Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weronika to Ty jutro w Rzeszowie? pralke dla p.Romy jutro przywioze z Mielca ,bo dzis potrzebne było auto w schronisku i my ,więc byłysmy w Orzechowcach.Dziewczyny, dwie z Przemysla,Neczka i Ewelinka wyprowadziły duzo psiaków.Ja szczotkowałam i wyszukiwałam w miare zdrowe deski na renowacje bud.Jutro podejrzewam ze wróce na 15.Jesli jeszcze bedziesz w Rz-wie wezmiesz pralke,jesli nie zawioze ja do schr.ale dla p.Romy,a Ty odbierzesz w dowolnym czasie.

Posted

Przepraszam za kolejnego offa, ale nie mam do kogo zwrócić się o pomoc i poradę!!! Dziś znaleźliśmy z TZem na wycieraczce pod drzwiami gołębia, siedział napuszony i nie chce latać:placz: wniosłam go na ogródek, dałam jeść i pić (póki co pokarmy przyjmuje), ale rwie sobie pióra, przed drzwiami było ich dużo i teraz na ogródku też dalej wyrywa. Zadzwoniłam do weta, powiedział, że nie specjalizuje sie w ptakach, ale to chyba pasożyty w piórach - no tyle to się sama domyśliłam, że lepiej do jakiegoś hodowcy zadzwonić, tyle, że ja nie znam żadnego:placz::placz::placz:a szkoda mi ptaszka, bo mimo, ze regularnie z kumplami obsrywa mi parapety, to jednak żyjątko i też cierpi, co nie???

Posted

Podsumowanie:smile:

jusstyna85- żółta bluzeczka nr 2- 18 zł
anetta- bezrekawnik z kapturem nr 9- 10 zł
missieek- niebieska bluzeczka nr 12- 17 zł
Alfa i Zuzia- delikatna bluzeczka nr 13- 7 zł
AngelsDream- czarna bluzeczka nr 15- 5 zł
Ania+Milva i Ulver- korale- 7zł

Bo sobie na amenta zapomniałam

Posted

Cioteczko,jestem!!! Skąd jesteś???Znam weta specjalizującego się w gołębiach,jest z Przemyśla,dr.BODNAR tel.016 6784955 lub 0509986270
Ja mam około 45 swoich gołębi i wątek o gołębiach,zapraszam...
Czy oprócz rwania piór gołąb zachowuje się normalnie???Piszesz,że je i pije,ale jakie ma odchody?Czy możesz napisać coś więcej?Ale proponuję przenieść naszą dyskusję na wątek o gołębiach...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108133&page=10

Posted

[quote name='basiapron']puk puk,to chyba tutaj,mam w Sosnowcu coś takiego-musze się tego pozbyć w sierpniu,wiec jak ktoś wie jak to dowieźć do was to macie zarówno materiał na budy jak i do palenia jeśli trzeba-tylko musielibyście zorganizowac transport i pomoc przy załadunku jakąś,czekam na jakieś info z waszej strony

Do Sosnowca nie tak łatwo o transport... A materiał wygląda na solidny.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Własnie Kudłata sie nei wybierała gdzies tam?

Wybierałam się, ale nic z tego nie wyszło :roll:, Sosnowiec to kawałek drogi, paliwo trochę wyniesie...

Posted

Są takie firmy, które maja popodpisywane umowy kurierskie z różnymi firmami i przesyłają towar paletami, co zwykle nie przekracza kwoty 100 zł za 100 kg, i to zlecenie mogą dać z różnych miejsc, ale wtedy ktoś musiałby tak a paletę przygotować/zafoliować...