Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neczka,nie kupuj,szkoda kasy chyba,że masz obczajony szmateks i są np pa 1zł-2.Ja mam 2 poszwy które pewnie rozprujemy i jedno przescieradło,ale moze zaprzyjazniona ciocia,babcia,dadzą jaki stary obrus,posciel?Za tydzien powinnam mieć kilka,mam jeszcze troche fizeliny,jak pofastryguje moze sie nada.Trzeba by zrobić przynajmniej ten ciag gdzie jest Kora.Od strony krzaków mają może ciut chłodniejZa tydz.zrobimy reszte betoniaków.Oczywiście nie poszanowali kupionych w tamtym roku plandek,miałam te jutowe,załatwiały 4 boksy od razu.

Posted

Ja mam trochę pościeli i prześcieradeł więc troche poprzykrywamy. Ale najpierw zorientujmy sie jaka jest przewidywana pogoda na przyszły tydzień bo może nie ma sensu robić tego w tym tygodniu...:roll:

Posted

Z tego co widzę, ma popadać w tygodniu...
Ale prześcieradeł itp. itak widzę mamy sporo, więc zawsze będą na zapas ;) Ja oczywiście też znalazłam trochę tego u siebie :)

Posted

Myśle ,że nawet jak będzie padać,to w przerwach moze być duze słońce,chyba warto juz wieszać.Szpilka jak tam z Tobą i Kasią? Do Kasi dzwonić?Teraz jade do MIelca.Weronika tez bedzie.

Posted

Szpilka hop ,hop ,wylali Cie z pracy,czy zabrali komputer.?Ok 9.20- 930 powinnam być.Biore rzeczy p.Romie ale do lidla tradycyjnie skocze.Ok 21 sprawdzam obecnosć i nastroje.

Posted

Heeeeloooo ja juz zwarta i gotowa w Jaro ;) przescieradeł nie wziełam bo niemiałam jak :-/ napisałam do Andzeliki na gg i jeszcze napisałam sms-a. Ja nadal nie wiem co z przetrzymaniem charta do pon u kogos w Rzeszowie....

Posted

W poniedziałek ma przyjechac po niego tato Pani z Dabrowy Gorniczej, ktora wezmie Aro (bedzie w Sanoku w sprawach służbowych) ale ja nie dam rady byc w Jarosławiu bo pracuje, pozatym zawsze bedzie 100 km mniej dla niego a czas sie liczy bo on bedzie odbierał psa około 15-16 a chce wrocic jeszcze do domu.... Trzeba by go zabrac jutro i przetrzymac do poniedziałku i przekazac tacie Pani Lidii .... Ze wzgledu na to ze zawsze jest problem z transportem ten przypadek jest dla nas komfortowy tylko ze misja nie musi zakonczyc sie sukcesem ;)

Posted

Tak było by najlepiej bo Pan bedzie mogł przyjechac w godzinach popołudniowych i te dodatkowe 100-150 km to jednak duzo jak chce wrocic do domu o przyzwoitej porze jezeli nic sie nie uda to zmusze TZa zeby go przekazał...

Posted

DZisiaj psy nie były specjalnie głodne,choć sucha karme zjadły chetnie.Było to po zmianie Janusza,on karmi..Sporo nowych psiaków.Sunie maja małych :9 i 5 i jedna jedynaka którego przy karmieniu odkryłyśmy.Zastał nas w schronisku p.Szostek .Usłyszałysmy cos w tym stylu'Pierwszy powinien byc Bóg potem ludzie a dopiero potem zwierzeta ,wam sie coś poprzestawiało!"Duzo mądrzenia,niechec do nas były widoczne,troche nas z becia trzesło przy jego wypowiedziach

Posted

nie ma co się przejmować:roll:

za to myślałam, że mnie trafi, jak usłyszałam dzisiaj od kobiety, że dała do uśpienia psa, który się do niej przyplątał, bo jej pantofle pogryzł:angryy::mad: