Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mona4 napisał(a):
Witam

Dzis odczytalam informacje na prf ze jest charcica do adopcji.Przed urlopem zamiescilam ogloszenie ze mam chetna rodzine! Czy to jescze aktualne!!

Jak narazie tak ale trzeba troszke odczekac, na prosbe kierownika, narazie charcica trafi na tymczas

Posted

Czaplinek odjechał ze swoimi ludzmi :)

Charcica juz u nas, wykapana, nie wiem czy tylko zachowuje sie tak ze to poczatki ale jest strasznie posłuszna, boi sie zrobic cokolwiek nie tak, zna podstawowe komendy
Cud miód i orzeszki ;) :)

Posted

Ha! podbije Wasze serca jak Aro!Na bank!Zaludnione schronisko dzisiaj:Kasia,Rafał,Neczka Ewelina,ja,Monika ,kuzynka/kolez/ Moniczki,Zaba,państwo Rabkowie z pani i dziecmi...Pieseczki pospacerowały,porzadki dookoła...Kazdy w innym końcu schr.

Posted

Juz podbiła:oops: jest cudna... i ze tak to nawe bardziej kumata8) reaguje na komendy bardzo słucha i w poł godziny nauczyła sie nowego imienia Kira, na Caryce w ogole nie reagowała :cool1::eviltong:

Posted

Jeszcze raz dziękuję za wizytę:) była bardzo udana i wzruszyłam się jak sunie reagują na Was:) jesteście naprawdę Wielkie - pokazujecie im , że chociaż "ich " człowiek zawiódł to mogą być kochane. gdyby nie Wy to 3/4 z tych piesków nie znalazło by domu!!!!! Pozdrawiam gorąco i czekam na fotki z obu wizyt:D

Posted

moniczka1988 napisał(a):
Jeszcze raz dziękuję za wizytę:) była bardzo udana i wzruszyłam się jak sunie reagują na Was:) jesteście naprawdę Wielkie - pokazujecie im , że chociaż "ich " człowiek zawiódł to mogą być kochane. gdyby nie Wy to 3/4 z tych piesków nie znalazło by domu!!!!! Pozdrawiam gorąco i czekam na fotki z obu wizyt:D

zgadzam się z tym stwierdzeniem w całości.

Halciu puszki sa super oby były pełne.

Posted

[quote name='Saphira']No właśnie ! Czy mógłby ktos pisać o adopcjach. Wstawiam psiaki na profil a potem okazuje się, że ich nie ma. Ostatnio doczytałam sie o Prędze i Funi.

Wszystko jest na:
www.schronisko-orzechowce.szi.pl

[quote name='Neczka']Jakby Cię tak nazwali, to też byś nie chciała słuchać :D:evil_lol:

Umarłem :lol::lol::lol:

Posted

Odwiedzać psiaki w nowych domach?Potem lezeć pod krzakami ,bo tak sie cieszą?:evil_lol:SZpilka dobrze,ze mam w aparacie swoje zdjecia do ogladania,bo bym Ci nóżki powyrywała w miejscu wrastania,sklerozko jedna!:shake:

Posted

Bo ja ostatnio (a moze nie tylko ostatnio) mocno zakrecona jestem 8)
Ja mam booooskie zdjecia :loveu:

Charcica obudziła mnie po 7 bo znudziło sie jej spanko:cool1:, mi sie nie znudziło:placz: ale sie zwlekłam i na spacer wyszłam teraz po sniadanku lezy i oglada jak TZ gra na PS2:shake::roll: strasznie jest grzeczna:loveu: narazie :cool3: