Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Troszkę zmienię temat , ale dla dogomaniaków wydaje mi się ważne: uwaliło naczelnika Sz i jest nowy Pan K, wydaje mi się ,że dla schroniska to będzie korzystniejszy partner, ale czas pokaże.

Posted

weronika1 napisał(a):
uwaliło naczelnika Sz i jest nowy Pan K, wydaje mi się ,że dla schroniska to będzie korzystniejszy partner, ale czas pokaże.

głupio tak pisać ale cieszę sie że uwaliło....:lol:

Posted

Może by jakieś pieniążki ze stowarzyszenia na sterylkę tej suczki , nie wiem ile w Radymnie taka sterylka kosztuje?Proszę uzgodnić z wetem aby wysłał fakturę za usługę na Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "NADZIEJA" w Przemyślu ul. Piotra Kmity 4/11 Nip 795 244 6741

Posted

Dziewczyny musimu uradzic co zrobić w tej sprawie. Czekam na pomysły.

,,witaj,
mam na imię Karolina. mieszkam niedaleko Radymna. okolo miesiaca temu przyplątał sie do nas psiak, początkowo myslelisy ze to jeden z tych wałęsających sie "burków". jednak wyproszony wrocił przez płot. to kundelek , rudy, sredniej wielkości, szorstkowłosy.( wygląda zupełnie jak ten pies z ogromną raną głowy na stronie schroniska) wyglada na młodego, mysle ze nie ma wiecej niż dwa lata. to najsłodszy pies jakiego było nam dane spotkać. od razu dogadał się z naszymi zwierzakami. szybko sie uczy komend. ale niestety... mamy 3 psy ( w tym dwa collie - jednego wzietego z fundacji). nie chcemy go oddawać do schroniska, niestety nie powala urodą a świadomość że spędza życie w klatce nie dała by nam spokojnie żyć. czy ktoś mogłby pomoc nam szukac dla niego domu? nasza suczka nie jest sterylizowana (pies to kastrat wiec nie bylo potrzeby) a Ciapek (tak go nazwalismy) stanowi dla niej zagrożenie. wiec bez kastracji nie ma mowy o zatrzymaniu go. a to niestety kosztuje. a my wydajemy i tak sporo na opiekę i wyżywienie takiej gromadki,
po kastracji chetnie zaofiarujemy mu dom tyczasowy, na tak dlugo jak to bedzie konieczne.
czy wiesz do kogo moge sie zwrocic o pomoc? Karolina ''

Posted

weronika1 napisał(a):
Wobec tego robimy zbiórkęna kastrację, podajcie konto.

nie mamy Weronika żadnego konta, ja na swoje nic nigdy nie zbieram oprócz bazarkow które skrupulatnie rozliczam i niech tak zostanie. A może na konto Stowarzyszenia Nadzieja ?

Posted

becia66 napisał(a):
nie mamy Weronika żadnego konta, ja na swoje nic nigdy nie zbieram oprócz bazarkow które skrupulatnie rozliczam i niech tak zostanie. A może na konto Stowarzyszenia Nadzieja ?

Tez mi sie wydaje ze na Nadzieje byłoby najlepiej

Posted

becia66 napisał(a):
Majuska lub Neczka czy zrobiłyście te zdjęcia budynku o które prosiłam ? :roll:

O te zdjęcia prosiła mnie Gunia, Majuska zrobiła wczoraj a ja wysłałam :)

Posted

N razie poprosiłam tę panią o przysłanie zdjęc psiaka coby wiedziec na ktorego skladamy, ma pożyczyć aparat i przysłać za pare dni...wtedy będziemy mysleć co dalej bo pomóc trzeba oczywiście....:roll:

Posted

Do wspaniałego domku pojechała dziś... PIRAMIDA ! :multi::multi::loveu:
Domek z ogrodem, mieszkanko wewnątrz i kochający Państwo :loveu:
...napewno wyleczą małą z depresji :)

Po schronisku luzem biega też od wczoraj Diorka - taka kuracja odchudzająca dla małego grubasa :loveu: Znów przeszczęśliwa, tarza się, skacze, zatacza koła po całym schronisku :loveu:

Posted

[quote name='Neczka']Do wspaniałego domku pojechała dziś... PIRAMIDA ! :multi::multi::loveu:
Domek z ogrodem, mieszkanko wewnątrz i kochający Państwo :loveu:
...napewno wyleczą małą z depresji :)
A to miała depresję, a le dobrze że domek znalazła:loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

pajunia napisał(a):
Neczko, gdy bedziesz w schronie, moglabys ladne zdjecia Panicza zrobic? Pieknie prosze.:lol:

Pajuniu, robiłam Paniczową wiosenną sesję ;)