Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='albiemu']zaczynam w końcu nadrabiać zaleglości, póki działa fotosik robie nowe wątki i wklejam zdjęcia - BASIA

:placz:Basia, Basieńka, Basiunia, czy ja mogę otworzyc wątek tylko dla Basi?
Co ja mam zrobic jak mam wielkąąąą słabosci do suczek:-(

Posted

[quote name='iwop']A może trzeba Miziowi zrobić takie super Allegro... ze zdjęciami z miejsca, w którym przebywa...:oops: ktos napewno się wzruszy :-(

iwop też o tym myślałam - tzn, zeby podeprzeć sie opisem lub jakimś mniej drastycznym zdjęciem ze schroniska..
Ja nie mam konta na allegro, ale moge poprosic naszą Patie - moze wystawiła by go.. Niestety nie jestem zbyt mocna w pisaniu tekstów, ale spytam AgęG od nas - ona pisze sporo sciskajacych serce opisów do Dziennika i do Wyborczej krakowskiej.. Moze cos mozna by zaadaptować na potrzeby Mizia.. No chyba ze ktos napisze jakis wzruszajacy tekst..

Aha - a czy Mizio ma swój wątek? Jeśli nie to trzeba bedzie mu załozyc..

Posted

[quote name='albiemu']Mam prośbę - bardzo chcę i moim wielkim marzeniem jest zrobienie na youtube filmiku, coś w stylu metamorzfoz psiaków, kóre już z Orzechowców wyszły. Czy może mi ktoś w tym pomóc??? Chodzi o pokaz zdjęć.
Jak będą potrzebne aktualne zdjęcia SAMY daj znać.

Gratuluję następnego postu. Wreszcie ze spokojnym sumieniem mogę usunąć Twojego maila z września. W pewnym sensie, czekał na tę chwilę. Ludzie dowiedzieli się o Orzechowcach.

Posted

becia66 napisał(a):
Dowiedzieli się i owszem, tylko żeby się na tym nie skończyło...:roll:

Tego też się obawiam.
A w Orzechowcach dziś zmnowu niezły mróz.

Jakiś czas temu Albiemu pisała do mnie na temat zorganizowania bud dla schroniska. Kilkakrotnie rozmawiałem z właścicielem naszej firmy aby zrobić to z naszych stolarskich odpadów, znalazłem dwóch pracowników, którzy zgodzili się zostać po godzinach i nieodpłatnie wykonać pracę. Nasze samochody są średnio raz w miesiącu w Przemyślu, kierowcy zgodzili śię podskoczyć do Orzechowców. Właściciel kategorycznie odmówił, nawet wykonania odpłatnie, stwierdził, że nasza firma nie będzie zajmować się głupotami. Sam jest hodowcą gołębi pocztowych.......................:crazyeye:

Posted

[quote name='Folen']Proszę o podpowiedzi co zmienić, co dodać do menu..

http://img265.imageshack.us/img265/905/stronacopyus5.jpg

Zdjęcia doszły, te 4, dzięki Szpilka.
Jak będziecie mieć chwile to poproszę opisy itp na stronę..

Dla mnie BOMBA :multi::multi:
Folen, dzieki :Rose:

Wydaje mnie się, że na stronie trzeba umieścić wszystkei psiaki, które szukają domu :roll: i te które mają wątki czy ogłoszenia i te nowe.

ale dziewczyny z Orzechowców mają "pierwsze słowo" :lol: niech wypowiedzą się jak stronka? :lol: i co umieszczać :roll:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Mi sie podoba osobiscie:loveu: a reszta niech sie sama wypowie...:):):)

Folen dziekuje:thumbs:
....... Kolejne fotki sie niechca wysyłac :( jak dam rade to wysle....

Co to znaczy nie chcą.... :cool3: To może spakuj je i wtedy uda się :roll:
A jaki jest komunikat?

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Niechca znaczy sie: 4 zdjecia załaczaja sie godzine lub dwie a potem i tak sie nie wysyłaja, kofigoruje outlooka moze stamtad pojdzie:)

To zależy od skrzynki mailowej, może za duża wielkość załącznika:cool3: dlatego albo spakuj fotki albo wysyłaj po dwa zdjęcia :roll: Spróbuj :lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Probowałm po 1 nawet :-/ i sie nie udało ale bede sie starała nadal....

a robiłaś zip`a (próbowałaś spakować) albo wysłać z innej skrzynki albo możesz wstawić na serwer z fotkami i podać linki?:roll:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
z linkami tez problem ale cały czas sie staram moze sie uda nie wiem dlaczego tylko to nie dziala a reszta bez problemu....

Zresetuj komputer - wyłącz z sieci, odczekaj parę minut i włącz, powinno pomóc:roll:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Paros dzieki za rady... ale ja te foty staram sie przesłac juz 3 dni i nic nie pomaga a jak zobaczyłam ze sie do folen wysłałay to sie ucieszyłam ze juz jest ok, ale niestety... :-/

to może wyslij do mnie jogwa@o2.pl może uda się, ja wyślę dalej:lol: