halcia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Do Mielca?????Żartujecie tam prawie 600psów a mnie niż 1/2 h.Zobaczcie jaki tam ścisk,pis kilka kroków moze postawic.Aż sie boje o te obrady. Quote
gagata Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Mielec nie musi się zgodzić, nie ma takiego obowiązku. I byłoby żle dla wszystkich, gdyby tamten schron przystał na tak głupią propozycję Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 co za mentalność w tym przemyślu ... mamy problem to albo o nim zapominamy, albo nie mówimy a jak już się tak nie da to likwidujemy i to koniecznie nie jak najlepiej dla wszystkich .... bo nie lubimy jak jest dobrze i spokojnie. CZy tam naprawdę nie da się nigdy inaczej niż szarpaniem?? Co za ludzie .... Quote
weronika1 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Spokojnie !! wracam z urzędu, co prawda jeszcze nie rozpatrywano sprawy schroniska ale w przerwie rozmawiałam z paroma radnymi z PIS i powiedzieli mi , że na pewno głosowanie będzie za utworzeniem jednostki budżetowej,Natomiast może być problem z finansami, co do pieniążków to nikt w tej kwocie się nie może zgodzić , bo budżet nie wytrzyma. Ale mówiono o trzech milionach to myślę że chodzi o inwestycje. Albiemu nie wszyscy w Przemyślu są tacy jak myślisz, są i też tacy którym zależy na bycie zwierząt w godnych warunkach i chcą aby było schronisko. Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Likwidacja schroniska nie jest czymś dobrym dla zwierząt jeśli na mają gdzie pójść( ale rewelacyjnym środkiem dla władz miasta - to jest słuchajcie najgorsze i to jest największym zagrożeniem dla tamtejszych psów, bo źle że wogóle są i nic za nimi nie przemawia aby były. Coś mi się wydaje że szarpania dopiero się zacznie jak zapadną decyzje niekorzystne dla naszych psiaków. Weronika ... wlaśnie przeczytałam Twój powyższy wpis - czekamy na wiadomości. Ważny czas dla naszych psiaków a ja muszę w robocie być. Quote
weronika1 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Albiemu pracuj i bądź dobrej myśli. Pan Strzałkowski jeden z radnych powiedział mi abym się nie martwiła, bo on też bardzo kocha zwierząta a szczególnie psy. Quote
kaja555 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Trzymam kciuki! U nas przejęlo miasto, zarząd schroniska się zmienił i jest dobrze - tego tez Wam życze! Quote
amee Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 gagata, weronika1 czy mogę Was zacytować na miau.pl? Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 dowiedziałam się że na sesji jest też telewizja Rzeszów ... im więcej tym lepiej Quote
gagata Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Może w końcu w Przemyślu znajdzie się kilku sprawiedliwych - oczywiście wśród radnych:cool3::cool3::cool3: Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 gagata mocno trzymamy za to kciuki - człowiekiem jest się wtedy gdy jest się nim zawsze a nie kiedy pasuje. Panie i Panowie Radni - dajcie serce i godne warunki - masę zwierzaków nie doczekało i odeszło, te które znalazły dom mają szczęście ale wiele z nich spędzi dożywocie w warunkach zależnych od Was. Niech to nie będzie śmietnik. Quote
weronika1 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 amee jasne że możesz , a ja ruszam bo nie mogę już wytrzymać, lecę pod urząd. Quote
amee Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 dzięki, bo tam dziewczyny nogami przebierają z braku wiadomości ;) Quote
agnes_czy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Uffffffff :multi::multi::multi::multi::multi: Można zacząć pić :lol: Quote
agnes_czy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Uchwała przeszła zdecydowaną większością- 18:1. Halina mówi, że podjęto jedną z najlepszych uchwał w kraju, opartą w całości na Ustawie o ochronie zwierząt. W tym roku przewidziano 200 tys., + 60 tys na samochód, od przyszłego 400 tys rocznie na utrzymanie. I do tego 1 200 000 na inwestycję. Quote
agnes_czy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Od czerwca Kundelek (tzn Halina) ma przeszkolić całą kadrę pracowniczą. Myślę, że dziś będzie dłuższa relacja w TV Rzeszów, chociaż nie wiem, o której Quote
amee Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: teraz, żeby ktoś tego przypilnował, żeby pieniądze były dobrze rozdysponowane :) Quote
amee Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 agnes_czy napisał(a):Od czerwca Kundelek (tzn Halina) ma przeszkolić całą kadrę pracowniczą. czy kadra będzie stara czy będą poszukiwani nowi pracownicy? Quote
weronika1 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Przysięgłam dzisiaj rano kilku radnym ,że będziemy wspierać schronisko a to w górze to radosny okrzyk hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 JA DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY DO TEGO RĘKĘ PRZYŁOŻYLI I WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA SCHRONISKA KUNDELEK W RZESZOWIE!!!!!! :D DZIĘKUJĘ!!!!.... rycze jak dzieciak Quote
weronika1 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Idę na działkę odreagować stres. Dzięki wszystkim a w szczególności Paniom z Kundelka. Quote
Recommended Posts