Saphira Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 weronika1 napisał(a):Dziewczyny skąd Wy czerpiecie tyle sił ? Jesteście s u p e r:lol: . Weroniu ! Młodość i miłość do zwierzaków je napędza.:multi: Quote
Saphira Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Weroniko! Czy nie ma u Was starych opuszczonych domow z cegły? Po co płacić skoro wystarczy stara cegła z rozbiórki. U nas stoją całe opuszczone gospodarstwa. Quote
weronika1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Teraz będę patrzyła gdzie są takie stare opuszczone domy, prawdę mówiąc nigdy nie zwracałam uwagi. Masz rację po co płacic jak mozna wykorzystac starą cegłę. Quote
gagata Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 no, moi drodzy,jeszcze trochę i Orzechowce będą wzorcowym schronem w Polsce...a jak sobie radzą pieski od Romy,bardzo wystraszone? Quote
Becia66 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jutro my rzeszowianki robimy nalot na Orzechowce...:evil_lol:, będzie nas tym razem więcej i pewnie przez to wiecej uda nam sie zrobić. Całe auto zapakowane różnościami po sam dach, mam nadzieje ze szczęśliwie dojadę bo przez szyby nic nie widać...:eviltong::evil_lol: Quote
gagata Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 To weż, Beciu,ze sobą peryskop, po co marnować miejsce na jakieś widoki:evil_lol: Quote
Becia66 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 gagata napisał(a):To weż, Beciu,ze sobą peryskop, po co marnować miejsce na jakieś widoki:evil_lol: Różne rzeczy mam ale tego akurat nie....:evil_lol: Quote
albiemu Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Beata kto da radę jak nie wolontariaszuszki orzechowskie??? .... Jeździło się już z psią kupą na kolanie :), na twarzy czasem, z wymiocinkami tu i tam i to bez mrugnięcia okiem, a Ty marudzisz o pełnym aucie :) hehehehe Ja już doczekać orzeszków sie nie mogę bo wieki nie byłam :) A nasza Halina i Neczka to naprawdę ... super dziewczyny sa bardzo czesto i robią co i ile się da aby było lepiej. Kochane wolontariuszki :)! Żaba utęskniło mi sie do Ciebie :(... może będziesz dzisiaj????? Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No to dziś w Orzechowcach będzie wesołó:lol::multi::lol: Quote
albiemu Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wesoło :) - Halina jak zwykle pewnie coś powie, ktos jej odda, Szpilka podsumuje, ja dołoże swoje i pójdzie czasem o jedno slowo za dużo lub gest :D hehehe Przyznaje też że uwielbiam gadki z Zielonym w schronisku bo sypią się wtedy wyjątkowo dziwne pomysły i młodnieje o 10 lat :D Gagata nasz wolontariat to galeria osobowości chyba dlatego tak jestesmy silną ekipą i dlatego wciaż w tym samym składzie plus coraz więcej nowych osób :) Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Albiemu, uważaj, bo jak odmłodniejesz o 10 lat, to nie pozwolą Ci być wolontariuszką...:evil_lol: Quote
Saphira Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Fajnie wiedzieć, że są jeszcze na tym świecie ludzie lubiący jeździć z psimi wymiocinami na twarzy. A ja myślałam, że jestem dziwna...... Quote
albiemu Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Gagata ja chętnie bym wróciła się do 20 lat ... wiele bym zmieniła :) ojj wiele :), ale jedno by zostało i zgadnij co :) Saphira, kiedyś z Halcią wiozłam najmniejszą i najbardziej wojowniczą sunię świata Tosię, ktora była w stani dac sobie rade z trzema osobami - ze mną, Haliną i Panem Januszem :D Po ciężkiej walce w schronisku i w aucie gdzie usadziła największą kupe świata, którą wysmarowała mnie i spory kawałek auta Haliny :D wysiadłam na osiedlu przy smietnikach i dostałam naprawdę ataku śmiechu :D Wyobraź sobie stoisz przy smietniku z małym wściekniętym psiakiem pod pachą, wysmarowana dokładnie kupą, pogryzione łapy i czapka opadająca na oczy - KLOSZARD :D naprawde - prosiłam Haline aby odprowadziła mnie pod klatkę bo jeszcze policja za włóczęgostwo mnie zatrzyma :D ... Tosia ... u Beci okazała się prawie aniołem i dzisiaj grzeje doopke w swoim domu :) Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Kasiek, ja nie muszę zgadywać, ja to wiem..:lol::lol::lol: Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 gagata napisał(a):(...) jak sobie radzą pieski od Romy,bardzo wystraszone? Te, które zostały przywiezione ostatnio (6 maleństw) są jeszcze przestraszone, ale na szczęście wszystkie razem w jednym boksie, więc jest im raźniej. Jest jedzonko, woda, w dzień mogą sobie wychodzić na wybieg a na noc, lub w upały, chować się do takiego "baraku", gdzie mają kocyki i legowiska ;) ...tylko ludzia brak... Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Mimo wszystko, do Was więcej ludzi trafia niż do Romy... Quote
Saphira Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A może wzięłybyście kiedyś ze sobą na wycieczkę Panią Romę? Quote
sloneczko76 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dziekuje Wam Za To Wszystko I Zycze Zdrowia I Sil Na Dalsze Lata Quote
żaba88 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Bazarek dla P. Romy: Smycze z logo *dogomanii* - do kluczy, i-podow, telefonow komorkowych itp... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105101 Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Oj Zabo,myślisz o wszystkim... Szkoda,że tak daleko mieszkasz a i :eviltong: swoje robi... Quote
weronika1 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 sloneczko76 Dziekuje Wam Za To Wszystko I Zycze Zdrowia I Sil Na Dalsze Lata też sie dołączam Gagata muszę Ci coś wyjaśnić, te nasze Wolontariuszki Rzeszowskie wpadają do schronu, nawet ze soba nie rozmawiaja, tylko bez przerwy pracują. Rozmawiają tylko jak jadą w stronę Orzechowiec. Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ja to wiem,ale jak wrócą do domów i odpalą dogo to należy im się chwila wytchnienia...Ja - z daleka - mogę zadbać chociaż o to ...;) Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Saphira napisał(a):A może wzięłybyście kiedyś ze sobą na wycieczkę Panią Romę? Jak zobaczy, jak te psy strasznie cierpią, to pozabiera je z powrotem...:shake: Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Saphiro, jak Roma by to zobaczyła, to by chciała całe Orzechowce zabrać do siebie do domu... Quote
sloneczko76 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dziekuje......i Modle Sie O Sily I Zebyscie Nigdy Nie Zwatpily W To Co Robicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!caly Swiat Powinien O Was Sie Dowiedziec I Uczyc Sie Tej Milosci Od Was Kochane Cioteczki,a Teraz Odpoczywajcie......dobranoc Quote
Recommended Posts