Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beciu, nie wiem dla czego, ale nie chce mi wysłać PM, więc piszę tutaj odnośnie tego wyrzuconego (?) psiaka.

Dziękuję bardzo za numer do schroniska :)
Człowiek, do którego się dodzwoniłam zrobił wielkie NIC i powiedział, że już jest za późno i oni o tych godzinach nie jeżdża:mad: ale za to podsunął mi pomysł, żeby zadzwonić na straż miejską i to zrobiłam. Pokłóciłam się z dyżurnym strażnikiem, ale za to zadzwnonił do p. Derwisz :eviltong: I za 10 minut już dzwonili do mnie z powrotem, że jedze samochód po psiaka :multi::multi:
Szkoda takiej kochanej suni.. tak ślicznie bawiła się z Deylą.. ale pojadę do niej jak tylko będę miała czas do schroniska, zrobię kilka zdjęć i mam nadzieję, że ktoś się dla niej znajdzie ;) Albo jeszcze prędzej upatrzy ją w schronie, bo to naprawdę niesamowity psiak ;)
Dziękuję jeszcze raz :)

Posted

żaba88 napisał(a):
Ja nie wiem czy pisałaś szybko czy powoli ale strasznie niewyraźnie :D A fotek to ja nie mam :)

Żabko kochany, jesteś wielki !!! :calus: Zawsze miałam zgryza wysyłając foty do folen bo wiem że dziewczyna czasu nie ma i ten przepływ informacji był troche utrudniony.....no ale teraz będzie z górki. Tylko kierowniczka zdjęc w schronisku zabroniła robić.....A jak zapytałam czy psom za bramą na spacerze mogę to powiedziała że żadnych zdjęc......Trochę to niepoważne bo niby jak mamy ich ogłaszać bez fotek ?
Zawsze mysle że jak ktoś takie głupie zakazy robi to ma coś do ukrycia.....

Posted

Tylko w edycji stronki mam nie wielkie pojęcie, więc nie krzyczcie jeszcze ;) A co do robienia zdjęć, rozwiązanie jest...

Do tego co to czyta i przekazuje dalej: czy to źle że psy tutaj znajdują domy? No właśnie... Więc zdaj dokładny raport!

Posted

Wygląda na to że jej nie zależy,żeby domki znajdowały!!!:mad:Pretensje do nas ,ze nadajemy psom jakieś imiona,tak jakby tam sie szło dogadać czy pies ma imie i jakie?:shake::shake::shake:Wiemy tylko,że piękny chłopak FIGARO,ma u nie na imie Diana!!:oops:Zdecydowanie jasna informacja ,co?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Jak to-nie można robić psom fotek???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:To już całkiem jakieś chore jest...Ludzie,uszczypnijcie mnie,bo chyba mi się to tylko śni...:shake:
Racibórz,Gliwice,Rzeszów-wszędzie fotki to podstawa...:roll:
Boże,gdzie ja mieszkam???:oops:

Posted

.... ja też nie mam słów - przykre to strasznie bo naprawdę dość ciężko teraz z adopcjami a dobre zdjęcia to podstawa ...... Becia takie foty trzaska, niebawem będzie piękne słońce - idealna sprawa do dobrych zdjęć iiiiiii .... ja naprawdę tracę czasem cierpliwość do tego całego "dowodzenia" które bardzo szkodzi i nie ma się co oszukiwać!

Posted

żaba88 napisał(a):
Przy najbliższej wizycie będzie trzeba pogadać z odpowiednią osobą.

koniecznie bo naprawdę bez nowych dobrych zdjęć ani rusz ...... od tej decyzji zalezy czy się otworzą drzwi dla kolejnego psiaka ....