Malgoska Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Czy Mrówka się znalazła? Bronx :( taki kochany Quote
barb Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='Malgoska']Czy Mrówka się znalazła? Bronx :( taki kochany Mrowka, dalej figuruje na stronie schroniska www.schroniskoorzechowce.pl i na fb https://www.facebook.com/pages/Schronisko-Orzechowce/276977242317410 jako poszukiwana. Quote
karolciasz28 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Kochana Matylda wróciła do schroniska...:shake:. Byłam przy jej adopcji, było to bodajże w marcu ubiegłego roku, pan wydawał się bardzo fajny i odpowiedzialny, a tu proszę. Okropnie mi szkoda tej suczki, jest świetna, ma cudowny charakter i po prawie roku pobytu w domu, wraca do miejsca gdzie nie może liczyć na miłość:-(. Quote
barb Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 karolciasz28 napisał(a):Kochana Matylda wróciła do schroniska...:shake:. Byłam przy jej adopcji, było to bodajże w marcu ubiegłego roku, pan wydawał się bardzo fajny i odpowiedzialny, a tu proszę. Okropnie mi szkoda tej suczki, jest świetna, ma cudowny charakter i po prawie roku pobytu w domu, wraca do miejsca gdzie nie może liczyć na miłość:-(. Widziałam na stronce. bardzo to smutne.:shake: Karolciasz zajrzyj czasem na watek Eti. halcia tak pięknie o niej pisze. Quote
Malgoska Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 karolciasz28 napisał(a):Kochana Matylda wróciła do schroniska...:shake:. Byłam przy jej adopcji, było to bodajże w marcu ubiegłego roku, pan wydawał się bardzo fajny i odpowiedzialny, a tu proszę. Okropnie mi szkoda tej suczki, jest świetna, ma cudowny charakter i po prawie roku pobytu w domu, wraca do miejsca gdzie nie może liczyć na miłość:-(. nie do wiary a jaki powód? Quote
barb Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Malgoska napisał(a):nie do wiary a jaki powód? podobno agresja w stosunku do dziecka... zobacz na stronę Quote
karolciasz28 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Zdjęcia z dziećmi miała i ponoć w stosunku do dzieci była super. Coś się nagle zmieniło.:angryy: Quote
Malgoska Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 karolciasz28 napisał(a):Zdjęcia z dziećmi miała i ponoć w stosunku do dzieci była super. Coś się nagle zmieniło.:angryy: taaaa nagle................ Quote
barb Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Malgoska napisał(a):Czy Mrówka się znalazła? Bronx :( taki kochany Dostalam wiadomość, że Bronx pojechal dziś do domu Krakowa. :lol: Napisalam już sms-y do Tianku i Malgoski. Zaraz wyslę mail do malgos malgos - on jej ogromnie leżal na sercu Quote
Tianku Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 barb napisał(a):Dostalam wiadomość, że Bronx pojechal dziś do domu Krakowa. :lol: Napisalam już sms-y do Tianku i Malgoski. Zaraz wyslę mail do malgos malgos - on jej ogromnie leżal na sercu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
barb Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 barb napisał(a):Dostalam wiadomość, że Bronx pojechal dziś do domu Krakowa. :lol: Napisalam już sms-y do Tianku i Malgoski. Zaraz wyslę mail do malgos malgos - on jej ogromnie leżal na sercu Tianku napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zaglądałam przed chwilą na stronę schroniska - jeszcze nic nie ma. Quote
Tianku Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 z tego co zauważyłam to w weekend nie ma aktualizacji strony pewnie jutro będzie :smile: Quote
weronika1 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 :multi::multi::multi::multi:powodzenia Bronx Quote
halcia Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Tak,bo z tego co wiem Pani z "biura"w schronisku obsługuje strone.W soboty nie pracuje.Biedna Matylda...Oby Bronxowi udało sie na całe życie. Quote
Raczyna Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Laski, dawajcie, trzeba iść za ciosem. zróbcie Matyldzie ładne ogłoszenie i też je wyróżnię!!! Quote
barb Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Raczyna napisał(a):Laski, dawajcie, trzeba iść za ciosem. zróbcie Matyldzie ładne ogłoszenie i też je wyróżnię!!! Dziękujemy Raczyna. Dziewczyny czy któraś robila jakieś ogłoszenia dla Matyldy ? Bronx już jest na stronie. Quote
Malgoska Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 barb napisał(a):Dziękujemy Raczyna. Dziewczyny czy któraś robila jakieś ogłoszenia dla Matyldy ? Bronx już jest na stronie. wiadomo gdzie pojechał? Quote
barb Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Malgoska napisał(a):wiadomo gdzie pojechał? Do Krakowa. Quote
Malgoska Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 barb napisał(a):Do Krakowa. wiem ale coś bliżej.... Quote
barb Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Malgoska napisał(a):wiem ale coś bliżej.... Bliżej nie wiem. Wolontariusze też nie. Quote
Tianku Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 barb napisał(a):Dziękujemy Raczyna. Dziewczyny czy któraś robila jakieś ogłoszenia dla Matyldy ? Bronx już jest na stronie. Też miałam pytać czy ktoś robił ogłoszenia Matyldzie. Jak nie to postaram się na tablicy wieczorem zrobić a na innych portalach może w weekend mi się uda Quote
barb Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Tianku napisał(a):Też miałam pytać czy ktoś robił ogłoszenia Matyldzie. Jak nie to postaram się na tablicy wieczorem zrobić a na innych portalach może w weekend mi się uda Pytalam na fb - wolontariusze nic nie robili. Na tablicy sprawdzilam nie ma. Jesli możesz to zrób chociaż tablicę. Quote
Tianku Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Raczyna']Laski, dawajcie, trzeba iść za ciosem. zróbcie Matyldzie ładne ogłoszenie i też je wyróżnię!!! Zrobiłam Matyldzie ogłoszenie na tablicy http://tablica.pl/oferta/piekna-matylda-szuka-domu-CID103-ID4KNJL.html Także Raczyna jak Twoja oferta jest aktualna to wyślij smsa na numer 91455 w treści: pu.rss4dk Jakby ktoś mógł pomyśleć nad lepszym tekstem dla niej to edytuje bo ja zachorzałam i mój mózg nie pracuje :shake: Quote
barb Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Bardzo ładne ogłoszenie. Udostepnilam na fb. Co Ci jest Tianku ? Quote
Tianku Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 barb napisał(a):Bardzo ładne ogłoszenie. Udostepnilam na fb. Co Ci jest Tianku ? będę żyć :p to tylko paskudne przeziębienie. Jak dam radę to jutro ogłoszę parę piesków pisałam maila do schroniska to miła Pani odpisała że mogłabym ogłaszać Piernika więc trzeba tekst skombinować :roll: ale to jutro na razie zmykam do łóżeczka :grins: Martwię się o Mrówkę strasznie :-(:-( wyróżniłam jej ogłoszenie 1 Quote
Recommended Posts