Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chaplin jest kochany ale no niedawno rozstalismy sie z naszymi psami wiec ciezko by mi bylo znowu za chwile sie zegnac....dlatego nie decydujemy sie na starszego psa...a fila...jakos moja mama zapatrzyla sie na jej oczyska..:loveu: bo ja to nie moge sie zdecydowac wszystkie najgorsze bidoty bym wziela najchetniej :roll:, a ze wieksza fila jest to nie ma problemu wiecej piesia do kochania mielismy owczarka kaukazkiego takze dla mnie to i tak nie jest duza przynajmniej na zdjeciu...taka akurat...

Posted

...my wiemy, jak Fila wgląda ;)

Biba, a może oba orzeszki byś wzięła ? wiesz, coby im nie było w samotności smutno :):)
Chapek jest tak grzeczny, że nawet nie zauważyłabyś różnicy ;]

Posted

jak wyglada jak na zdjeciu..to nie jest gruba...chyba rzeczywiscie nie widzialyscie tych jamnikow co ciagna brzuchy po ziemii:evil_lol:

Posted

No wiecie co najchetniej bym juz jutro rodzicow zawiozla tam jak sie da zajechac...bo tak odwlekam......nie wiecie jak fila reaguje na koty?? ale nie mamy jeszcze budy....nigdy nie wyrabiam sie z czasem...

chapek jest najbardziej wesola mordka jaka widzialam...no ale mowie bolalo by znowu rozstanie...

p.s. zaba co te baby cie tu tak tresuja;):mad::lol:

Posted

Fila na kotach nie była jeszcze testowana :lol:
W schronie przez 24h w roku zawsze ktoś jest.

biba napisał(a):
p.s. zaba co te baby cie tu tak tresuja;):mad::lol:

A bo to takie młode i myślą sobie nie wiadomo co :razz:

Posted

żaba88 napisał(a):
A bo to takie młode i myślą sobie nie wiadomo co :razz:

Tiaa...
I wyżywają się na starej Żabie :evil_lol:

Biba, tak jak ten typ powyżej pisał - zawsze ktoś w schronisku jest. A jeśli chciałabyś nas spotkać, to w sobotę będziemy, jeśli się nie rozpada :roll:

Posted

[quote name='biba']chapek jest najbardziej wesola mordka jaka widzialam...no ale mowie bolalo by znowu rozstanie...

To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...
A ja ci powiem
że pies to czasem więcej jest niż człowiek
On nie ma duszy, mówisz...
Popatrz jeszcze raz
Psia dusza większa jest od psa
My mamy dusze kieszonkowe
Maleńka dusza, wielki człowiek
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie
A kiedy się pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko pies wyrusza
Przecież przy tobie jest psie niebo
Z tobą zostaje jego dusza

PSIA DUSZA, Barbara Borzymowska

Posted

Ja, niestety, więcej aktualnie nic nie wcisnę...ale najsłodsza mordzia z tego Chaplusia. On zasługuje na bezpieczny domek....Bibaaaaaaa!!!!!!!:placz::placz::placz:

Posted

Dla mnie Fila wygląda jak pies żywiony w domu a nie schroniskowy.Uwielbia sie piescic,bo nam sie to dość długo przydarzyło jak w jej boksie poprawiana była buda.Ona biedactwo z tego co pamiętam miała dzieci w schronisku.Szukajcie jej na zakręcie tzw."L"A chaplin ,moze jeszcze długo żyć ,nie przekreślajcie go jeśli sie podoba,bedzie Was zwalał z nóg swoim uśmiechem w każdy ranek!

Posted

[quote name='gagata']Tak na marginesie,poczytajcie sobie:
http://wyborcza.pl/1,91446,5580988,P..._na_ulicy.html

Myślę sobie,że fajnie by było tym dziewuszkom choćby jakieś kartki z podziękowaniami wysłąć, albo co...Fundacji Zwierzeta i My marzy się kupienie im laptopa wspólnie od wszystkich org prozwierzęcych.I wątek na dogo:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118434

Tym trzem kolesiom takie kary powinni dać żeby już się w stronę zwierzaka nigdy nie popatrzyli! Ale znając nasz system karny to nic z tego nie będzie... Takich to *** i patrzeć czy równo puchnie... :angryy:

Posted

[quote name='gagata']Tak na marginesie,poczytajcie sobie:
http://wyborcza.pl/1,91446,5580988,P..._na_ulicy.html

Myślę sobie,że fajnie by było tym dziewuszkom choćby jakieś kartki z podziękowaniami wysłąć, albo co...Fundacji Zwierzeta i My marzy się kupienie im laptopa wspólnie od wszystkich org prozwierzęcych.I wątek na dogo:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118434

...dobrze, że te gnojki trafiły w ręce policji, a nie Dogo...:shake:

Posted

MagdaH pieknie napisalas...

.....nie udalo nam sie pojechac dzisiaj poniewaz rodzice pojechali na jakis wiejski odpust w jaroslawiu...:roll:

a to oni beda za psa odpowiadac...ja na razie nie mam czasu niestety na to zeby pozwolic sobie na piesia bo nie chce zeby calymi dniami siedzial sam....jakbym miala bardziej ustabilizowane zycie wzielabym chaplinka..bidotke:placz:od razu ale niestety wiem ze pies to tez obowiazek....

Posted

biba, to jak już się wybierzecie, nie pomylcie psiaków ;) Mamy tam 2 takie File, z tym, że jedna jest drobniejsza i trochę zlękniona.
Tak jak pisała Halcia, Fila jest na rogu "eLki" i w ten sposób chyba najprędzej dogadasz się co do miejsca jej pobytu z pracownikami :)