Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weronika1 napisał(a):
Jak czytam ,że psiaki mają domy , to serce się raduje.:lol:G

No to jeszcze dodam że dzisiaj Baca pojechał do domu i jeden szczeniak...:multi:
Więcej napiszą dziewczyny jak wrócą ze schronu...:multi:

Posted

Tak Bacek ma ogrod do biegania a Elizabet (teraz Sonia) ma kolezanke i duzy teren do biegania, byłam z Panem zawieźć Sonie i mam pozytywne wrazenia, duzy bardzo dobrze ogrodzony teren, do dyspozycji albo legowisko w budynku albo duza ocieplana buda, a kolezanka, ktora nazywa sie.... MAX (napewno sunia;)) hmmm jakby to powiedziec conajmniej OGROMNA zadbana o pieknej błyszczacej siersci, odrazu sie dogadały mysle ze Sonia troche ja odchudzi ;) bo taka masa nie jest za dobra dla jej stawow, Sonia biegała po całym terenie bardzo zadowolona zaczepiajac kolezanke do zabawy :) mysle ze bedzie miała dobrze za jakis miesiac sparwdze jak sie ma
To jedyne zdjecie jakie moj zarabisty aparat zrobił zanim sie rozładowal:-/ wrrrr

To Max

Do domku poszedł szczeniur jeden (czarny podpalany) w schronisku duzo nowych psow na szczescie wiekszosc młodych

Posted

Czy te psiaki zostały zauważone w ogłoszeniach w gazetach ? Coś mi się wydaje,że Szpilka tymi ogłoszeniami zwróciła uwagę ludzi,że całkiem blisko,w schronisku jest tyle wspaniałych psiaków :multi:

Posted

AniaB te psiaki nie były w gazecie ale duzo osob dowiedziało sie ze schronisko w ogole istnieje. Saphira oj tak mam nadzieje ze Elizabet ja scignie troche to schudnie bo prawdopodobnie najada sie i przesypia cełe dnie

Posted

W aparacie mam dwa z podrózy,troche pod koniec niespokojnie jechała,ale to kupka i siku dreczyły psiaka,załatwiła sie od razu jak wyszła z auta.Poza tym grzeczniutka,pieknie jechała.A malota , to sunia z pięknymi brewkami znalazła dzis domek

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Tak Bacek ma ogrod do biegania a Elizabet (teraz Sonia) ma kolezanke i duzy teren do biegania, byłam z Panem zawieźć Sonie i mam pozytywne wrazenia, duzy bardzo dobrze ogrodzony teren, do dyspozycji albo legowisko w budynku albo duza ocieplana buda, a kolezanka, ktora nazywa sie.... MAX (napewno sunia;)) hmmm jakby to powiedziec conajmniej OGROMNA zadbana o pieknej błyszczacej siersci, odrazu sie dogadały mysle ze Sonia troche ja odchudzi ;) bo taka masa nie jest za dobra dla jej stawow, Sonia biegała po całym terenie bardzo zadowolona zaczepiajac kolezanke do zabawy :) mysle ze bedzie miała dobrze za jakis miesiac sparwdze jak sie ma
To jedyne zdjecie jakie moj zarabisty aparat zrobił zanim sie rozładowal:-/ wrrrr

To Max

Do domku poszedł szczeniur jeden (czarny podpalany) w schronisku duzo nowych psow na szczescie wiekszosc młodych

Proponuję dietkę slim cóś tam.

Posted

Do schroniska trafił Murzyn nr. 2 :crazyeye:
Z tym, że na imię mu Tajson i jest oazą spokoju. Cudna psina, ma ok. 5 lat.

I ma tak świetnie zawadiacko położone na bok uszko :roll:

Posted

Roy.
Rottek o przesmutnych oczach. Sprawia wrażenie, jakby wszystko było mu obojętne... Potrzebuje człowieka, który potrafi przywrócić zrezygnowanemu psu chęć życia.

Posted

[quote name='neczka']hendrix.
ok. Roczny psiak. Ogromne szaleństwo. Wydawałoby się, że mógłby non-stop biegać, szaleć, bawić się, przytulać, skakać...

zakochałam się!!!!!!!!!!

Posted

Volvo.
1,5-roczny, średniej wielkości psiak, bardzo przyjacielski, robi wszystko, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę człowieka.
...który itak przejdzie koło boksu obojętnie :shake:

Posted

Goran.
Malutki, niewidomy staruszek zostawiony sam sobie...
Jak można było po tylu latach wierności pozbyć się swojego najlepszego przyjaciela ? :angryy:
Widać, że bardzo cierpi, tęskni... Potrzebuje kontaktu, ale ma w sobie także strach...
Człowieku, jak mogłeś... ? :-(

Posted

Striłka.
Ok. 1,5-roczna suczka o hipnotyzującym spojrzeniu, ogromnie milutka. Troszkę nieśmiała. Leży w budzie i przekładając się z boku na bok merda ogonkiem :)

...wspomniałam o rzęsach do nieeeba ? :eviltong:

Posted

Pingwin.
Kolejne zwariowane psisko, którego mottem jest "szaleć szaleć szaleć !" :evil_lol:
Również młodzieniec, ok. 1,5-roczny. Przesympatyczne, filigranowe psisko.

Posted

Zobaczysz Frycię,jesli dobrze przesłałam Szpilce,pewnie bedzie działac,jeśli nie,to dopiero jutro,taczki były w schr.w robocie i padam na dziób.Nelusce woziłam piach,bo była ubłocona jak nigdy.Zdjecia doszły,tylko Szilka sie nie wybudziła:diabloti:

Posted

Elizabet uciekła :wallbash:Pan przyszedł cały roztrzęsiony, wieczorem chciał sprawdzic czy wszystko ok a suni nie było, szukał jej i wczoraj i dzisiaj, sąsiedzi ja widzieli ale nie wiedzieli ze to jego nowy pies i jej nie złapali, nie mam pojęcia jak ona sie wydostała, ogrodzenie jest z 3 stron betonowe z jednej zwykłe ale b. wysokie, Elizabet buraku jeden :talker: zaalarmowani sa okoliczni mieszkancy mam nadzieje ze sie odnajdzie:placz:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Elizabet uciekła :wallbash:Pan przyszedł cały roztrzęsiony, wieczorem chciał sprawdzic czy wszystko ok a suni nie było, szukał jej i wczoraj i dzisiaj, sąsiedzi ja widzieli ale nie wiedzieli ze to jego nowy pies i jej nie złapali, nie mam pojęcia jak ona sie wydostała, ogrodzenie jest z 3 stron betonowe z jednej zwykłe ale b. wysokie, Elizabet buraku jeden :talker: zaalarmowani sa okoliczni mieszkancy mam nadzieje ze sie odnajdzie:placz:

:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

Lord wrócił do własnego domku,odebrany przez włascicieli i tez uciekł ponownie.:shake:Same gupole guza szukają....:shake:Szpilka,porzuc komputer i fru na spacer z TZ,moze sie napatoczy?