Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A czy p.Artur ma jakąś komórkę? czy dzwonić tylko na podany stacjonarny? Domyślam sie , że Butelce zimno tyle czasu mineło, ze ten kubrak powinien dojść nawet piechotą:shake:

Posted

Super,że są ogłoszenia w gazecie. :lol:
Czy gazeta Jarosławska jest sprzedawana w innym regionie? Czy tylko w Jarosławiu?

obejmuje powiat przeworski i jarosławski ale wiem ze osoby z poza tego terenu terz maja dostep i kupują ;)

Posted

MagdaH napisał(a):
A czy p.Artur ma jakąś komórkę? czy dzwonić tylko na podany stacjonarny? Domyślam sie , że Butelce zimno tyle czasu mineło, ze ten kubrak powinien dojść nawet piechotą:shake:

zaraz Ci podam mam nadzieje ze sie nie pogniewa ;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Dział naszych psiaków znajduje sie w gazecie jarosławskiej juz na drugiej stronie, opisy sa odrobinke zmienione i wyglada to tak:

jestem bardzo wdzieczna gazecie jarosławskiej za dodawanie tych ogłoszen z tego co sie orientuje to za zamieszczenie ich na 2 stronie zapłaciłybyśmy około 300 zł

Moje gratulacje Szpilka :) to spory sukces!

Warto napewno napisać podziękowanie na stronie wolontariackiej i dodać ich do - pomogli :) SUPER!
Szpilka, Halina - bardzo się cieszę, że odwiedziłyście orzeszki po sporej przerwie :) i dzieki za miziaki dla Bacy :)

Posted

W toruńskich Nowościach dają co tydzień takie darmowe fotki tylko mniejsze a więcej psiaków. Zawsze jest duży odzew. Starsze Panie na internecie to nadal rzadkość. Gazetka w kiosku jest nadal modna.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Dział naszych psiaków znajduje sie w gazecie jarosławskiej juz na drugiej stronie, opisy sa odrobinke zmienione i wyglada to tak:

jestem bardzo wdzieczna gazecie jarosławskiej za dodawanie tych ogłoszen z tego co sie orientuje to za zamieszczenie ich na 2 stronie zapłaciłybyśmy około 300 zł

Powiem szczerze że jestem mile zaskoczona bo spodziewałam sie czegos tak na odczep. Naprawdę super!!! Oby tylko któremuś domek dało. :lol:
A tobie Szpileczko wielkie podziękowanie za napór na redakcje.....:calus:

Posted

"Mile rozczarowana",czy "mile zaskoczona:eviltong:"Butla niestety wyladowała w boksie,/drewnianym/choć ze Szpilka przeprowadziłysmy ją tam gdzie buda cieplejsza.Ma wyłozone kocykiem.Nie ma mozliwosci,nie ma pomieszczen,by mogła byc w budynku.A ostatnio krwawiła,była na kontroli wet.nic nie wykazało,a krwawienie jest.

Posted

halcia napisał(a):
"Mile rozczarowana",czy "mile zaskoczona:eviltong:"Butla niestety wyladowała w boksie,/drewnianym/choć ze Szpilka przeprowadziłysmy ją tam gdzie buda cieplejsza.Ma wyłozone kocykiem.Nie ma mozliwosci,nie ma pomieszczen,by mogła byc w budynku.A ostatnio krwawiła,była na kontroli wet.nic nie wykazało,a krwawienie jest.

To nie dobrze:shake:

Posted

halcia napisał(a):
"Mile rozczarowana",czy "mile zaskoczona:eviltong:".

no oczywiście zaskoczooooona :eviltong::evil_lol:....nie wiem skąd mi się to wzięło - zresztą już poprawiłam...:eviltong:

Posted

Strasznie rozpacza,była przywiazana w parku w Przemyslu,bo gosć chciał sie pozbyć.Artur zna właściciela ,chciał,załozyc sprawe,/nie wiem czy załozył,znasz zycie,duzo zachodu ,a potem i tak umorzenie/A i tak do tego goscia /własiciela/nie ma co psiaka oddawac.Byłam przy jego odbiorze do schroniska.To ona ci beciu darła kurtke,bo Lobo bał sie własnego cienia,przytulony przeze mnie chodził za mna i nigdy nie podskoczył.Nie dam głowy,ze sunia,/to czarne z miską/ale tak mi sie wydaje,taka przerazomna, podskakująca prowadziuam do ostatniego boksu.Obecnie jest przy wejsciu do kuchni........ Uzupełniam.....Historie o przywiazaniu słyszałysmy ze Szpilka,w momencie przywiezienia suni do sch.Nie wymyslam sobie sama ciekawych historii,a ze potem zmieniono wersje....

Posted

Tak ta suczka z miska to Puma, strasznie zwariowany i żywiołowy psiak, widac ze uwielbia zabawę niestety właściciel nie pracował w ogole z psem a jak urósł to jej "zabawy" i energia stały sie dla niego nie do zniesienia

Posted

żaba88 napisał(a):
Beciu jest już nowy serwer?

Hosting wykupiony - przyszło potwierdzenie do folen i teraz ona pracuje nad spolszczeniem tego wszystkiego i opracowywuje. Zawalona robotą w tej chwili i psa ma w cięzkim stanie. Jak będzie gotowe to da znać i ruszamy moi drodzy. :lol:

Posted

grzenka napisał(a):
Puma nie ma chyba wątku, prawda?

Nie ma...
Ona nie była nigdzie przywiązana.
Właściciel oddał ją do schroniska przez swojego kumpla...

Do domu poszedł wczoraj Tygrysu :multi:

A dziś szczeniak i ... wieczny śpioch - Fasola :multi: