Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Popatrzcie jakiś matoł wrzucił mi na działkę młodą może 3 miesięczną suczkę cały dzień na słońcu się smażyła, dlaczego ja takich cymbałów nie mogę dostać w swoje ręce:angryy:[/FONT]

Posted

albiemu napisał(a):
:) tak myślałam że zostanie :) ... to proszę jeszcze jakiegoś orzeszka do pary :)

Pozdrawiam wszystkich od szcześliwie zaadoptowanego Frodo

coś ty jeden wystarczy, kiedys będzie haszczak lub wilczór ale nie teraz:cool3:

Posted

Neczka napisał(a):
no to bubu szykuj się na sterylkę :evil_lol: to nie to, co kastracja, więc mniej Cię zaboli :roll:

jesteś niemożliwa, lepiej uważc a na ciebie:cool3::cool3::evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
bubu+ przewrazliwiony jestes i tyle :D a suczka jakby nie było to na sterylke jeszcze ma czas....

ooo nastepna co by tylko obcinała:cool3::evil_lol::evil_lol: :evil_lol:

Posted

ej ej ej prosze nam tu orzeszkowa nie wciągać w podobne tematy, kastrować się poza wątkiem orzeszkowym proszę ;)

Szpilka jest jakaś szansa na zdjęcia charta orzeszka z nowego domu? Potrzeba mi jego zdjęć więc pytam nieśmiało :) Bubu ja wciąż liczę na to, że jeśli kiedykolwiek jakiś psiak drugi to z Orzechowców zabierzesz ... są cudne psiaki tam ...

Berta prawdopodobnie jak i Fiszka poszły z naszej strony wolontariackiej więc FOLEN :) ... strona działa, wielkie dzięki dla Zielonego że tego pilnuje.

Posted

słuchajcie, mogę dostać od znajomej trochę paneli ściennych z demontażu. Nie widziałam ich więc nie wiem z czego są zrobione i czy np będą się nadawać na uszczelnienie bud...Ale może chociaż na jedną zimę... Przydadzą się? Bo jak coś to zabiorę je razem z budami.

Posted

Kudłata, Becia też dopytywała kiedy jedziesz bo ma sporo do wzięcia więc wcześniej zanim załadujesz budy do auta będzie trzeba je nafaszerować darami aby już ich część zabrać od niej. W schronisku narazie nikt nie odbiera, ale próbuje nadal ....

Posted

Pamiętacie małą Kokę od Heby ?

...Ania jest zmuszona szukać jej nowego domu:wallbash: ...wielka rozpacz:-(
Niedługo będę musiała założyć wątek, tam opiszę dokładnie o co chodzi. W każdym razie, Żaba, możesz ją już przenieść do działu '' psy do adopcji '' :placz: