Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GuniaP dzięki za link ... naprawdę rewelacyjne wieści !!! :) Dziękujemy w imieniu Orzeszków :loveu::loveu: Pani Karinie Schwerzler, wolontariusce spod Warszawy, prowadzącej Biuro Lobbingu Prozwierzęcego!!!!!!! :) Orzeszki dostały 2000 kg karmy Eukanuby słuchajcie :D :loveu::loveu: Nowiny też stanęły na wysokości zadania jak i Państwo Rabkowie. Naprawdę serce się raduje :)

Posted

wydaje mi się że tak ... ale wciąż używala określenia WILKOWATY że tak napisane jest .... nie miałam akurat dostępu do netu i jutro mam zadzwonić do niej. No nic ... pogadam z nią a Ty mi Zielony powiedz czy ten czarny podpalany jest. Jednak trzeba imiona nadawać bo potem dziwnie sie robi ... :)

Posted

Neczka napisał(a):
Szpilka, przecież już jest jeden Hektor :eviltong: po co nam tyle Hektorów ?:evil_lol:

To nazwijcie go Dickson - znałam takiego pięknego i mądrego psiurka...:p

Posted

Zielony podejrzewam cie o maczanie palców w transporcie karmy dla Orzech.,bo nazwa miejscowosci skąd był ten pan cos mi mówi!:eviltong:Strasznie sie ciesze ,ze p.Artur ma dobry poczatek!:multi:Skąd jest p .N.Zietal?

Posted

halcia napisał(a):
Zielony podejrzewam cie o maczanie palców w transporcie karmy dla Orzech.,bo nazwa miejscowosci skąd był ten pan cos mi mówi!:eviltong:Strasznie sie ciesze ,ze p.Artur ma dobry poczatek!:multi:Skąd jest p .N.Zietal?

Nic nie robiłem w tej sprawie, a ta miejscowość jest obok mnie ;)

Posted

Kudłata ja wiem, że masz urwanie głowy ale musimy jakoś się zmobilizować i budy zawieźć :D ... wiesz ... ja wiem gdzie mieszkasz rozbije namiocik i pikiete zorganizuje pod bramą! :D heheh

Jak będą likwidować stare boksy wiele bud straci "życie" bo nawet z ziemi nie da się ich ruszyć. Będzie naprawdę trzeba słuchajcie ruszyć z pomocą w tym kierunku bo zanim się obejrzymy zima nas zastanie a psy zostaną w nowych boksach bez bud. Napewno Pan kierownik na głowie stanie i będą coś składać z dobrych desek ale nie wiem czy to nie będzie za mało .... Trzeba z nim pogadać jak to widzi i co z tym fantem się robi i jak pomóc? Ja mam pomysł napisania pism do hurtowni z materiałami budowlanymi ale muszę wcześniej to z nim uzgodnić bo to muszą być pisma - jako wychodzące ze schroniska.

UM powinien już zamawiać - wie ktoś czy coś zamówiono z nowych bud??

Posted

Neczka napisał(a):
A ja z kolei takie pytanie mam... zakładać wątek Digerowi, czy to już będzie przesadna ilość wątków ?:roll:

Ilośc wątków przesadna ale odłoszeń mało. Pies nie musi miec wątku żeby zrobic mu allegro czy wystawić na innych portalach. Dlatego Neczka - Szpilka
do roboty bo wy przecież specjalistki w tym zakresie...:eviltong:

Posted

strasznie pasuje porobić tak jak robi anula1959 z tymi ogłoszeniami .... Kizia tak długo wisi na wątku i niccccccc - cisza ..... :( - inna sprawa że Anula ma naprawdę szczęśliwą rękę :)

Orzeszki nasze najslodsze idziemy do domów!!