Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

albiemu napisał(a):
Ps. Weronika jak idzie praca Twojego Stowrzyszenia? Trzymam za Ciebie kciuki! :)

Kasiu Stowarzyszenie działa pełną parą, jak zwykle brakuje tylko czasu i pieniedzy:lol:

Posted

A to fotki ( z dedykacją dla Miśki ) najgrzeczniejszego psa w schronisku. Na spacerku idealny, wciąż uśmiechnięty, straszna przylepka , reaguje na " siad " , nie istnieja dla niego inne psy ( mam na myśli te latające luzem po schronie:evil_lol: ) jest wpatrzony w człowieka jak w obraz. To chodzący ideał:loveu: .... i chyba bardzo cierpi w schronie:shake:

Posted

majuska napisał(a):
A to fotki ( z dedykacją dla Miśki ) najgrzeczniejszego psa w schronisku. Na spacerku idealny, wciąż uśmiechnięty, straszna przylepka , reaguje na " siad " , nie istnieja dla niego inne psy ( mam na myśli te latające luzem po schronie:evil_lol: ) jest wpatrzony w człowieka jak w obraz. To chodzący ideał:loveu: .... i chyba bardzo cierpi w schronie:shake:

Poryczałam się...... :placz::placz::placz:

Posted

Dziewczyny macie może jakieś możliwości lub pomysły jak pomóc Josi ( mam na myśli pomoc finansową ) czekają ją 2 operacje Malwinki i Barbi, podejrzewam , że może nie nadążyć z pokryciem kosztów?

Posted

majuska napisał(a):
Dziewczyny macie może jakieś możliwości lub pomysły jak pomóc Josi ( mam na myśli pomoc finansową ) czekają ją 2 operacje Malwinki i Barbi, podejrzewam , że może nie nadążyć z pokryciem kosztów?

Bazarek,(jak można przekazać coś na bazarek? Zbiórka pieniędzy?

Posted

Dziś nic chyba nie przybyło, a kręciło się trochę osób do wzięcia psa , ale jacyś tacy niezdecydowani:shake: Jedna szczeniurka - ta beżowa poszla do domciu. Przejżę jutro stronę czy mam któregoś , co brakuje , bo dziś już ledwie zipię;) Ja się dziś skupiałam na terierach i Rubiku głównie, mam jeszcze boksera - albinosa - BULLI sie zowie;)

Posted

majuska napisał(a):
Wysokość kary to śmiech na sali i skandal, i jak tu czekać na poprawę sytuacji psów i innych zwierząt w Polsce:shake:

Jak sobie poczytałam opinie niejakiego Human to spadłam ze stołka:mad::angryy:

Posted

Czy uważacie ze warto przenosić ze starej strony do działu "w nowych domach" wszystkie psy, czy przenieść tylko te o których mamy jakieś informacje i zdjęcia, bo to sporo pracy a nie wiem czy to ma znaczenie kiedy nie wiemy co z psem sie dzieje, oczywiście te co juz sa na nowej stronie po znalezieniu domu będą normalnie przenoszone

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Czy uważacie ze warto przenosić ze starej strony do działu "w nowych domach" wszystkie psy, czy przenieść tylko te o których mamy jakieś informacje i zdjęcia, bo to sporo pracy a nie wiem czy to ma znaczenie kiedy nie wiemy co z psem sie dzieje, oczywiście te co juz sa na nowej stronie po znalezieniu domu będą normalnie przenoszone

Mi się wydaję, że wystarczy tylko o tych o których jest jakieś info.