Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elmira napisał(a):
To droga do domu? Magiczne zdjęcie.

Tak, do domu, Bobik maszerował jakby znał te babeczki od lat, kochany misio:loveu: a godzinę wcześniej byłam z nim na spacerku i tak myślałam , że takiemu olbrzymkowi będzie trudno z domkiem:shake:

Posted

majuska napisał(a):
Tak, do domu, Bobik maszerował jakby znał te babeczki od lat, kochany misio:loveu: a godzinę wcześniej byłam z nim na spacerku i tak myślałam , że takiemu olbrzymkowi będzie trudno z domkiem:shake:

Bobik znalazł dom?????
O matko:multi:
Szpilka padnie jak to przeczyta:p przecież to jej "mały" ulubieniec:evil_lol:
Ja też myślałam, że jego adopcja graniczy z cudem:p
Strasznie się cieszę!!!!! Mam nadzieję, że trafił do dobrego domku, nie na łańcuch czy gorzej.....

Posted

Miśka84 napisał(a):
Bobik znalazł dom?????
O matko:multi:
Szpilka padnie jak to przeczyta:p przecież to jej "mały" ulubieniec:evil_lol:
Ja też myślałam, że jego adopcja graniczy z cudem:p
Strasznie się cieszę!!!!! Mam nadzieję, że trafił do dobrego domku, nie na łańcuch czy gorzej.....

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Ale się cieszę

Posted

Miśka84 napisał(a):
Bobik znalazł dom?????
Mam nadzieję, że trafił do dobrego domku, nie na łańcuch czy gorzej.....

Żaden łańcuch , tam miziactwo na maksa odchodzi , będzie git!!!

Posted

Miśka84 napisał(a):

Bobik był ulubieńcem każdego, kto go poznał ;)
Psiak poszedł do mieszkania, więc łańcuch w grę nie wchodzi :roll: a zaadoptowali go naprawdę świetni ludzie.

Sprawdzamy stopniowo psiaki w nowych domach, więc o łańcuchach mowy nie ma ;)

Posted

Witam.
Dzisiaj Madzia (kochana Madziaki) z Krakowa odebrala kilka workow ACANY dla malców i 3 kartony lekow i sr. opatrunkowych przywiezione przez niezawodnego Jana z Holandii. Wkrotce do Was dozwiezie:lol::lol:

Posted

Dziękujemy ponownie :loveu: Madzię miałam okazję poznać przy odbiorze poduszeczek dla kociaków ;)

Alysiu, Ty też musisz kiedyś u nas zawitać :) Pozdrawiam cieputko :)

Posted

Bez Madziaki bylby klops. Paczki dla Was przejechaly cala Polske - od Gdanska, przez Mazury... itd. I tak jest za kazdym razem. W koncu docieraja do Krakowa i tam Madziaki juz dalej sie o nie troszczy. To sie nazywa "praca zespolowa" :lol:

Posted

Czekamy nieustannie :):)

A w schronisku kolejna nowość - wspaniały, 2-letni prawie prawdziwy (:wink:)ON podrzucony w nocy do schroniska. Psiak jest bardzo łagodny, chyba był bity... Nie ma w nim cienia agresji, pozytywnie reaguje na inne psy, doszczekuje się z suczkami.
Powinien szybko znaleźć domek... powinien :roll:

Posted

Większość psiaków Pani Romy, zaczyna wreszcie podchodzić do ludzi i szukać kontaktu. Jedna z dziewczynek już zauroczyła pewną Panią, jeśli więc się uda - mała będzie miała dobry domek :kciuki: ...narazie przeniosłam ją i socjalizuje się w biurze ;)
(idzie całkiem pozytywnie :) )

I z troszkę bardziej nieśmiałą, wyższą siostrą

Posted

Neczka napisał(a):
Bobik był ulubieńcem każdego, kto go poznał ;)
Psiak poszedł do mieszkania, więc łańcuch w grę nie wchodzi :roll: a zaadoptowali go naprawdę świetni ludzie.

Sprawdzamy stopniowo psiaki w nowych domach, więc o łańcuchach mowy nie ma ;)

To dobrze bo troszkę się przestraszyłam.
To niezłego psiaka wybrali do bloku;):roll:

Posted

Pewnie o tym wiecie, ale na wszelki wypadek informuję:
"Kazde schronisko, które czipuje psy moze je wprowdzic DARMOWO do ogolnopolskiej bazy danych:
[url=http://www.identyfikacja.pl/nusite/]Polskie Towarzystwo Rejestracji i Identyfikacji Zwierz

Posted

[quote name='Neczka']Czekamy nieustannie :):)

A w schronisku kolejna nowość - wspaniały, 2-letni prawie prawdziwy (:wink:)ON podrzucony w nocy do schroniska. Psiak jest bardzo łagodny, chyba był bity... Nie ma w nim cienia agresji, pozytywnie reaguje na inne psy, doszczekuje się z suczkami.
Powinien szybko znaleźć domek... powinien :roll:

Neczko - nie mam watpliwosci, ze ten przystojniak wkrotce znajdzie dom, zwlaszcza, ze "doszczekuje sie z sukami" (super:lol:)

Posted

[quote name='alysia']Neczko - nie mam watpliwosci, ze ten przystojniak wkrotce znajdzie dom, zwlaszcza, ze "doszczekuje sie z sukami" (super:lol:)
No bo przecież nie "dogaduje" ;):)

Aaa... i jeszcze jedno - do domku pojechał mój ukochany wariat ŚWIDER :loveu::multi: ...myślałam, że nie pójdzie tak szybko, bo to psina o dosyć.. hm.. mocnym charakterku :diabloti:, a tu proszę :wink::loveu:

Posted

W dzisiejszym dniu na spacerek załapały się następujące psiaki: Livia, Nela, Buźka, Fiszka z Fizią, Ara z koleżanką z boksu, Cindy i Janny, Matylda, Powolniak.....chyba o kimś zapomniałam bo coś mi mało.
Psiaki wypuszczone na wybiegi. Czador dał czadu, latał jak F16:p Suczka bez ucha pobiegała bo wybiegu.