Becia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Oj jak dobrze że Tajson ma domek....:multi:...bardzo duży pies i myslałam że ciężko będzie....:lol::multi: Cora też duża i tyle czeka..... Quote
weronika1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Troszkę zmienię temat , ale dla dogomaniaków wydaje mi się ważne: uwaliło naczelnika Sz i jest nowy Pan K, wydaje mi się ,że dla schroniska to będzie korzystniejszy partner, ale czas pokaże. Quote
Becia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 weronika1 napisał(a): uwaliło naczelnika Sz i jest nowy Pan K, wydaje mi się ,że dla schroniska to będzie korzystniejszy partner, ale czas pokaże. głupio tak pisać ale cieszę sie że uwaliło....:lol: Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 O kurczaczek:roll: Może zbiórka pieniędzy na kastrację tego psiaka?:razz: Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Albo kasa na sterylke suczki albo kastrację psa? Co wolicie? Quote
weronika1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Może by jakieś pieniążki ze stowarzyszenia na sterylkę tej suczki , nie wiem ile w Radymnie taka sterylka kosztuje?Proszę uzgodnić z wetem aby wysłał fakturę za usługę na Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "NADZIEJA" w Przemyślu ul. Piotra Kmity 4/11 Nip 795 244 6741 Quote
Becia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dziewczyny musimu uradzic co zrobić w tej sprawie. Czekam na pomysły. ,,witaj, mam na imię Karolina. mieszkam niedaleko Radymna. okolo miesiaca temu przyplątał sie do nas psiak, początkowo myslelisy ze to jeden z tych wałęsających sie "burków". jednak wyproszony wrocił przez płot. to kundelek , rudy, sredniej wielkości, szorstkowłosy.( wygląda zupełnie jak ten pies z ogromną raną głowy na stronie schroniska) wyglada na młodego, mysle ze nie ma wiecej niż dwa lata. to najsłodszy pies jakiego było nam dane spotkać. od razu dogadał się z naszymi zwierzakami. szybko sie uczy komend. ale niestety... mamy 3 psy ( w tym dwa collie - jednego wzietego z fundacji). nie chcemy go oddawać do schroniska, niestety nie powala urodą a świadomość że spędza życie w klatce nie dała by nam spokojnie żyć. czy ktoś mogłby pomoc nam szukac dla niego domu? nasza suczka nie jest sterylizowana (pies to kastrat wiec nie bylo potrzeby) a Ciapek (tak go nazwalismy) stanowi dla niej zagrożenie. wiec bez kastracji nie ma mowy o zatrzymaniu go. a to niestety kosztuje. a my wydajemy i tak sporo na opiekę i wyżywienie takiej gromadki, po kastracji chetnie zaofiarujemy mu dom tyczasowy, na tak dlugo jak to bedzie konieczne. czy wiesz do kogo moge sie zwrocic o pomoc? Karolina '' Quote
SZPiLKA23 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Robimy zbiórkę? Kastracja nie jest az tak droga jak sterylka, porobi sie foty i jazda.... Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Robimy zbiórkę? Kastracja nie jest az tak droga jak sterylka, porobi sie foty i jazda.... Jak zbieramy to ja się dokładam Quote
weronika1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Wobec tego robimy zbiórkęna kastrację, podajcie konto. Quote
Becia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 weronika1 napisał(a):Wobec tego robimy zbiórkęna kastrację, podajcie konto. nie mamy Weronika żadnego konta, ja na swoje nic nigdy nie zbieram oprócz bazarkow które skrupulatnie rozliczam i niech tak zostanie. A może na konto Stowarzyszenia Nadzieja ? Quote
SZPiLKA23 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 becia66 napisał(a):nie mamy Weronika żadnego konta, ja na swoje nic nigdy nie zbieram oprócz bazarkow które skrupulatnie rozliczam i niech tak zostanie. A może na konto Stowarzyszenia Nadzieja ? Tez mi sie wydaje ze na Nadzieje byłoby najlepiej Quote
Neczka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 becia66 napisał(a):Majuska lub Neczka czy zrobiłyście te zdjęcia budynku o które prosiłam ? :roll: O te zdjęcia prosiła mnie Gunia, Majuska zrobiła wczoraj a ja wysłałam :) Quote
Becia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Majuska lub Neczka czy zrobiłyście te zdjęcia budynku o które prosiłam ? :roll: Quote
Becia66 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 N razie poprosiłam tę panią o przysłanie zdjęc psiaka coby wiedziec na ktorego skladamy, ma pożyczyć aparat i przysłać za pare dni...wtedy będziemy mysleć co dalej bo pomóc trzeba oczywiście....:roll: Quote
Neczka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Do wspaniałego domku pojechała dziś... PIRAMIDA ! :multi::multi::loveu: Domek z ogrodem, mieszkanko wewnątrz i kochający Państwo :loveu: ...napewno wyleczą małą z depresji :) Po schronisku luzem biega też od wczoraj Diorka - taka kuracja odchudzająca dla małego grubasa :loveu: Znów przeszczęśliwa, tarza się, skacze, zatacza koła po całym schronisku :loveu: Quote
pajunia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Neczko, gdy bedziesz w schronie, moglabys ladne zdjecia Panicza zrobic? Pieknie prosze.:lol: Quote
karolciasz28 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='Neczka']Do wspaniałego domku pojechała dziś... PIRAMIDA ! :multi::multi::loveu: Domek z ogrodem, mieszkanko wewnątrz i kochający Państwo :loveu: ...napewno wyleczą małą z depresji :) A to miała depresję, a le dobrze że domek znalazła:loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Neczka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 pajunia napisał(a):Neczko, gdy bedziesz w schronie, moglabys ladne zdjecia Panicza zrobic? Pieknie prosze.:lol: Pajuniu, robiłam Paniczową wiosenną sesję ;) Quote
pajunia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Neczko, bardzo dziekuje. Sliczne zdjecia, sliczny psiak. :loveu::multi: Quote
Recommended Posts