Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co za mentalność w tym przemyślu ... mamy problem to albo o nim zapominamy, albo nie mówimy a jak już się tak nie da to likwidujemy i to koniecznie nie jak najlepiej dla wszystkich .... bo nie lubimy jak jest dobrze i spokojnie.

CZy tam naprawdę nie da się nigdy inaczej niż szarpaniem?? Co za ludzie ....

Posted

Spokojnie !! wracam z urzędu, co prawda jeszcze nie rozpatrywano sprawy schroniska ale w przerwie rozmawiałam z paroma radnymi z PIS i powiedzieli mi , że na pewno głosowanie będzie za utworzeniem jednostki budżetowej,Natomiast może być problem z finansami, co do pieniążków to nikt w tej kwocie się nie może zgodzić , bo budżet nie wytrzyma. Ale mówiono o trzech milionach to myślę że chodzi o inwestycje.
Albiemu nie wszyscy w Przemyślu są tacy jak myślisz, są i też tacy którym zależy na bycie zwierząt w godnych warunkach i chcą aby było schronisko.

Posted

Likwidacja schroniska nie jest czymś dobrym dla zwierząt jeśli na mają gdzie pójść( ale rewelacyjnym środkiem dla władz miasta - to jest słuchajcie najgorsze i to jest największym zagrożeniem dla tamtejszych psów, bo źle że wogóle są i nic za nimi nie przemawia aby były. Coś mi się wydaje że szarpania dopiero się zacznie jak zapadną decyzje niekorzystne dla naszych psiaków.

Weronika ... wlaśnie przeczytałam Twój powyższy wpis - czekamy na wiadomości. Ważny czas dla naszych psiaków a ja muszę w robocie być.

Posted

gagata mocno trzymamy za to kciuki - człowiekiem jest się wtedy gdy jest się nim zawsze a nie kiedy pasuje. Panie i Panowie Radni - dajcie serce i godne warunki - masę zwierzaków nie doczekało i odeszło, te które znalazły dom mają szczęście ale wiele z nich spędzi dożywocie w warunkach zależnych od Was. Niech to nie będzie śmietnik.

Posted

Uchwała przeszła zdecydowaną większością- 18:1. Halina mówi, że podjęto jedną z najlepszych uchwał w kraju, opartą w całości na Ustawie o ochronie zwierząt.
W tym roku przewidziano 200 tys., + 60 tys na samochód, od przyszłego 400 tys rocznie na utrzymanie. I do tego 1 200 000 na inwestycję.

Posted

agnes_czy napisał(a):
Od czerwca Kundelek (tzn Halina) ma przeszkolić całą kadrę pracowniczą.

czy kadra będzie stara czy będą poszukiwani nowi pracownicy?

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Przysięgłam dzisiaj rano kilku radnym ,że będziemy wspierać schronisko a to w górze to radosny okrzyk hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra

Posted

JA DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY DO TEGO RĘKĘ PRZYŁOŻYLI I WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA SCHRONISKA KUNDELEK W RZESZOWIE!!!!!! :D DZIĘKUJĘ!!!!.... rycze jak dzieciak