iwop Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 A może trzeba Miziowi zrobić takie super Allegro... ze zdjęciami z miejsca, w którym przebywa...:oops: ktos napewno się wzruszy :-( Quote
ARKA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='albiemu']zaczynam w końcu nadrabiać zaleglości, póki działa fotosik robie nowe wątki i wklejam zdjęcia - BASIA :placz:Basia, Basieńka, Basiunia, czy ja mogę otworzyc wątek tylko dla Basi? Co ja mam zrobic jak mam wielkąąąą słabosci do suczek:-( Quote
Hotel KADIF Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='ARKA']:placz:Basia, Basieńka, Basiunia, czy ja mogę otworzyc wątek tylko dla Basi? Co ja mam zrobic jak mam wielkąąąą słabosci do suczek:-( Basia ma już swój wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9151828&posted=1#post9151828 Quote
AniaB Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='iwop']A może trzeba Miziowi zrobić takie super Allegro... ze zdjęciami z miejsca, w którym przebywa...:oops: ktos napewno się wzruszy :-( iwop też o tym myślałam - tzn, zeby podeprzeć sie opisem lub jakimś mniej drastycznym zdjęciem ze schroniska.. Ja nie mam konta na allegro, ale moge poprosic naszą Patie - moze wystawiła by go.. Niestety nie jestem zbyt mocna w pisaniu tekstów, ale spytam AgęG od nas - ona pisze sporo sciskajacych serce opisów do Dziennika i do Wyborczej krakowskiej.. Moze cos mozna by zaadaptować na potrzeby Mizia.. No chyba ze ktos napisze jakis wzruszajacy tekst.. Aha - a czy Mizio ma swój wątek? Jeśli nie to trzeba bedzie mu załozyc.. Quote
troglodytes Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='albiemu']Mam prośbę - bardzo chcę i moim wielkim marzeniem jest zrobienie na youtube filmiku, coś w stylu metamorzfoz psiaków, kóre już z Orzechowców wyszły. Czy może mi ktoś w tym pomóc??? Chodzi o pokaz zdjęć. Jak będą potrzebne aktualne zdjęcia SAMY daj znać. Gratuluję następnego postu. Wreszcie ze spokojnym sumieniem mogę usunąć Twojego maila z września. W pewnym sensie, czekał na tę chwilę. Ludzie dowiedzieli się o Orzechowcach. Quote
Becia66 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Dowiedzieli się i owszem, tylko żeby się na tym nie skończyło...:roll: Quote
troglodytes Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 becia66 napisał(a):Dowiedzieli się i owszem, tylko żeby się na tym nie skończyło...:roll: Tego też się obawiam. A w Orzechowcach dziś zmnowu niezły mróz. Jakiś czas temu Albiemu pisała do mnie na temat zorganizowania bud dla schroniska. Kilkakrotnie rozmawiałem z właścicielem naszej firmy aby zrobić to z naszych stolarskich odpadów, znalazłem dwóch pracowników, którzy zgodzili się zostać po godzinach i nieodpłatnie wykonać pracę. Nasze samochody są średnio raz w miesiącu w Przemyślu, kierowcy zgodzili śię podskoczyć do Orzechowców. Właściciel kategorycznie odmówił, nawet wykonania odpłatnie, stwierdził, że nasza firma nie będzie zajmować się głupotami. Sam jest hodowcą gołębi pocztowych.......................:crazyeye: Quote
albiemu Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 troglodytes niech mu te gołębie na łeb sr.... :shake: damy radę bez niego, nie przejmuj się a Tobie dziękuję, że tak bardzo chciałeś :roll: pomóc! Quote
Folen Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A ja bym poprosiła o kilka fot psów, które możnaby wykorzystać na stronie. Mój mail - folen@o2.pl , będę wdzięczna ;) Quote
SZPiLKA23 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kasiu daj znac co z fotami czy doszły chociaz wydaje mi sie ze nie :( Folen ja wysle to co mam ale mam tego niewiele moze 4 psy bo reszta juz wystawiona... Quote
SZPiLKA23 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Wysłało sie tylko 4 fotki reszta niechce isc- znowu, a mam wiecej bo te wyciagnełam z tematu orzechowskiego .... Quote
Folen Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Proszę o podpowiedzi co zmienić, co dodać do menu.. http://img265.imageshack.us/img265/905/stronacopyus5.jpg Zdjęcia doszły, te 4, dzięki Szpilka. Jak będziecie mieć chwile to poproszę opisy itp na stronę.. Quote
paros Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Folen']Proszę o podpowiedzi co zmienić, co dodać do menu.. http://img265.imageshack.us/img265/905/stronacopyus5.jpg Zdjęcia doszły, te 4, dzięki Szpilka. Jak będziecie mieć chwile to poproszę opisy itp na stronę.. Dla mnie BOMBA :multi::multi: Folen, dzieki :Rose: Wydaje mnie się, że na stronie trzeba umieścić wszystkei psiaki, które szukają domu :roll: i te które mają wątki czy ogłoszenia i te nowe. ale dziewczyny z Orzechowców mają "pierwsze słowo" :lol: niech wypowiedzą się jak stronka? :lol: i co umieszczać :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Mi sie podoba osobiscie:loveu: a reszta niech sie sama wypowie...:):):) Folen dziekuje:thumbs: ....... Kolejne fotki sie niechca wysyłac :( jak dam rade to wysle.... Quote
paros Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 SZPiLKA23 napisał(a):Mi sie podoba osobiscie:loveu: a reszta niech sie sama wypowie...:):):) Folen dziekuje:thumbs: ....... Kolejne fotki sie niechca wysyłac :( jak dam rade to wysle.... Co to znaczy nie chcą.... :cool3: To może spakuj je i wtedy uda się :roll: A jaki jest komunikat? Quote
SZPiLKA23 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Niechca znaczy sie: 4 zdjecia załaczaja sie godzine lub dwie a potem i tak sie nie wysyłaja, kofigoruje outlooka moze stamtad pojdzie:) Quote
paros Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 SZPiLKA23 napisał(a):Niechca znaczy sie: 4 zdjecia załaczaja sie godzine lub dwie a potem i tak sie nie wysyłaja, kofigoruje outlooka moze stamtad pojdzie:) To zależy od skrzynki mailowej, może za duża wielkość załącznika:cool3: dlatego albo spakuj fotki albo wysyłaj po dwa zdjęcia :roll: Spróbuj :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Probowałm po 1 nawet :-/ i sie nie udało ale bede sie starała nadal.... Quote
paros Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 SZPiLKA23 napisał(a):Probowałm po 1 nawet :-/ i sie nie udało ale bede sie starała nadal.... a robiłaś zip`a (próbowałaś spakować) albo wysłać z innej skrzynki albo możesz wstawić na serwer z fotkami i podać linki?:roll: Quote
albiemu Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ja nie dostałam zdjęć od Szpilki do dzisiaj, faktycznie jakis proble jest większy z tyi zdjęciami .... FOLEN JAK DLA MNIE BOMBA!!!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 z linkami tez problem ale cały czas sie staram moze sie uda nie wiem dlaczego tylko to nie dziala a reszta bez problemu.... Quote
paros Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Widzę, że silna grupa... :lol: Albiemu, a które psiaki chcesz przedstawić jako metamorfozy - czyli w nowych domach? Quote
paros Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 SZPiLKA23 napisał(a):z linkami tez problem ale cały czas sie staram moze sie uda nie wiem dlaczego tylko to nie dziala a reszta bez problemu.... Zresetuj komputer - wyłącz z sieci, odczekaj parę minut i włącz, powinno pomóc:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Paros dzieki za rady... ale ja te foty staram sie przesłac juz 3 dni i nic nie pomaga a jak zobaczyłam ze sie do folen wysłałay to sie ucieszyłam ze juz jest ok, ale niestety... :-/ Quote
paros Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='SZPiLKA23']Paros dzieki za rady... ale ja te foty staram sie przesłac juz 3 dni i nic nie pomaga a jak zobaczyłam ze sie do folen wysłałay to sie ucieszyłam ze juz jest ok, ale niestety... :-/ to może wyslij do mnie jogwa@o2.pl może uda się, ja wyślę dalej:lol: Quote
Recommended Posts