Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miśka84 napisał(a):

PS. No super przez to dogo zjarałam sobie sos do gołąbków

Mmmmm.....:p ja lubię taki zjarany :loveu: Co do kradzieży, to Miśkopt w sobotę wieczorem niedzielno-obiadowego kurczaka z blatu szafki rąbnął i mielismy przymusową dietkę, bo sklepy pozamykanę - Zielone Świątki:eviltong:

Posted

MagdaH napisał(a):
Co do kradzieży, to Miśkopt w sobotę wieczorem niedzielno-obiadowego kurczaka z blatu szafki rąbnął i mielismy przymusową dietkę, bo sklepy pozamykanę - Zielone Świątki:eviltong:

Ło matko. To kiedyś tak moja kotka ukradła schab na szczęscie ja czegoś takiego nie jadam :evil_lol: i reszczt rodzinki pościła :diabloti:

Posted

Wczoraj ze schronu poszedł jeden psiak do domu , taki czarno- biały, większy od Soni, nie wiem jak miał na imię ale widziałam jak nie chciał wsiadać do samochodu. Chciał zostać w schronie, niechętnie szedł do nowego.

Posted

Poczytajcie na temat schroniska ,, Na Paluchu '''
Włos sie jeży na głowie.......:shock::shock::shock:

ttp://www.dogomania.pl/forum/f402/psy-koty-w-potrzebie-paluch-oboz-koncentracyjny-138865/

Posted

becia66 napisał(a):
Poczytajcie na temat schroniska ,, Na Paluchu '''
Włos sie jeży na głowie.......:shock::shock::shock:

ttp://www.dogomania.pl/forum/f402/psy-koty-w-potrzebie-paluch-oboz-koncentracyjny-138865/

Mi się nie wyświetla :shake:

Posted

Byłam dziś chwilkę w schronisku, ostatnia sunia Andziowa poszła do domku i wszyscy odetchnęli z ulgą, że nie podzieliła losu Fizi , a i z takich ciekawostek .... Uszata została zamknięta do boksu:evil_lol: ciekawe na jak długo..:lol:

Posted

majuska napisał(a):
Byłam dziś chwilkę w schronisku, ostatnia sunia Andziowa poszła do domku i wszyscy odetchnęli z ulgą, że nie podzieliła losu Fizi , a i z takich ciekawostek .... Uszata została zamknięta do boksu:evil_lol: ciekawe na jak długo..:lol:

Ja byłam swiatkiem jak Uszata wydostała sie gora z pierwszego boksu z tej lini ktora jest na przeciwko betoniaków a wiec wierze w nia ;)

Posted

To ta co jak szłaś na spacer z którymkolwiek psiakiem , to zawsze chciała, a często jej sie udawało ugryźć go w doopkę, a jak się zmęczyła to leżała jak wór na środku schroniska i odsypiała :diabloti:

Posted

majuska napisał(a):
To ta co jak szłaś na spacer z którymkolwiek psiakiem , to zawsze chciała, a często jej sie udawało ugryźć go w doopkę, a jak się zmęczyła to leżała jak wór na środku schroniska i odsypiała :diabloti:

Ale jaja, ona? :-oTo jestem zaskoczona!:-o

Posted

Dzisiaj do adopcji poszła sunia, taka koloru beżowego, mała. sama się wprosiła i znalazła dom. :lol:
Przyjechała Pani na przetarg a sunia jak zwykle wszystkich serdecznie przywitała i tak się przytuliła do jednej Pani, że w końcu podjęła decyzję o adopcji.
Ta Pani ma już jedną sunię w domu ale tak milusieńskiej jeszcze nie spotkała. To była miłość od pierwszego wejrzenia.:lol:

Posted

Ta Julcia ,to była oferta specjalna na przetargu:loveu:Tak się wdzięczyła do jednej Pani ,że w końcu dwie szczęśliwe wsiadło do samochodu.:loveu:
Bardzo miła ta jej Pani, widać ,że kocha zwierzęta.:lol: