majuska Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 elmira napisał(a):To droga do domu? Magiczne zdjęcie. Tak, do domu, Bobik maszerował jakby znał te babeczki od lat, kochany misio:loveu: a godzinę wcześniej byłam z nim na spacerku i tak myślałam , że takiemu olbrzymkowi będzie trudno z domkiem:shake: Quote
Miśka84 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 majuska napisał(a):Tak, do domu, Bobik maszerował jakby znał te babeczki od lat, kochany misio:loveu: a godzinę wcześniej byłam z nim na spacerku i tak myślałam , że takiemu olbrzymkowi będzie trudno z domkiem:shake: Bobik znalazł dom????? O matko:multi: Szpilka padnie jak to przeczyta:p przecież to jej "mały" ulubieniec:evil_lol: Ja też myślałam, że jego adopcja graniczy z cudem:p Strasznie się cieszę!!!!! Mam nadzieję, że trafił do dobrego domku, nie na łańcuch czy gorzej..... Quote
weronika1 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Miśka84 napisał(a):Bobik znalazł dom????? O matko:multi: Szpilka padnie jak to przeczyta:p przecież to jej "mały" ulubieniec:evil_lol: Ja też myślałam, że jego adopcja graniczy z cudem:p Strasznie się cieszę!!!!! Mam nadzieję, że trafił do dobrego domku, nie na łańcuch czy gorzej..... :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ale się cieszę Quote
majuska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Troszkę sie spociłam:oops: ale spreparowałam swój pierwszy wątek na który serdecznie wszystkich zapraszam. http://www.dogomania.pl/forum/f28/slodkie-ciacho-beza-z-orzechowiec-ogrom-radosci-optymizmu-czeka-za-kratami-139886/ Quote
Miśka84 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):EKSTRA moje malenstwo:multi: Maleństwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majuska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Miśka84 napisał(a):Bobik znalazł dom????? Mam nadzieję, że trafił do dobrego domku, nie na łańcuch czy gorzej..... Żaden łańcuch , tam miziactwo na maksa odchodzi , będzie git!!! Quote
Neczka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Miśka84 napisał(a): Strasznie się cieszę!!!!! Mam nadzieję, że trafił do dobrego domku, nie na łańcuch czy gorzej..... Bobik był ulubieńcem każdego, kto go poznał ;) Psiak poszedł do mieszkania, więc łańcuch w grę nie wchodzi :roll: a zaadoptowali go naprawdę świetni ludzie. Sprawdzamy stopniowo psiaki w nowych domach, więc o łańcuchach mowy nie ma ;) Quote
alysia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Witam. Dzisiaj Madzia (kochana Madziaki) z Krakowa odebrala kilka workow ACANY dla malców i 3 kartony lekow i sr. opatrunkowych przywiezione przez niezawodnego Jana z Holandii. Wkrotce do Was dozwiezie:lol::lol: Quote
Neczka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dziękujemy ponownie :loveu: Madzię miałam okazję poznać przy odbiorze poduszeczek dla kociaków ;) Alysiu, Ty też musisz kiedyś u nas zawitać :) Pozdrawiam cieputko :) Quote
alysia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Bez Madziaki bylby klops. Paczki dla Was przejechaly cala Polske - od Gdanska, przez Mazury... itd. I tak jest za kazdym razem. W koncu docieraja do Krakowa i tam Madziaki juz dalej sie o nie troszczy. To sie nazywa "praca zespolowa" :lol: Quote
alysia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Neczko kochana, ja przyjade pewnie, jak wróble na galezi przytyja. Wybieram sie juz drugi rok, ale pewnie kiedys dotre:lol: Quote
Neczka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czekamy nieustannie :):) A w schronisku kolejna nowość - wspaniały, 2-letni prawie prawdziwy (:wink:)ON podrzucony w nocy do schroniska. Psiak jest bardzo łagodny, chyba był bity... Nie ma w nim cienia agresji, pozytywnie reaguje na inne psy, doszczekuje się z suczkami. Powinien szybko znaleźć domek... powinien :roll: Quote
Neczka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Większość psiaków Pani Romy, zaczyna wreszcie podchodzić do ludzi i szukać kontaktu. Jedna z dziewczynek już zauroczyła pewną Panią, jeśli więc się uda - mała będzie miała dobry domek :kciuki: ...narazie przeniosłam ją i socjalizuje się w biurze ;) (idzie całkiem pozytywnie :) ) I z troszkę bardziej nieśmiałą, wyższą siostrą Quote
Saphira Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jakie te Romowe psiuny piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
Miśka84 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Neczka napisał(a):Bobik był ulubieńcem każdego, kto go poznał ;) Psiak poszedł do mieszkania, więc łańcuch w grę nie wchodzi :roll: a zaadoptowali go naprawdę świetni ludzie. Sprawdzamy stopniowo psiaki w nowych domach, więc o łańcuchach mowy nie ma ;) To dobrze bo troszkę się przestraszyłam. To niezłego psiaka wybrali do bloku;):roll: Quote
gagata Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Pewnie o tym wiecie, ale na wszelki wypadek informuję: "Kazde schronisko, które czipuje psy moze je wprowdzic DARMOWO do ogolnopolskiej bazy danych: [url=http://www.identyfikacja.pl/nusite/]Polskie Towarzystwo Rejestracji i Identyfikacji Zwierz Quote
alysia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Neczka']Czekamy nieustannie :):) A w schronisku kolejna nowość - wspaniały, 2-letni prawie prawdziwy (:wink:)ON podrzucony w nocy do schroniska. Psiak jest bardzo łagodny, chyba był bity... Nie ma w nim cienia agresji, pozytywnie reaguje na inne psy, doszczekuje się z suczkami. Powinien szybko znaleźć domek... powinien :roll: Neczko - nie mam watpliwosci, ze ten przystojniak wkrotce znajdzie dom, zwlaszcza, ze "doszczekuje sie z sukami" (super:lol:) Quote
Neczka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='alysia']Neczko - nie mam watpliwosci, ze ten przystojniak wkrotce znajdzie dom, zwlaszcza, ze "doszczekuje sie z sukami" (super:lol:) No bo przecież nie "dogaduje" ;):) Aaa... i jeszcze jedno - do domku pojechał mój ukochany wariat ŚWIDER :loveu::multi: ...myślałam, że nie pójdzie tak szybko, bo to psina o dosyć.. hm.. mocnym charakterku :diabloti:, a tu proszę :wink::loveu: Quote
Neczka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Przecież jego nie było wogóle na stronie :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dziwne bo sama go wklejałam wyraźnie sie zablokował:-/ Quote
Miśka84 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 W dzisiejszym dniu na spacerek załapały się następujące psiaki: Livia, Nela, Buźka, Fiszka z Fizią, Ara z koleżanką z boksu, Cindy i Janny, Matylda, Powolniak.....chyba o kimś zapomniałam bo coś mi mało. Psiaki wypuszczone na wybiegi. Czador dał czadu, latał jak F16:p Suczka bez ucha pobiegała bo wybiegu. Quote
Recommended Posts