Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale pierwszy ruch jak ją spotkałam,był przytulic sie do Szpilki,a potem schowac za jej nogi:evil_lol:za chwile dopiero dała sie pogłaskac bez lęku.Jest śiczna i b.zgrabna.A nowe psisko,tez zdecydowanie mi sie z Kira skojarzyło.Przemyskie charty podejrzewam moga miec jedno zródło,a przyczyna,beztroska opieka i niedopilnowanie....

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Arturem. Ponoć mix charta nadal w ciężkim stanie psychicznym....:shake:....nie wchodzi do budy, nie je tylko leży osowiały....:-(
Trzymany był wczesniej w domu na kanapie, a teraz psisko w schronisku straszną traume przeżywa....:-( Najgorsze że mrozy zapowiadają....:shake:

Posted

A dzisiaj po okazaniu sie ogłoszenia na przemyślaku po Gliniaka zgłosił się właściciel....:multi::multi::multi:...nie miało chłopisko wyobrażenia że pies w schronisku może przebywać...:roll:
Ze schroniska została też zabrana bokserka która dzień spędziła w nowym domu i została oddana z powodu braku porozumienia z psem domownikiem.
Państwo postanowili jeszcze raz spróbować i na razie jest dobrze....:lol:

Posted

becia66 napisał(a):
A dzisiaj po okazaniu sie ogłoszenia na przemyślaku po Gliniaka zgłosił się właściciel....:multi::multi::multi:...nie miało chłopisko wyobrażenia że pies w schronisku może przebywać...:roll:
Ze schroniska została też zabrana bokserka która dzień spędziła w nowym domu i została oddana z powodu braku porozumienia z psem domownikiem.
Państwo postanowili jeszcze raz spróbować i na razie jest dobrze....:lol:

Strasznie się cieszę !!!!!!!!!!!Glinku kochany :):):) Zaraz się poryczę....:):)

Posted

A Louve wkleiła zdjęcia naszej Rudki ze złamaną szczęką.....:multi:....nie zapomnimy jej nigdy....:eviltong::evil_lol:...ile to już czasu ???...chyba z półtora roku....
Pamietam jak Rudka zwiała ze schroniska i objeżdziłam jeszcze ze Stefką całą wieś bo akurat do domku miałam ją zabrać, a ta cwaniara leżała na przystanku autobusowym przy puszce piwa...:evil_lol::evil_lol:

Posted

no to ja pociągnę dobre wiadomości poprzez metamorfozy :)

Śnieżka ma się naprawdę dobrze. Zamykam zdjęciami wszelkie niedopowiedzenia. Ze swojej strony jedno napisać muszę - nigdy, nawet jak było ciężko Śnieżka nie była sama bo wiem czym jest odpowiedzialność, nawet jeśli odbierane to było inaczej.

przed, jeszcze zdjęcie w schroniskowej budzie

i zdjęcia z nowego domu :loveu:

oraz uważam jedna z największych metamorfoz Dzielna pod opieką Holly, Dzielna po tylu zabiegach, ciężkich operacjach zawsze wracała, naprawdę dała z siebie wiele. Dziękuję Holly, że miała do kogo wrócic - do Ciebie.

z domu ...

Posted

kopiuje zdjęcie z wątku orzechowskiej Viki która tak długo czekała na dom chociaż poza schroniskiem ...

tak to jest pięknie jak własny towarzysz głaski rozdaje :loveu::loveu: DZIĘKUJEMY ZA TA ADOPCJE I CZAS oraz WIELKIE SERCE ODDANE VIKI! :loveu:

Dt, hotele a w nich oddani zwierzakom ludzie nie są niczym złym - socjalizują, pomagają, kochają - tak jak Viki ... Cieszę się, że są takie miejsca bo dają szansę.

Grot np., który ,ma swojego sponsora i czeka na lepszy czas w hoteliku. rowadzi go Pan Tomasz, są tam wolontariusze i ich wielka walka o jego lepsze samopoczucie, zdrowie, o jego psychikę. Tam jest jednostką chociaż psich nieszczęść jest więcej. Grot jest Grotem.

oczy wciąż smutne, ale ogon powoli zaczyna się cieszyć ... wierzę sercem też niebawem zacznie.
SZUKAMY DLA GROTA DOMU.

Posted

Za to do schroniska trafił wczoraj z Przemyskiej ulicy straszliwie zaniedbany dobermani szkielet - uosobienie spokoju i rozwagi.
Jeszcze dziś będzie wątek.
...znacie może kogoś z DG, kto interesowałby się dobkami ?

Posted

danka1234 napisał(a):
Podajcie namiar i jesli sie da wiecej informacji o niej ,bedziemy ja ogłaszać.
podałam wyżej mową stronke,mozna ją tam tez umieścic.

Posty skaczą...:angryy:

Danka, jamnisia pojechała dziś do nowego domu...

Posted

[quote name='Neczka']Za to do schroniska trafił wczoraj z Przemyskiej ulicy straszliwie zaniedbany dobermani szkielet - uosobienie spokoju i rozwagi.
Jeszcze dziś będzie wątek.
...znacie może kogoś z DG, kto interesowałby się dobkami ?

matko jedyna....:-(:-(:-(
Z tego co pamietam w dobermanach działa AisaK.......

Posted

No i jeszcze 2 nowe psiaki,
dziś przywiezione od Fedaka

DANDI , czyli Tofik2 :roll:
Świetne psisko, straszny przytulak.
Do psów łagodny...

I waleczny terier, czyli ok. 10-miesięczne prześliczne szorstkowatości
KLEKS