Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnnaB napisał(a):
no to pięknie dziewczyny-założyłyście tyle nowych wątków że ja ich nigdy nie wyszukam... jak się wstawia banerek w podpis ? zresztą po co pytam i tak tego nie zrozumiem na tyle żeby zrobić...

Jak ja zrozumiałam to każdy może :roll: :p

Posted

Tak każdy co ma tak jak pewnie i Ty ze dwadzieścia lat mniej niż ja .......:razz:

No ale pewnie ty prędko znajdziesz wątek bokserki o który pyta Weronika bo ja :shake:

Posted

weronika1 napisał(a):
Jest osoba zainteresowana adopcje bokserki :lol: z kim mam rozmawiać?

jestem z wami :loveu:nareszcie neczko kochana udalo sie:roll:synus mnie zalogowal dzisiaj juhu jak sie ciesze:loveu:witam wszystkie cioteczki o pieknych sercach:loveu:milion cieplych mysli dla was kochane dziewczyny:multi:neczko droga ja tak dawno chcialam byc tu z wami i udalo sie:lol:wiec klaniam sie nisko na powitanie:loveu:jeju ja nie umiem dobrze pisac jeszcze z calego serca mego witam albiemu:loveu:piekna dobroc od was plynie:lol:az chce sie zyc az chce sie z wami na zawsze byc:loveu:dzieki za to ze jestescie to piekne

Posted

ewa gonzales napisał(a):
jestem z wami :loveu:nareszcie neczko kochana udalo sie:roll:synus mnie zalogowal dzisiaj juhu jak sie ciesze:loveu:witam wszystkie cioteczki o pieknych sercach:loveu:milion cieplych mysli dla was kochane dziewczyny:multi:neczko droga ja tak dawno chcialam byc tu z wami i udalo sie:lol:wiec klaniam sie nisko na powitanie:loveu:jeju ja nie umiem dobrze pisac jeszcze z calego serca mego witam albiemu:loveu:piekna dobroc od was plynie:lol:az chce sie zyc az chce sie z wami na zawsze byc:loveu:dzieki za to ze jestescie to piekne

Witamy nową cioteczkę :loveu:

Posted

Misiu , to jest ta sama osoba co pytała o Orzechowską bokserkę.
Tak , że Frida ma bardzo dobry domek, to są odpowiedzialni i wspaniali ludzie, dbajacy o zwierzęta. Cieszę sie bardzo:multi:

Posted

weronika1 napisał(a):
Witamy Cię Ewo , takie nazwisko jest w Przemyślu . Czy jesteś z Przemysla?

dziekuje za powitanie :lol: jestem z Sosnowca. Tak daleko od Orzeszków ,ale sercem z Wami :lol:

Posted

[/quote]

Witajcie Orzeszki z samego ranka:lol:.Dzis nowy dzioneczek,niech przyniesie radosc któremuś Orzeszkowi :lol: witajcie cioteczki:lol:
jakie piekne sa wschody i zachody slonca w Orzechowcach:lol:
Dzien Dobry piekna kraino.

Posted

Miśka84 napisał(a):
Kraina piękna tylko tyle psich nieszczęść :placz:

Witam cieplutko cioteczke Miska 84:lol:U nas jest schronisko,ale kierownik nawet nie wie ,ile ma psiakow,ile kociakow...:shake:nie ma mowy o wolontariuszach,wogole o niczym nie me mowy...:angryy:jezdzilam tam czesto,ale nigdy sie nie zgodzil ten..pan na pomoc obcych.I w koncu powiedzial mi ,ze jak mi sie nudzi,to mam sobie pracy szukac w zieleni miejskiej:razz:sprzatanie ulic...ech szkoda slow.:shake:Ale ja wtedy pomyslalam, ze jeszcze tam wroce...jako Rambo:eviltong:Ale juz nie marudze ,cioteczkom,tylko pedze do pracy.narazie Orzeszkowe ciocie:multi:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Witam cieplutko cioteczke Miska 84:lol:U nas jest schronisko,ale kierownik nawet nie wie ,ile ma psiakow,ile kociakow...:shake:nie ma mowy o wolontariuszach,wogole o niczym nie me mowy...:angryy:jezdzilam tam czesto,ale nigdy sie nie zgodzil ten..pan na pomoc obcych.I w koncu powiedzial mi ,ze jak mi sie nudzi,to mam sobie pracy szukac w zieleni miejskiej:razz:sprzatanie ulic...ech szkoda slow.:shake:Ale ja wtedy pomyslalam, ze jeszcze tam wroce...jako Rambo:eviltong:Ale juz nie marudze ,cioteczkom,tylko pedze do pracy.narazie Orzeszkowe ciocie:multi:

To z karabinem na tego PAL...... :2gunfire::2gunfire:

Posted

[quote name='albiemu']trzymajta mocno kciuki własnie sprawa Gatki się toczy czy spędzi noc w domku dzisiaj!!!!!!!!!!!

Tak ściskam że pazury prawie wbiłam.....:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

TAK STRASZNIE SIĘ CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juz widzę tadość cioteczek..............................
:calus::calus::ylsuper::ylsuper::ylsuper::cunao::cunao::cunao::drink1::drink1::drink1::drink1: