weronika1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jesli chodzi o pomoc dla schroniska to najwięcej pomagają właśnie szkoły w Przemyslu.Natomiast inne firmy to tak jakoś nie bardzo i nie wiele jest dorosłych mieszkańców Przemyśla. Quote
halcia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 U zaprzyjażnionych wetów też by można zaproponować kacik do zbierania i ulotki z adresem,tel.itp.../myśle o Przemyślu/ Quote
Neczka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gagata napisał(a):Neczka, a może to zdjęcie z dzidziusiami wydrukować w takim pocztówkowym formacie i rozkładać po lecznicach wet i sklepach zoo? Gagatko, jak najbardziej, z tym, że moim problemem jest to, że mi się drukarka zacięła :shake: Miśka84 napisał(a):A takie plakaty w szkołach? Ja mam w swojej szkole swoją Orzeszkową tablicę, w której psiakowe ogłoszenia wiszą już od tygodni i nic... Jak pisała Halcia, ludzie przechodzą, oglądają, pokazują sobie ... i przechodzą dalej Quote
halcia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Z tablicy nie poszły,ale szczęście miały...po kolei ściągałam:Oli,Bruno,Wike,Rekinka,a teraz moze Kenie...jeszcze Mała Mi wisi z tych malot co zima da im popalic...Dodo podobno tez znalazł dom. Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja się tam na rasach nieznam :roll: ale ładny jest!:loveu: Quote
gagata Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Neczko, to moze na tej tablicy zmieniaj co jakis czas haslo,Na takie bijace po oczach np Wiem,ze mnie nie zabierzesz z tego mrozu,bo nie chce ci sie chodzic na spacery,ale moze choc znasz kogos kto by mnie chcial cos mie z klawiatura brzydkiego zrobilo....sorry Quote
Nadziejka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Anileczkom Cioteczkom Orzeszkowym - Pieknie Dziekuje Za Swiateczne Zyczenia :Rose: To juz druga cuuudnaa karta z zyczeniami od samych Orzeszkow! Jak pieknie i milo ,serdecznie z serca dziekuje :multi:i prosze o jeszcze:modla: To sa najpiekniejsze zyczenia na swiecie , wiecie cioteczki wiecie? Zdrowia ogromnego i serduszek otwartych dla Was kochane ! Quote
albiemu Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 własnie mija nam kolejny dzień - praca, dom, rodzina, korek który nas więzi ... nazywamy to monotnią kiedy tak naprawdę mamy tak cholernie dużo ... PUSZEK LEOPOLD JUDYM CYGAN Wiecie czasem warto chyba zastanowić się jak wiele mamy, jak mamy za co dziękować, jak mamy czym się dzielić i jak cennym jest to, że ktoś nas kocha, że o nas wie, że czasem myśli, zastuka do drzwi ze swoim smutkiem ... czasem radością, z nieprzespaną nocą, bólem krzyża, migreną ... Do kogo mają zapukać dzisiaj te biedne stare psy? Do kogo mają się zwrócić? komu mogą się wyżalić na swoja cholerną psią niedolę ktorą znoszą tak pięknie i dzielnie ... ponad nasze pojmowanie ... Mając świadomość swojego zycia, tego jak często je marnuje wiem, że przysłowiowy "zwykły kundel" zawsze będzie bardziej wdzięczny i zawsze podziękuje piękniej za najdrobniejszy gest, słowo, spojrzenie, uwagę - ja tak naprawdę pominę w ciągu dnia to wszystko tak wiele razy bo nie tak piękne mam serce ... jak wielki mam w sobie żal, gorycz do tego jak wygląda ich życie, jak niewiele każda z nas może zrobić dla nich, dla ich pobratyńców z innych przeklętych schronisk - jak ludzie potrafią być obojętni bardziej na problem bezdomności niż na źle wydaną złotówkę w kasie albo korek w tym samym miejscu od lat .... Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Mam nadzieję, że sie ucieszycie?:roll: Właśnie rozmawiałą z moja kol. jest z Rzeszowa:razz: i jest chetna do odwiedzin orzeszków. Oczywiście jak nas zabierzecie :roll::siara::siara: Quote
halcia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Pewnie,tylko,ze na zimowego kierowce została nam tylko Kudłata.Przy lepszych warunkach ja kazdorazowo. Quote
albiemu Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kudłatą molestuje właśnie o pomoc w transporcie Grota do hoteliku ... do Wieliczki :) Kurcze wolne gotowa jestem wziąć ale niech już jedzie ... deklaracje na promyku też pozwalają na szukanie mu hotelu lub płatnego DT - Weroniaka płaci pierwszy miesiąc DZIĘKI!!!! :) póxniej deklarowane wpłaty powinny pomóc - boję się hoteli, zadłużenia psów ... Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 halcia napisał(a):Pewnie,tylko,ze na zimowego kierowce została nam tylko Kudłata.Przy lepszych warunkach ja kazdorazowo. Ja w styczniu w rodzinne strony raczej nie wpadne:placz: Niewiem kiedy następna odwiedziny :-( Ale fajnie ze Gośka jest chetna i może bedzie Wam pomagać jak zobaczy wszystko na własne oczy. Quote
gagata Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 halcia napisał(a):Pewnie,tylko,ze na zimowego kierowce została nam tylko Kudłata.Przy lepszych warunkach ja kazdorazowo. Halci8a,Tz sie nie migaj, tylko odpalaj tego swojego Orzecholota...najwyzej poduszki sie podczepi po bokach,zeby ldowanie bylło miekkie...:evil_lol: Rozwijaj skrzydla dziewczyno:eviltong::loveu: w swojej maszynce.. Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ale fota :loveu: Spi jak moja kocica :loveu: Genialna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
albiemu Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Miśka84 napisał(a):A co to z gawiazda? Diora, która odsypia swoje PANOWANIE :D Jak już wskazała gdzie nasze miejsce ... drzemka zasłużona :D heheh Quote
halcia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Słuchajcie,to jest piękna ,łagodna sterylizowana sunia,nie wiem dlaczego na zdjęciach wychodzi brzydko i grożnie.Wcale taka nie jest,to jej inne psy dają popalići dlatego nie jest juz w biurze tylko w boksie.ma ok.6 lat.A odpalić będe pewnie musiała ,bo Artur nas potrzebuje w sobote.Czipowanie. Quote
gagata Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Bo Wy zle interpretujecie te foty + Diora sie na nich usmiecha a nie szczerzy.... Quote
MagdaH Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 a to Biszkopciaste stworzenie z gustownym:roflt: abażurkiem na szyi to kto? zresztą nabijam się niesłusznie, jak Miśkoptowi odebrano , hmmm... "dziedzictwo rodowe" to też tak pociesznie z abażurem wyglądał. A deprechę miał przez trzy dni (później już tylko zwykła obraza:evil_lol: p.t. "jestem na ciebie obrażony, ale głaskać i miziać mnie możesz") Quote
Neczka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jakto nie wychodzi Diorka na zdjęciach ? :hmmmm: Przepięknie wychodzi przecież ! :loveu: Quote
Neczka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wątek Kojaka... http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznur-na-szyi-oskalpowana-glowa-rozdarte-psie-serce-kojak-jego-bezdomnosc-128741/ Quote
albiemu Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 słuchajcie!!!!!!!!!! :loveu: Rozmawiałam z Alicją i kurcze CZARODZIEJKA Z NIEJ! :) iiiiiiiiiiii jak zwykle pomaga nam dobra dusza jak tylko może najlepiej. Poszła czarodziejka do fundacji Dierenhulp Zonder Grenzen i zamówili dla Orzechowiec Acana Sport 10 x 15 kg (150 kilo) Brit Adult Large Breed 6x15 kg (90 kilo) Arion Puppy Premium 6x15 kg (90 kilo) RAZEM 330 kg karmy i to naprawdę bardzo dobrej! :loveu::loveu::loveu::loveu: Alicjo oraz członkowie Dierenhulp Zonder Grenzen nie wiem jakie podziękowanie złożyć na Wasze ręce. Dziękujemy w imieniu zwierzaków za Wasze serca, za wielki dar dobroci, pamięci i olbrzymiego wsparcia w dalszym ciągu bo rozumiecie, potraficie kochać i współczucie obce Wam nie jest. DZIĘKUJĘ niech pole tulipanów ukołysze Wasz każdy kolejny dzień w uśmiechy, piękne widoki, łagodność barw ... Quote
Recommended Posts