Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

albiemu napisał(a):
Zielony a może Ty będziesz w sobotę??

W sobotę to ja mam wesele :p Ale myślę że bez problemu zostanie obsłużona bez nas w schronie.

Posted

widzisz Zielony już sie martwią o Ciebie hehe Ty chłopie uwazaj bo nie znasz dnia i godziny :)
Ciotki jak długo ten wielkopies jest w schronie? kurde wydaje mi sie jakbym znał tą mordkę .....

Posted

Rafciu wielkopies już chwile jest ale wg mnie nie spotkaliście się ....

Zielony a ja się o Ciebie nie martwie bo dobrym ludziom dobre rzeczy się przytrafiają więc mam pewność że się nie żenisz :D

Posted

Nie powiedziałem że ze schronu znam , choć i tego bym nie wykluczył ( wszystkiego Ciotko nie wiesz hehe ) ...gdzies kiedyś widziałem albo sobowtóra albo właśnie jego .... nie ważne sorrki za offa

Posted

żaden off :) wiem, że nie wiem wszystkiego a o schronisko mi chodziło wujaszku :) jedynie.

Dzisiaj będę dzwonić do tej kobiety i zobaczymy czy się nie rozmyśliła itd.

Bolek i Lolek też są pod obserwacją i mam nadzieję coś z tego będzie ... wielkim szczęściem będzie jak chociaż jeden psiak z tej trójki do domu trafi.

Posted

Wiem, że miałam już nie zakładać wątków, bo jest tego b. dużo... ale wybaczcie, musiałam:eviltong::evil_lol:
To już taki jeden, ostatni jak na najbliższy czas. Poprostu jak sobie pomyślę o naszym cudownym Digerku, to nie mogę mu nie założyć wątku:shake: :roll:
Dodam później, jak będzie czas przepisać na kompa :roll:

Posted

Rafal StWola napisał(a):

Ciotki jak długo ten wielkopies jest w schronie? kurde wydaje mi sie jakbym znał tą mordkę .....

wydaje mi sie Rafciu ze wiesz co to za pies bo ja go nazywałam Amon 2 i był przenoszony do betoniaka przy nas .... potem wyladował w drewniakach a potem tam na koncu Lki

Posted

I tak właśnie było ... widziałem Go w betoniaku ...strasznie sie tulił do krat ... miłe psisko jak cholerka , ile sie dało to Go wygłaskałem , tulił sie jak szczeniak do krat by Go tylko pogłaskać .... nie ma co to mój pupil , gwarantuje jak go ktoś weźmie bedzie miał przyjaciela jak nikt .... wspominałem Ciotkom kiedyś o wilczku do krat przylepionym....

Posted

ciotki i wujek mają lepszą pamięć niż albiemu w takim razie .....

co do pamięci Waszej KONKURS - kto to jest? :) - nagroda będzie dobrana do zwycięzcy :D

Posted

nie to nie jest Heba :) - niestety innego zdjęcia nie posiadam ...

Dzisiaj może pojedzie jakiś szczeniaczek Agat do domku ... ale to tak na 50%, trzymajcie kciuki mimo wszystko. Pani od wilczaka nie odbiera telefonu, sprawa Lolka i Bolka też nie jest jasna ... niech chociaż jeden psiak do domku pojedzie to mnie już nic więcej do szczęścia nie trzeba ...

Posted

ponoć dziś do Orzechowców pojechało 9 psów od Romy, w tym wilkowate, które trzymała w odosobnieniu. Jeśli możecie i tam będziecie, popatrzcie, jak sobie radzą w nowym miejscu. Trzeba Romę jakoś uspokoić (Zaba, to do Ciebie...;)), bo Roma jeszcze gotowa na piechotę tam polecieć za nimi...

Posted

Jeden z tych psów od Romy - Rycerz, nie może chodzic na smyczy - drań poderżnął mu gardło i powiesił:angryy::angryy::angryy:Znalazły go dzieciaki z Zurawicy.i zdążyły uratować. Ponoć zwierzak do tej pory odczuwa ból, jak się go dotyka w okolice szyi...