Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Witajcie dziewczyny:lol: Mam prosbe , otoz wyslalam pieniazki do schroniska na konto w poniedzialek ...i przyszedl zwrot do banku , pani w banku powiedziala mi , ze konto jest nieaktualne ! cioteczki , wysylam co miesiac na konto nr 16 1500 1634 1216 3005 3830 0000 i do tej pory bylo okej , wiec prosze podajcie mi nowy nr konta , jesli sie zmienilo.

ewa gonzales 16 1500 1634 1216 3005 3830 0000 - to jest jedno z kont Schroniska - dotyczy wpłat od darczyńców, którzy chcą aby przeznaczyć pieniądze zgodnie z ich wolą. Nic nie wiem o zmianie rachunku banowego ... Dziewczyny sprawdźcie to proszę i dajcie znać.

Edytuję ...

Właśnie dzwoniła do mnie Becia o od 1 marca 2009 rachunek bankowy faktycznie jest inny. Nie znam go ale dziewczyny napiszą. Stąd cale zamieszanie ze zwróceniem się przelewu ... :roll:

Posted

Jak pisałam wczoraj mam wolne 100 zł na jakieś pilne potrzeby, myślałam o pomocy dla Barbi, ale możemy tą kwotę podzielić między Barbi i koszty ogłoszeń. Proszę o pokierowanie mnie w tym temacie ....

Posted

Może skontaktuj się z kosieczko,która robi ogłoszenia psiakom w lokalnej gazecie.Szpilka pisała że potrzeba jej grosza,ale to chyba ty musisz zdecydować co zrobić z tymi pieniążkami...Ogłoszenia często finansuje Becia ze swoich bazarków więc może ona coś ci doradzi,ale dzisiaj chyba nie było jej na Dogo.

Posted

Zrobiłam ulotke na wystawe lub ogolnie do zostawiania w lecznicach lub zoologach- żaden cud dałam mało kolorow zeby jako czarno- biuałe tez dobrze wygladało, wykorzystałam tekst Kasi, wstawiłam zdjecia psow takie ktore były wyraznie zeby ładnie to wyszło

powinno wyjsc idealnie rowne ale wydrukowałam i widze ze niestety nie jest troszke przygina sie tekst ale mysle ze to bardzo nie przeszkadza

Posted

"Mój"cudny Lord,ogromnie sie ciesze,:multi:no i Baskervil,a jeszcze w południe miałam wiadomosć,ze nikt go nie odebrał.Im więcej ludzi bedzie wiedziało o schronisku,tym więcej psiaków wróci do domku.Bo te ,co wiele lat siedzą,tez byc moze miały kochajacy domek,tylko nikt ich w schronisku nie szukał :shake:Majuska ogromnie sie ciesze,ze dołączyłas do nas:lol:

Posted

Mam do Was pytanko. Czy planujecie może na przyszłą sobotę wyjazd do schronu? P bo może będę w przyszłym tyg. w Rzeszowie i jakby co to muszę sobie poustawiać to i tamto. :roll: No i oczywiście jakby co to czy będę mogła w Wami pojechać?

Posted

Dziewczyny dacie rade przywieźć mi jutro Elizabet? Dzisiaj był u mnie Pan bardzo miły bardzo fajnie, ciepło opowiadał o swojej suczce która mieszka na działce gdzie Pan buduje dom, chciałby druga suczke żeby tamta nie czuła sie samotnie szczególnie w zimie bo w pozostałym czasie w roku spedza tam całe dnie, suczka akceptuje bez problemu inne psy, działka jest ogrodzona sunia ma bude ale moze tez swobodnie biegac po całym nowobudujacym sie domu ,Pan powiedział ze kiedy tylko bede chciała bede mogła znim jechac zobaczyc jak sie ma Elizabet, a wiec bede miała reke na pulsie, chciał tez zebym pojechała z nim jak bedzie juz Elizabet zebym mogła wszystko osobiscie sprawdzic i zobaczyc czy sunie sie dogadaja, Pan mieszka osiedle obok a wiec bede mogła go "dorwac" w razie czego ;) kierownik o całej akcji wie;) prosiłam go o przygotowanie umowy, mówił ze jest zatrzęsienie nowych psow:shake:

Posted

Dzieki serdeczne:)

Jeszcze moze byc tak ze pojade z moim tata bo rodzice jutro maja byc u mnie z Sara, powinnam wiedziec do godziny czasu to napisze zreszta jak bede jutro to spotkamy sie w schronisku :)

Posted

becia66 napisał(a):
Nowe zdjęcia Koksy na jej wątku....:lol:

Mozna prosić o link:lol: łatwiej mi wtedy znaleźć wątki i wstawić psiaki na nk
Myślę, że jednak ludzie obserwuja profil i nawet jak nie wezma psiaka wystawionego to chociaż wiedzą, że mozna jechać do Orzechowców i wybrać innego biedaka. Informacja to potęga :razz: