Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia Koka została porzucona w Przemyślu przez właściciela, przeszła horror, bardzo cierpiała. Była uwiazana , pozostawiona sama sobie, bez jedzenia, picia w walącej się zimnej budzie. Kiedy odwiązywałam od budy lizała mi buty, jak by chciała powiedzieć dziękuję. Jest bardzo mądra i spostrzegawcza.Dzisiaj pojechała do lecznicy celem badania.

Posted

[quote name='weronika1']Jest w lecznicy, nie jest głodna, nie marznie. Gdyby znalazła dom , napewno by była wierna do końca.
To ja jej pomogę szukać tego domu;) Ogłoszę psiaki z Mielca i zabiorę się za Kokę.
Weronika masz więcej fot?

Posted

Miśka84 napisał(a):
Dziewczyny a kiedy będziecie jechać do schronu?

Mamy teraz gorsze psy niż w schronisku - w Leszczynach niedaleko Przeworska. Tragedia.
Powiem tak, psy orzechowskie mieszkają w raju, mają apartamenty i restaurację wysokiej klasy.
Tam nie ma nic. Praktycznie gołe niebo nad sobą i pusto w brzuchach. Wiele wymaga natychmiastowej pomocy lekarskiej.
Nie moge dojśc do siebie, oczy jeszcze pełne łez.
Tam teraz powinnismy skumulować nasze siły.

Posted

A kiedy są ferie? Sorki że tak pytam ale ja edukacje zakończyłam, dzieci nie posiadam;)
Jakby co to ja jestem chętna tylko dajcie mi kilka dni wcześniej znać żebym mogła sobie ustawić to i owo;)

Posted

A kiedy są ferie? Sorki że tak pytam ale ja edukacje zakończyłam, dzieci nie posiadam:evil_lol:
Jakby co to ja jestem chętna tylko dajcie mi kilka dni wcześniej znać żebym mogła sobie ustawić to i owo:cool3:

Posted

becia66 napisał(a):
Mamy teraz gorsze psy niż w schronisku - w Leszczynach niedaleko Przeworska. Tragedia.
Powiem tak, psy orzechowskie mieszkają w raju, mają apartamenty i restaurację wysokiej klasy.
Tam nie ma nic. Praktycznie gołe niebo nad sobą i pusto w brzuchach. Wiele wymaga natychmiastowej pomocy lekarskiej.

Nic o tym nie słyszałam......
Będziecie tam jechać? Jak mogę pomóc? Może jakiś wątek?

Posted

becia66 napisał(a):

Brak mi słów dziewczyny, dzięki Wam może wyciagniemy te zwierzaki z Laszczyny.
Majuska , masz wspaniałą córeczkę.:lol:
Może by ktoś zrobił stronke o laszczynie.