albiemu Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GuniaP dzięki za link ... naprawdę rewelacyjne wieści !!! :) Dziękujemy w imieniu Orzeszków :loveu::loveu: Pani Karinie Schwerzler, wolontariusce spod Warszawy, prowadzącej Biuro Lobbingu Prozwierzęcego!!!!!!! :) Orzeszki dostały 2000 kg karmy Eukanuby słuchajcie :D :loveu::loveu: Nowiny też stanęły na wysokości zadania jak i Państwo Rabkowie. Naprawdę serce się raduje :) Quote
Ulka18 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale dobra wiadomosc :multi: 2 tony karmy Eukanuba, rewelacja :multi: Karina jest bardzo skuteczna :klacz: Quote
SZPiLKA23 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 WOW super wiesci :) chociaz na chwile bedzie z głowy jedzenie!! :multi::multi::multi::multi: a ja sie zastanawiałam o czym mi ten bubu+ na gg pisze :D Quote
Neczka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10452026 wątek Maksia - Orzeszka, który w schronisku jest już od tak wielu lat, że p. Artur prosił o znalezienie dla niego domku... Quote
albiemu Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dzisiaj dzwoniła do mnie dziewczyna że chce zaadoptować WILKOWATEGO psa ze strony wolontariackiej ... on jest jeszcze?? Quote
albiemu Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 wydaje mi się że tak ... ale wciąż używala określenia WILKOWATY że tak napisane jest .... nie miałam akurat dostępu do netu i jutro mam zadzwonić do niej. No nic ... pogadam z nią a Ty mi Zielony powiedz czy ten czarny podpalany jest. Jednak trzeba imiona nadawać bo potem dziwnie sie robi ... :) Quote
żaba88 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Nie mam pewności ale jest, Szpilka będzie wiedziała na 100%. Jak go nazwiemy? Quote
Neczka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Moje pomysły już się wyczerpały jak narazie :roll: Quote
Neczka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A ja z kolei takie pytanie mam... zakładać wątek Digerowi, czy to już będzie przesadna ilość wątków ?:roll: Quote
Neczka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Szpilka, przecież już jest jeden Hektor :eviltong: po co nam tyle Hektorów ?:evil_lol: Quote
MagdaH Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Neczka napisał(a):Szpilka, przecież już jest jeden Hektor :eviltong: po co nam tyle Hektorów ?:evil_lol: To nazwijcie go Dickson - znałam takiego pięknego i mądrego psiurka...:p Quote
halcia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Zielony podejrzewam cie o maczanie palców w transporcie karmy dla Orzech.,bo nazwa miejscowosci skąd był ten pan cos mi mówi!:eviltong:Strasznie sie ciesze ,ze p.Artur ma dobry poczatek!:multi:Skąd jest p .N.Zietal? Quote
albiemu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Trzeba przyznać że nowy kierownik start ma naprawdę imponujący :) Quote
żaba88 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 halcia napisał(a):Zielony podejrzewam cie o maczanie palców w transporcie karmy dla Orzech.,bo nazwa miejscowosci skąd był ten pan cos mi mówi!:eviltong:Strasznie sie ciesze ,ze p.Artur ma dobry poczatek!:multi:Skąd jest p .N.Zietal? Nic nie robiłem w tej sprawie, a ta miejscowość jest obok mnie ;) Quote
albiemu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Kudłata ja wiem, że masz urwanie głowy ale musimy jakoś się zmobilizować i budy zawieźć :D ... wiesz ... ja wiem gdzie mieszkasz rozbije namiocik i pikiete zorganizuje pod bramą! :D heheh Jak będą likwidować stare boksy wiele bud straci "życie" bo nawet z ziemi nie da się ich ruszyć. Będzie naprawdę trzeba słuchajcie ruszyć z pomocą w tym kierunku bo zanim się obejrzymy zima nas zastanie a psy zostaną w nowych boksach bez bud. Napewno Pan kierownik na głowie stanie i będą coś składać z dobrych desek ale nie wiem czy to nie będzie za mało .... Trzeba z nim pogadać jak to widzi i co z tym fantem się robi i jak pomóc? Ja mam pomysł napisania pism do hurtowni z materiałami budowlanymi ale muszę wcześniej to z nim uzgodnić bo to muszą być pisma - jako wychodzące ze schroniska. UM powinien już zamawiać - wie ktoś czy coś zamówiono z nowych bud?? Quote
Becia66 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Neczka napisał(a):A ja z kolei takie pytanie mam... zakładać wątek Digerowi, czy to już będzie przesadna ilość wątków ?:roll: Ilośc wątków przesadna ale odłoszeń mało. Pies nie musi miec wątku żeby zrobic mu allegro czy wystawić na innych portalach. Dlatego Neczka - Szpilka do roboty bo wy przecież specjalistki w tym zakresie...:eviltong: Quote
albiemu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 strasznie pasuje porobić tak jak robi anula1959 z tymi ogłoszeniami .... Kizia tak długo wisi na wątku i niccccccc - cisza ..... :( - inna sprawa że Anula ma naprawdę szczęśliwą rękę :) Orzeszki nasze najslodsze idziemy do domów!! Quote
SZPiLKA23 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Tak ogłoszenia to koniecznosc, chociaz i pare psiakow przez samo hopanie dom znalazły Quote
Recommended Posts