Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neczka napisał(a):
W nowym domku Tobi :multi::multi:

wiesz coś więcej Neczka - gdzie, co i jak ?
Przyznam że jestem mile zaskoczona bo to taki trochę trudny był psiak dla mnie.....Pamiętam jak chapnął zębami Artura przy odpchleniu.....:roll:
Osobiście czułam lęk przed nim , tym bardziej się cieszę że do domku pojechał...:eviltong:

Posted

Wiem, że domek z ogrodem :)
Tobik zachowywał się tak w boksie - poza nim, wychodził z niego całkiem inny psiak. Chodził zawsze na spacery z p. Asią i pewnie też dzięki temu zmienił się wiele :)

Posted

Dziewczyny ja nie kumata...:eviltong:...bardzo proszę znajdżcie na mapie dogo kogos do sprawdzenia domku w Łowiczu !!! :modla::modla::modla:
Jeden orzeszek ma szanse na dom który musimy sprawdzić jak zwykle....
proszę bardzo o pomoc....

Posted

Najbliżej to łódż i skierniewice,ale też Żyrardów do którego często jeżdzi nasz "znajomy" Jurmar...

Często o Sochaczewie pisze luka1 a sochaczew-łowicz pół godziny jazdy

Posted

Jakoś tak co 2, 3 tygodnie chyba, ale ja myślę, że dla Pikunia się pozbiera:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wspomnę, że Pikunio będzie miał podróż full-wypas, ale dobra nie zapeszajmy na razie;)

Posted

AnnaB napisał(a):
On ma tam chyba rodzinę więc często,a najlepiej spytaj go na wątku Dashy bo to jego ulubiony...;) i ciągle tam zagląda.

nie bedę jeszcze pytac bo z ta adopcja to jeszcze wielka niewiadoma...:roll:

Posted

Dzisiaj

Betoniaki w przebudowie :multi:

Nowy psik młody miziasty

Sunia z prawdopodobnie zapadnietym jednym okiem przywieziona z Jarosławia juz jakis czas temu

Nowy podreosniety szczeniu szorstko- pregowany straszniw fajny

Posted

Psiak ze strasznie smutną historią...
Przywieziony przez Artura, jutro się za niego biorę :shake:
[quote name='SZPiLKA23']To psiak przywieziony chyba przez SM dzisiaj nie stajre na tylne lapki widac ze jest zagubiony