halcia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Jego pewnie troche sumienie gryzie jesli wie jakie warunki.a ze sobie z nia dalej nie poradzi to tez raczej pewne. Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Neczka P. Janusz mowił ze Viki nie raz narobiła głupot i ze jest agresywna ze ugryzła własciciela mysle ze oddał ja z powodu presji rodziny.... PozatymMy w tym przypadku nie mamy nic do gadania... jezeli po nia przyjedzie to ja zabierze wsumie to chyba juz powinien jezeli miało byc to za 2 tygodnie... Quote
Kudłata Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 pewnie lepiej nie, ale z drugiej strony siedząc tam w schronisku może trafić na łańcuch, albo do rozmnażacza, wiecie może czy jest wysterylizowana? Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wydaje mi sie ze nie, chociaz o to nie pytałam. Siedziec napewno nie moze bo wszystko co złe sie pewnie pogłebi ... Quote
masienka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 spokojnie, bez paniki ;) czy wiadomo na pewno, ze wlasciciel jednak jej nie odebral? Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Probowałam sie dodzwonic bo tez mi to chodziło po głowie ale nikt nie odbiera (raz pan od remontu i miał przekazac ze bede dzowniła ale potem juz nikt nie odebrał) Quote
albiemu Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 kolejny psiak który ma problemy bo przerósł swojego Pana - ja mam nadzieję, że w sobotę będzie Rafciu bo wiem, ze na swojej drodze spotkal podobne przypadki wiec niech by sie spotkali .... Kudlata tez ma doswiadczenie ale ma szkole wiec nie da rady byc. Szkoda psiaka bo napewno mozna mu jakos pomoc. Przypomnialo mi sie Kudlata jak w Orzechowcach wlazlas do przedstawianej przez pracownikow agresywnej husky ktora przez brakme nie szczedzila klow, a potem byl wspolny spacer i wielka milosc husky do Ciebie .... Quote
żaba88 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 W Przemyślu szkolą psy w policji, ale to pewnie "trochę" kosztuje. Może i z Wiki spróbować? Quote
albiemu Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 dobry behaviorysta tez zlym pomyslem nie jest aby ocenic problem ale to nie w schronisku bo tam zaden psiak tak do konca soba nie jest ... nawet my nie jestesmy .... dla mnie straszne jest ze murzyn zapewne spedzi tam dozywocie a tez tak do konca nigdy szansy na zmiane poprzez pomoc nie dostal .... Quote
halcia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Żaba jakbys nie miał pomysłu :eviltong:,człowieku rozwojowy:eviltong: zrób "behavioryste"kierunku takiego pewnie u nas jeszcze nie ma tylko kursy.Będziemy Cie potem"miały":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes_czy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Owszem, jest- psychologia zwierząt, podyplomowe, 2- semestralne :lol: Zainteresowanych odsyłam do Mati. Quote
żaba88 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ja sobie sam ze sobą nie radzę a co dopiero brać się za "wyjątkowe" psy! :D Quote
weronika1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ja sobie sam ze sobą nie radzę a co dopiero brać się za "wyjątkowe" psy! :-D Ja mam ten sam problem, a szczególnie kiedy wychodze ze schronu, rzadko mi sie zdarza powiedzieć dowidzenia.Wychodzę i łzy mam w oczach, cieszę się jak są adopcje i smucę ,że tyle jeszcze jest co nie ma domu. Znam jedną panią z widzenia jest po kursie mieszka w Jarosławiu ,ale ona zajmuje się psiakami w domu ,nie słyszałam aby w schronie. Quote
masienka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Jesli suczka jest nadal w schronie to rozgladajcie sie , prosze, za transportem do Kluczborka. Wezmiemy jak pod opieke i trafi do Wiosny http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378 tylko dowiezc ja trzeba bedzie Quote
żaba88 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 W Życiu podkarpackim jest ogłoszenie, że nowa jednostka budżetowa poszukuje pracowników na stanowisko, kierownika, księgowego i pracownika. Powodzenia. Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Czytałam...Ale nawet się nie pcham...Z moim zdrowiem nie mam szans na pracę fizyczną...Nawet bym nie doszła z przystanku pks do schronu...A jakbym jakoś dopełzła,to byłabym tak padnięta,że nic bym już nie zrobiła...A na pozostałe stanowiska nie mam kwalifikacji... Szansa dla młodych-Żabka,startuj... Quote
halcia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Żaba ,no patrz,a my sobie z Toba radzimy.:evil_lol:Moze zdaj sie na nas?:evil_lol:Robimy zgłoszenia do wyjazdu!Ja mam pewnie stały skład,Szpilka ,Kasia,Andrzelika.Kto jeszcze jedzie?Weronika ,bedziesz?Mam talerze i poduchy dla p.Romy.Albiemu linkuj mi banerek bo Neczka mnie"dreczy":eviltong:Jestem padnieta. Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Żaba młody,to sobie radzi...Biega,skacze...Halciu-pewnie też masz końskie zdrowie...Ja mam teraz na dokładkę anginę,temperatura i w ogóle-sama radość...Także pewnie znowu mnie w sobotę nie będzie...Kurcze... Quote
Neczka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja mam tylko nadzieję, że Becia jedzie :roll: :) Quote
halcia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Chyba tak,jak nie to sie upchniemy u mnie ,a albiemu z Rafałem Quote
Becia66 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 halcia napisał(a):Chyba tak,jak nie to sie upchniemy u mnie ,a albiemu z Rafałem Ja nie jadę niestety....:shake: Quote
weronika1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja mam w sobote wielkie uroczystości niestety nie będę. Halciu może zostaw w schronie to odbiorę w sobotę wieczorem.A może będzie Żaba to by zabrał dla Romy. Ze mnie ostatnio w schronie tez pożytku nie było, ale nie czułam sie na siłach :shake:niestety. Jak to jest jednemu się pcha praca na siłę a inni nie mają wcale. Quote
masienka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='masienka']Jesli suczka jest nadal w schronie to rozgladajcie sie , prosze, za transportem do Kluczborka. Wezmiemy jak pod opieke i trafi do Wiosny http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378 tylko dowiezc ja trzeba bedzie Przypomne sie ;) zebyscie nie zapomnieli sprawdzic czy mala jeszcze jest Quote
Neczka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 masienka, oczywiście, że zobaczymy ;) Takiego psiaka nie da się nie zauważyć :roll: Quote
Recommended Posts