Folen Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 A ja uzupełniłam stronę o psiaki w nowych domach.. Quote
Recommended Posts