Becia66 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ewatr - ma się rozumieć. Nakarmimy wszystkie psiaki ,a Czarusiowi szepniemy do uszka dodatkowo, że ciocia Ewatr z Rzeszowa go pozdrawia i o nim mysli...:loveu: Quote
Becia66 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ewuniu, a Czarek jest z Orzechowców, nie z Orzechowiec...:eviltong: Quote
ewatr Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 becia66 napisał(a):Ewuniu, a Czarek jest z Orzechowców, nie z Orzechowiec...:eviltong: dobra poprawiam :lol: A Czarkowi powiedz i jeszcze dodatkowo wysciskaj odemnie :loveu: Quote
diana79 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 poprosze numer konta i trzymam kciuki aby udało się poprawić los tych biednych stworzeń :-( Quote
Becia66 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 doddy, znamy cię z forum. Jeśli będzie jakiś bullowaty to pierwsza będziesz wiedzieć :eviltong:... My wtedy do ciebie jak w dym...:evil_lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 doddy napisał(a):Czy w schronisku sa jakies bullowate? Na naszym terenie niestety nie widuje sie takich psow ..... wiem ze byl amstaf, bo tego u nas multum.... Quote
doddy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Na naszym terenie niestety nie widuje sie takich psow ..... wiem ze byl amstaf, bo tego u nas multum.... Szpilko23 niebardzo rozumiem Twoja odpowiedz. Zaprzeczasz, ze nie ma bullowatych ale zarazem piszesz, ze amstaffow jest u Was multum. Niestety nie rozumiem ni w zab. Jedyne co zrozumialam, ze na dzien dzisiejszy w schronisku nie ma amstaffow, bullterrierow ani pitbulli - i super. Quote
SZPiLKA23 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Myslałam ze chodzi ci konkretnie o bulteriery, amstaf byl bo na naszym terenie to popularne psy, zle przeczytałam przepraszam;) Jest jeden pies jak dlamnie w typie tosa inu no ale moge sie mylic..... Quote
SZPiLKA23 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jest sunia wydaje mi sie ze czysty dobek to nie jest, az tak sie nie znam ale budowa by odpowiadała... tylko uszyska klapniete:) Quote
troglodytes Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Gorąco zrobiło się wokół Orzechowców..:diabloti: Chyba o to nam chodziło :cool3: Quote
Edi100 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Z Nowym Rokiem lepsze życie rozpocznijcie wraz... Niech współpraca z Łaską Bożą przeobraża Was... Silni wiarą i nadzieją miłość nieście w świat... A dni lepsze zajaśnieją... Każdy będzie rad... Quote
aisaK Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='SZPiLKA23']Jest sunia wydaje mi sie ze czysty dobek to nie jest, az tak sie nie znam ale budowa by odpowiadała... tylko uszyska klapniete:)A możesz porobić jej zdjecia i wysłać do mnie na meila? ktara@poczta.onet.pl Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Życzymy wolontariuszom ze schroniska w Orzechowcach,by w Nowym Roku było łatwiej pomagać psom z tego schroniska,by nikt ludziom o wielkich sercach juz nie przeszkadzał,by pokonali tych którzy serc i sumień nie mają! Psiakom życzymy by otaczający ich ludzie byli ich przyjaciółmi,by je kochali i opiekowali się nimi. Elżbieta i Waldek Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kochani, życzymy Wam w Nowym Roku siły i wytrwałości w tym co robicie i do czego dążycie!!! A wszystkim psiakom nowych cudownych domków! Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Kasia napisał(a):Kochani, życzymy Wam w Nowym Roku siły i wytrwałości w tym co robicie i do czego dążycie!!! A wszystkim psiakom nowych cudownych domków! Dobrez gadasz Kasiu :) Ja życzę psiakom tego samego :) Oby nowy rok przyniósł sporoo nowych domków!! Quote
troglodytes Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 waldi481 napisał(a):Życzymy wolontariuszom ze schroniska w Orzechowcach,by w Nowym Roku było łatwiej pomagać psom z tego schroniska,by nikt ludziom o wielkich sercach juz nie przeszkadzał,by pokonali tych którzy serc i sumień nie mają! Psiakom życzymy by otaczający ich ludzie byli ich przyjaciółmi,by je kochali i opiekowali się nimi. Elżbieta i Waldek Dołączamy się, WSZYSTKIEGO CO DOBRE, ŻYCZYMY Quote
SZPiLKA23 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dziekuje i wzajemnie, aby wszystkie plany doczkełay sie spełnienia, a zycie przynosiło wiele radosci i satysfakcji:):):) Quote
Becia66 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mam parę zdjęć tej dobermanki, tylko musze pogrzebać po folderach i odnależc. Prześlę ci je mailem aisaK. Quote
Han&Dom Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Czytam, czytam, czytam.... a teraz poproszę o nr konta wraz z adresem którejś z Was (WBK niestety chce żeby wypełniać wszystkie pola), a ja przeleję ile mogę... Trzymam za Was bardzo mocno kciuki, bo czarno widzę żywot tych zwierzaków bez Waszej pomocy, a więc dużo, dużo siły w Nowym Roku. Pozdrawiam Dominik Quote
halcia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Rowniez dziekuje,a zyczci nam ,by to grono sie poszerzalo,zeby byli zmiennicy,osoby z okolic/mniej traca czasu na dojazd/jak nas bedzie duzo,czesciej beda wizyty i reka mocno na pulsie Quote
troglodytes Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 W tej chwili u nas minus 8 st. C. Pewnie w Orzechowcach podobnie. Jak tam psiaki :-( Quote
Becia66 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A zapowiadają na najbliższe dni jeszcze wieksze mrozy.....:-( Quote
Edi100 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 becia66 napisał(a):A zapowiadają na najbliższe dni jeszcze wieksze mrozy.....:-( Nie nawidzę zimy:( Zbyt wiele zabiera:placz: Quote
Recommended Posts