Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saphira napisał(a):
Zawsze parę malych fotek w lokalnej co tydzień wiecej daje niz te wszystkie stronki :cool3:

Popieram :roll:

W taki sposób można dotrzeć do innych, potencjalnyh domków.
Ilu jest ludzi co z inter. nie korzysta?
Zresztą tu trzeba dotrzeć do ludzi z Podkarpacia!

Posted

Coś było swojego czasu w Nowinach/jak Artur nastał/ ale strona była na Jarosław Przemyśl,u nas niedostepna,my mamy region Rzeszów Mielec Strzyzow bodajze.Nie wiem czy to jeszcze istnieje,mam nadzieje, że tak.

Posted

Hustler ... skontaktowałam się w Twojej sprawie z troglodytesem, obiecał pomóc i zrobić wszystko co może ... paskudnie, że znów w schronisku bo wciąż trafiasz na ludzi, którzy chociaz z sercem to wciąż za mało na Twoją energię ...

-----------------------

Dostałam zdjęcia od troglodytesa naszej orzechowskiej Samy, którą zaadoptował jako sunię z problemami, uciekinierkę, kiedyś bitą ... Dzisiaj jest w pięknym stadzie, cudowną sunią która na nowo kocha człowieka i ufa mu ... wielka praca i wielkie moje podziękowanie dla Ciebie troglodytes i całej rodziny! POZDRAWIAM!

Posted

ALYSIA - wielkie podziękowania dla fundacji za zasponsorowanie 10 bud, które przed zimą są WIELKIM DAREM zdrowia dla wielu orzechowskich psów, snu w cieple, schronienia ... Naprawdę, serce się radowało na ich widok w schronisku. Zostaną niebawem wniesione do boksów ... Dziękuję stolarzowi za jak zwykle profesjonalną i fantastycznie wykonaną pracę! Oraz tu zapomnieć nie zapomną ANI która zorganizowała ich transport do schroniska.

WIELKA PRACA, WIELKIE ZAANGAŻOWANIE i ZORGANIZOWANIE LUDZI, KTÓRZY SIĘ NIE ZNAJĄ CZĘSTO ZAOWOCOWAŁO FANTASTYCZNYM DAREM NA RZECZ ZWIERZĄT BEZDOMNYCH W ORZECHOWCACH! DZIĘKUJĘ :loveu:

Posted

Ogromnie sie ciesze, ze domki juz dotarly;)
Oby jak najpredzej zamieszkaly w nich orzechowskie pieski i .....oby jak najkrócej w nich mieszkaly. W takich domkach raz dwa zostana wypatrzone przez SWOICH DUZYCH i zawiezione do prawdziwych, kochanych, cieplych domow.. takich domów z cieplym kaloryferem, spokojem, miekkim poslaniem w pokoju. Tego im wszystkim zycze:lol:
(oh, rozmarzylam sie i pospieszylam... to co napisalam wyglada na zyczenia swiateczne..)
Pozdrawiam Was serdecznie

Posted

[quote name='albiemu']
Hustler ... skontaktowałam się w Twojej sprawie z troglodytesem, obiecał pomóc i zrobić wszystko co może ... paskudnie, że znów w schronisku bo wciąż trafiasz na ludzi, którzy chociaz z sercem to wciąż za mało na Twoją energię ...

-----------------------

Dostałam zdjęcia od troglodytesa naszej orzechowskiej Samy, którą zaadoptował jako sunię z problemami, uciekinierkę, kiedyś bitą ... Dzisiaj jest w pięknym stadzie, cudowną sunią która na nowo kocha człowieka i ufa mu ... wielka praca i wielkie moje podziękowanie dla Ciebie troglodytes i całej rodziny! POZDRAWIAM!

Dziękuję za te słowa..........
SAMA, no cóż, czuliśmy się niejako w obowiązku zajęcia się Nią, za tych, którzy bezmyślnie rozmnażają psiaki. Walczymy z tymi "hodowlami" ale bezskutecznie. To walka z wiatrakami.
Wczoraj na wystawie w Kielcach rozmawiałem, pytałem w sprawie Hustlera.
Bez skutku. Nawet ci co mają rewelacyjne warunki i bez problemu mogli by powiększyć stadko nie wykazali zainteresowania. Szukam dalej.
Będę dawał znać.

Posted

[quote name='Neczka']

Dziś poszczęściło się Piskorkowi :loveu::multi::loveu:

...powodzenia w nowym domku, maleńki :)

Czy to ten co ja myślałam ze on szczeniak :evil_lol: ?

Posted

Neczka napisał(a):
Tak :D
...ja też myślałam, że on ma ok roku, ta puchata sierść... :roll::evil_lol:

To super bo on był tak spragniony cżłowieka ..............jak szczeniak ;):eviltong:

Posted

W schronisku 2 nowe cudne sunie. Mama i córa ? ...starsza i młodsza siostra ?
W każdym razie prześliczne są.
Starsza - pewnie ok. 3-letnia (choć w ząbki nie zaglądałam...:roll:), rudziutka, na krótkich troszkę wyższych od jamnika łapeczkach, masywna... cudo :loveu:
Młodsza będzie miała coś ok 4-5 miesięcy. Umaszczenie jak u Beagle'a, pyszczek jak u Saluki. Takiego psa jeszcze nie widziałam...:loveu:
Mam nadzieję, że obie szybko znajdą domki... siedzą teraz w tym boksie i trzęsą się z zimna :shake:

Hustler w kolejnym (4 już ? :hmmmm:) domku. Trzymajcie kciuki, oby to był już ostatni przystanek tego cudnego psiaka :kciuki:

No i przypominam, że...