Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

becia66 napisał(a):
Ewuniu, a Czarek jest z Orzechowców, nie z Orzechowiec...:eviltong:

dobra poprawiam :lol:

A Czarkowi powiedz i jeszcze dodatkowo wysciskaj odemnie :loveu:

Posted

Na naszym terenie niestety nie widuje sie takich psow ..... wiem ze byl amstaf, bo tego u nas multum....

Szpilko23 niebardzo rozumiem Twoja odpowiedz. Zaprzeczasz, ze nie ma bullowatych ale zarazem piszesz, ze amstaffow jest u Was multum. Niestety nie rozumiem ni w zab.

Jedyne co zrozumialam, ze na dzien dzisiejszy w schronisku nie ma amstaffow, bullterrierow ani pitbulli - i super.

Posted

Myslałam ze chodzi ci konkretnie o bulteriery, amstaf byl bo na naszym terenie to popularne psy, zle przeczytałam przepraszam;)

Jest jeden pies jak dlamnie w typie tosa inu no ale moge sie mylic.....

Posted

Z Nowym Rokiem lepsze życie rozpocznijcie wraz... Niech współpraca z Łaską Bożą przeobraża Was... Silni wiarą i nadzieją miłość nieście w świat... A dni lepsze zajaśnieją... Każdy będzie rad...

Guest Elżbieta481
Posted

Życzymy wolontariuszom ze schroniska w Orzechowcach,by w Nowym Roku było łatwiej pomagać psom z tego schroniska,by nikt ludziom o wielkich sercach juz nie przeszkadzał,by pokonali tych którzy serc i sumień nie mają!
Psiakom życzymy by otaczający ich ludzie byli ich przyjaciółmi,by je kochali i opiekowali się nimi.
Elżbieta i Waldek

Posted

Kasia napisał(a):
Kochani, życzymy Wam w Nowym Roku siły i wytrwałości w tym co robicie i do czego dążycie!!!
A wszystkim psiakom nowych cudownych domków!

Dobrez gadasz Kasiu :)
Ja życzę psiakom tego samego :)
Oby nowy rok przyniósł sporoo nowych domków!!

Posted

waldi481 napisał(a):
Życzymy wolontariuszom ze schroniska w Orzechowcach,by w Nowym Roku było łatwiej pomagać psom z tego schroniska,by nikt ludziom o wielkich sercach juz nie przeszkadzał,by pokonali tych którzy serc i sumień nie mają!
Psiakom życzymy by otaczający ich ludzie byli ich przyjaciółmi,by je kochali i opiekowali się nimi.
Elżbieta i Waldek

Dołączamy się, WSZYSTKIEGO CO DOBRE, ŻYCZYMY

Posted

Czytam, czytam, czytam....
a teraz poproszę o nr konta wraz z adresem którejś z Was (WBK niestety chce żeby wypełniać wszystkie pola), a ja przeleję ile mogę...
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki, bo czarno widzę żywot tych zwierzaków bez Waszej pomocy, a więc dużo, dużo siły w Nowym Roku.
Pozdrawiam Dominik

Posted

Rowniez dziekuje,a zyczci nam ,by to grono sie poszerzalo,zeby byli zmiennicy,osoby z okolic/mniej traca czasu na dojazd/jak nas bedzie duzo,czesciej beda wizyty i reka mocno na pulsie