Wet-siostra Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Neczka napisał(a): Jeśli ktoś chce pomóc naszym psiakom zakładając im wątki, napewno nie odmówię. Doprawdy???????????? Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tak mam ma na imie Buźka Zaba doda ja na strone, zaraz wysle Ci foty Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Tak mam ma na imie Buźka Zaba doda ja na strone, zaraz wysle Ci foty Dzięki :) Wet-siostra napisał(a):Doprawdy???????????? W tej kwestii poczuj się wyjątkowa, Wet :p Chciałam zauważyć, że owy Twój "wątek" został założony w wiadomym celu, odmiennym niż pomoc psu. Dobrze wiesz, o co mi chodzi... Quote
AnnaB Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A moim zdaniem nie tylko ilość wątków,ale całe to "hopanie",jest bez sensu.Jeśli na całej stronie są posty tylko "hop w górę i biedny" To odechciewa się czytać...Potem nikt nic nie wie,czasem nawet o jakiego psa chodzi.Jest za mało konkretów. Quote
AnnaB Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dobrze-ale moim zdaniem osoba która wątek zakłada powinna pilnować ,żeby pojawiały się na nim wiadomości o psie-jak się czuje,jaki jest co robi-bo właściwie tylko ona ma z nim kontakt.A osoby,które są z drugiego końca Polski mogą powtarzać wiadomości o psie,bo niektóre fakty czasem "umykają" zbierać w jednym poście informacje o zrobionych ogłoszeniach i kiedy się kończą,podpowiadać pomysły poprawy losu psa.Samo "hop" moim zdaniem nic nie daje(ale to jest moje zdanie i jeśli ktos uważa inaczej nie mam nic przeciwko) Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 AnnaB napisał(a):A moim zdaniem nie tylko ilość wątków,ale całe to "hopanie",jest bez sensu.Jeśli na całej stronie są posty tylko "hop w górę i biedny" To odechciewa się czytać...Potem nikt nic nie wie,czasem nawet o jakiego psa chodzi.Jest za mało konkretów. No tak, ale wtedy wątki poszłyby w zapomnienie. Tak jak u Nelki czy Maji (w moim podpisie). Ostatnio troszke wiecej ludzi zaglada, ale jest tez tak, ze przez kilka dni jest cisza. I np. nie wiemy czy pies poszedł do adopcji czy został zagryziony.... Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A do nowego, dobrego domku do Przemyśla pojechała dziś Lady... ;):multi: Quote
Nadziejka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :thumbs::laola:Szczescia w nowym domku! Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Jeszcz, jeszcze .... Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Slicznosci badz szczesliwa w nowym domku:multi: Quote
halcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Wcale mnie nie dziwi piekna,spokojna,przejmujące spojrzenie.....Obyś miał wspaniały dom sunieczko! Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 halcia napisał(a):Wcale mnie nie dziwi piekna,spokojna,przejmujące spojrzenie.....Obyś miał wspaniały dom sunieczko! Agatka tez tak ma....:placz: Quote
MagdaH Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 AnnaB napisał(a):A moim zdaniem nie tylko ilość wątków,ale całe to "hopanie",jest bez sensu.Jeśli na całej stronie są posty tylko "hop w górę i biedny" To odechciewa się czytać...Potem nikt nic nie wie,czasem nawet o jakiego psa chodzi.Jest za mało konkretów. ...ale właśnie dzięki czyjemuś litościwemu "hopnięciu" znalazłam Ircia/Czesia, a wcześniej Fidka na pierwszej stronie:roll:. Forum jest już mocno rozrośnięte, to fakt, nie zawsze chce mi się zaglądać na xy-dziestą stronę :oops: To jest trochę jak "Rosyjska Ruletka", czasami psiak jest przez moment na pierwszej i własnie w tym momencie ląduje w czyimś serduchu :loveu: Najlepiej zapytać psiury, które po iluś latach w schronie, teraz grzeją doopki w domkach... Pozdrowienia z Tychów od przegrubaśnego Fidka i Ircia/Czesia - jedynego psa z irokezem na głowie i "afro" na doopci (teraz jak mu sierść podrosła wygląda przekomicznie:lol:) Quote
Nadziejka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cioteczki , zajrzyjcie prosze na watek Judyma. Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Madziu, a możeby tak zdjęcie Iro-Czesia ? :razz: p. Ewo, wątek Judyma jest przeze mnie regularnie odwiedzany ;) Quote
Nadziejka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dziewczyny zajrzyjcie teraz prosze , wujaszek chce duuuzo pomoc! przeciez trzeba wszystko omowic , gwiazdeczki zajrzyjcieeeee! Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='ewa gonzales']Dziewczyny zajrzyjcie teraz prosze , wujaszek chce duuuzo pomoc! przeciez trzeba wszystko omowic , gwiazdeczki zajrzyjcieeeee! Proszę, spokojnie... Wszystko jest pod kontrolą. Kojarzy ktoś może, jak ten psinek z sadku ma na imię ? Coś z "rudym" związanego chyba :hmmmm: Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Bedzie miała domek :) dzieki kosieczko Quote
Becia66 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Silvana na allegro zamiast Małej Mi A co z małą Mi....??? :crazyeye: Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 becia66 napisał(a):A co z małą Mi....??? :crazyeye: Mi jest na tymczasie u Kosieczko i niedługo idzie do DS. Szpilka, a czy Kosieczko o tym już wie, czy to nadal tylko Artka plan ? :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Neczka napisał(a):Mi jest na tymczasie u Kosieczko i niedługo idzie do DS. Szpilka, a czy Kosieczko o tym już wie, czy to nadal tylko Artka plan ? :evil_lol: jaki plan kosieczko pisała ze mala bedzie miała domek i ze dobry Quote
Rafal StWola Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 MagdaH napisał(a):...ale właśnie dzięki czyjemuś litościwemu "hopnięciu" znalazłam Ircia/Czesia, a wcześniej Fidka na pierwszej stronie:roll:. Forum jest już mocno rozrośnięte, to fakt, nie zawsze chce mi się zaglądać na xy-dziestą stronę :oops: To jest trochę jak "Rosyjska Ruletka", czasami psiak jest przez moment na pierwszej i własnie w tym momencie ląduje w czyimś serduchu :loveu: Najlepiej zapytać psiury, które po iluś latach w schronie, teraz grzeją doopki w domkach... Pozdrowienia z Tychów od przegrubaśnego Fidka i Ircia/Czesia - jedynego psa z irokezem na głowie i "afro" na doopci (teraz jak mu sierść podrosła wygląda przekomicznie:lol:) Sorrki Ciotki za offa ale wujek prawie nic nie pisze więc wybaczcie .... MagdaH ja też dzięki hopaniu znalazłem Zarkę ( to ta Szelma z mojego avatarka ) i właśnie dzięki temu pies ma dom .... nie chcę zaśmiecać itd więc będę się streszczać .... Jeśli dzięki temu niby durnemu hopaniu pies choć jeden znajdzie dom to to hopanie przestaje byc durne .... To tyle sorrki raz jeszcze ...a Zarek przykładem pierwszej strony ( starsza chora wykorzystywana do rozrodu potem połamana czy to przez wypadek czy przez " CZŁOWIEKA " brrrr guzy itd bez dogo bym nie znalazł ) i Cioteczki Makuuu inicjatywy ... Wszystko dobre co daje efekt .... ps . Tychy to mój drugi dom dzięki Ryśkowi i festiwalowi w Paprocanach Pozdrawiam Tychy serdecznie Quote
halcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tez uwazam,ze kazda droga która daje cień szansy ma swoje racje bytu. Quote
Recommended Posts