żaba88 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Sobota odpada, jeśli już to gdzieś w tygodniu i pewnie bardziej popołudniu. Quote
Becia66 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Żabko, p.Artur o ciebie pytał.....;)...mówiłam że jesteś bardzo zajety... Quote
bubu+ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Times New Roman]Popatrzcie jakiś matoł wrzucił mi na działkę młodą może 3 miesięczną suczkę cały dzień na słońcu się smażyła, dlaczego ja takich cymbałów nie mogę dostać w swoje ręce:angryy:[/FONT] Quote
albiemu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 i szkoda bubu że nie możesz .... Sunia jest piękna, napisz co dalej? Zostaje czy szukasz jej domu ?? Quote
albiemu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :) tak myślałam że zostanie :) ... to proszę jeszcze jakiegoś orzeszka do pary :) Pozdrawiam wszystkich od szcześliwie zaadoptowanego Frodo Quote
grzenka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ucholek dziękuje wszystkim ciociom za pamięć:lol::lol::lol: Quote
bubu+ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 albiemu napisał(a)::) tak myślałam że zostanie :) ... to proszę jeszcze jakiegoś orzeszka do pary :) Pozdrawiam wszystkich od szcześliwie zaadoptowanego Frodo coś ty jeden wystarczy, kiedys będzie haszczak lub wilczór ale nie teraz:cool3: Quote
Neczka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 no to bubu szykuj się na sterylkę :evil_lol: to nie to, co kastracja, więc mniej Cię zaboli :roll: Quote
bubu+ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Neczka napisał(a):no to bubu szykuj się na sterylkę :evil_lol: to nie to, co kastracja, więc mniej Cię zaboli :roll: jesteś niemożliwa, lepiej uważc a na ciebie:cool3::cool3::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 bubu+ przewrazliwiony jestes i tyle :D a suczka jakby nie było to na sterylke jeszcze ma czas.... Quote
bubu+ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):bubu+ przewrazliwiony jestes i tyle :D a suczka jakby nie było to na sterylke jeszcze ma czas.... ooo nastepna co by tylko obcinała:cool3::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 bubu+ napisał(a):ooo nastepna co by tylko obcinała:cool3::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: To zalezy komu :cool1::diabloti::evil_lol: Quote
albiemu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ej ej ej prosze nam tu orzeszkowa nie wciągać w podobne tematy, kastrować się poza wątkiem orzeszkowym proszę ;) Szpilka jest jakaś szansa na zdjęcia charta orzeszka z nowego domu? Potrzeba mi jego zdjęć więc pytam nieśmiało :) Bubu ja wciąż liczę na to, że jeśli kiedykolwiek jakiś psiak drugi to z Orzechowców zabierzesz ... są cudne psiaki tam ... Berta prawdopodobnie jak i Fiszka poszły z naszej strony wolontariackiej więc FOLEN :) ... strona działa, wielkie dzięki dla Zielonego że tego pilnuje. Quote
Kudłata Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 słuchajcie, mogę dostać od znajomej trochę paneli ściennych z demontażu. Nie widziałam ich więc nie wiem z czego są zrobione i czy np będą się nadawać na uszczelnienie bud...Ale może chociaż na jedną zimę... Przydadzą się? Bo jak coś to zabiorę je razem z budami. Quote
albiemu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 dzwonię do schroniska i pytam już Kudłata, bo jeśli nie potrzebują to szkoda im zwozić ... zadzwonie do Ciebie jak ustalę. Quote
albiemu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Kudłata, Becia też dopytywała kiedy jedziesz bo ma sporo do wzięcia więc wcześniej zanim załadujesz budy do auta będzie trzeba je nafaszerować darami aby już ich część zabrać od niej. W schronisku narazie nikt nie odbiera, ale próbuje nadal .... Quote
żaba88 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ja myślę że takie panele będą bardzo dobre do naprawiania bud i nie ma co pytać. Są że tak powiem, łatwe do montażu :) Quote
Neczka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pamiętacie małą Kokę od Heby ? ...Ania jest zmuszona szukać jej nowego domu:wallbash: ...wielka rozpacz:-( Niedługo będę musiała założyć wątek, tam opiszę dokładnie o co chodzi. W każdym razie, Żaba, możesz ją już przenieść do działu '' psy do adopcji '' :placz: Quote
albiemu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Neczka załóż wątek bo nie ma co czekać, mała psina ma szansę więc im szybciej tym lepiej. Quote
Neczka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jeszcze dzisiaj będzie, ale pewnie wieczorem... Quote
Recommended Posts