Wet-siostra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Saphira napisał(a):Szkoda bo bym Cię dociążyła! Ciutek dwuznacznie zabrzmiało...:diabloti: Quote
halcia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Weronika to Ty jutro w Rzeszowie? pralke dla p.Romy jutro przywioze z Mielca ,bo dzis potrzebne było auto w schronisku i my ,więc byłysmy w Orzechowcach.Dziewczyny, dwie z Przemysla,Neczka i Ewelinka wyprowadziły duzo psiaków.Ja szczotkowałam i wyszukiwałam w miare zdrowe deski na renowacje bud.Jutro podejrzewam ze wróce na 15.Jesli jeszcze bedziesz w Rz-wie wezmiesz pralke,jesli nie zawioze ja do schr.ale dla p.Romy,a Ty odbierzesz w dowolnym czasie. Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Oficjalnie pisze ze za allegro dla psiakow zapłace z pieniedzy uzbieranych z bazarku na, ktory ciuszki przekazała Halina. Quote
weronika1 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Szpilka ,gdyby były potrzebne pieniążki na alegro daj znać mogę zapłacić na rachunek ze środków Stowarzyszenia. Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Narazie sobie radzimy troche ja płace troche bierzemy z bazarkow :) narazie sumy nie sa az tak duze. Dziekuje za checi Quote
MagdaH Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Przepraszam za kolejnego offa, ale nie mam do kogo zwrócić się o pomoc i poradę!!! Dziś znaleźliśmy z TZem na wycieraczce pod drzwiami gołębia, siedział napuszony i nie chce latać:placz: wniosłam go na ogródek, dałam jeść i pić (póki co pokarmy przyjmuje), ale rwie sobie pióra, przed drzwiami było ich dużo i teraz na ogródku też dalej wyrywa. Zadzwoniłam do weta, powiedział, że nie specjalizuje sie w ptakach, ale to chyba pasożyty w piórach - no tyle to się sama domyśliłam, że lepiej do jakiegoś hodowcy zadzwonić, tyle, że ja nie znam żadnego:placz::placz::placz:a szkoda mi ptaszka, bo mimo, ze regularnie z kumplami obsrywa mi parapety, to jednak żyjątko i też cierpi, co nie??? Quote
halcia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Szpilka dotarło PV?Nic nie wiem o gołebiach. Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Podsumowanie:smile: jusstyna85- żółta bluzeczka nr 2- 18 zł anetta- bezrekawnik z kapturem nr 9- 10 zł missieek- niebieska bluzeczka nr 12- 17 zł Alfa i Zuzia- delikatna bluzeczka nr 13- 7 zł AngelsDream- czarna bluzeczka nr 15- 5 zł Ania+Milva i Ulver- korale- 7zł Bo sobie na amenta zapomniałam Quote
Wet-siostra Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cioteczko,jestem!!! Skąd jesteś???Znam weta specjalizującego się w gołębiach,jest z Przemyśla,dr.BODNAR tel.016 6784955 lub 0509986270 Ja mam około 45 swoich gołębi i wątek o gołębiach,zapraszam... Czy oprócz rwania piór gołąb zachowuje się normalnie???Piszesz,że je i pije,ale jakie ma odchody?Czy możesz napisać coś więcej?Ale proponuję przenieść naszą dyskusję na wątek o gołębiach... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108133&page=10 Quote
MagdaH Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Za radą Siostry-Wet klikam teraz na gołębim wątku. Może coś mu pomożemy... Quote
żaba88 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='basiapron']puk puk,to chyba tutaj,mam w Sosnowcu coś takiego-musze się tego pozbyć w sierpniu,wiec jak ktoś wie jak to dowieźć do was to macie zarówno materiał na budy jak i do palenia jeśli trzeba-tylko musielibyście zorganizowac transport i pomoc przy załadunku jakąś,czekam na jakieś info z waszej strony Do Sosnowca nie tak łatwo o transport... A materiał wygląda na solidny. Quote
Saphira Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Zapytajcie W UM - może transport by sfinansowali ? Quote
SZPiLKA23 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Z UM to szkoda rozmawiac ale moze Nowiny by znowu pomogły? Quote
basiapron Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a może najpierw ktoś z Was na rekonesans przyjedzie,mogę w razie czego przenocować:)a przynajmniej będziecie wiedzieli i widzieli przede wszystkim Quote
basiapron Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 jak ktoś ma kombiaka albo coś takiego to moze sam wziąć,złoży się tylne siedzenia i naładuje,tyle ze pamietajcie o obciążeniu-takie dechy ważą. Quote
SZPiLKA23 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Własnie Kudłata sie nei wybierała gdzies tam? Quote
basiapron Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 przepraszam bardzo ale Kudłata jest tu na miejscu,to znaczy mówię o moim psiaku co takie imię nosi:)i ona dech na grzbiecie nosić nie będzie:mad: Quote
Saphira Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A może podzwonić po firmach transportowych, czasem mają zlecenie a z powrotem jadą pusto. Quote
Kudłata Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Własnie Kudłata sie nei wybierała gdzies tam? Wybierałam się, ale nic z tego nie wyszło :roll:, Sosnowiec to kawałek drogi, paliwo trochę wyniesie... Quote
basiapron Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 słuchajcie,wrzucę do działu "podaruje",a wy kombinujcie dalej.Tego tam jest sporo,dla wszystkich starczy:) Quote
gagata Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Są takie firmy, które maja popodpisywane umowy kurierskie z różnymi firmami i przesyłają towar paletami, co zwykle nie przekracza kwoty 100 zł za 100 kg, i to zlecenie mogą dać z różnych miejsc, ale wtedy ktoś musiałby tak a paletę przygotować/zafoliować... Quote
Recommended Posts