Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana Matylda wróciła do schroniska...:shake:. Byłam przy jej adopcji, było to bodajże w marcu ubiegłego roku, pan wydawał się bardzo fajny i odpowiedzialny, a tu proszę.
Okropnie mi szkoda tej suczki, jest świetna, ma cudowny charakter i po prawie roku pobytu w domu, wraca do miejsca gdzie nie może liczyć na miłość:-(.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Kochana Matylda wróciła do schroniska...:shake:. Byłam przy jej adopcji, było to bodajże w marcu ubiegłego roku, pan wydawał się bardzo fajny i odpowiedzialny, a tu proszę.
Okropnie mi szkoda tej suczki, jest świetna, ma cudowny charakter i po prawie roku pobytu w domu, wraca do miejsca gdzie nie może liczyć na miłość:-(.

Widziałam na stronce. bardzo to smutne.:shake:

Karolciasz zajrzyj czasem na watek Eti. halcia tak pięknie o niej pisze.

Posted

karolciasz28 napisał(a):

nie do wiary
a jaki powód?

Posted

Malgoska napisał(a):
Czy Mrówka się znalazła?
Bronx :( taki kochany

Dostalam wiadomość, że Bronx pojechal dziś do domu Krakowa. :lol:
Napisalam już sms-y do Tianku i Malgoski. Zaraz wyslę mail do malgos malgos - on jej ogromnie leżal na sercu

Posted

barb napisał(a):
Napisalam już sms-y do Tianku i Malgoski. Zaraz wyslę mail do malgos malgos - on jej ogromnie leżal na sercu

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

barb napisał(a):

Tianku napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Zaglądałam przed chwilą na stronę schroniska - jeszcze nic nie ma.

Posted

Raczyna napisał(a):
Laski, dawajcie, trzeba iść za ciosem.

zróbcie Matyldzie ładne ogłoszenie i też je wyróżnię!!!

Dziękujemy Raczyna. Dziewczyny czy któraś robila jakieś ogłoszenia dla Matyldy ?

Bronx już jest na stronie.

Posted

barb napisał(a):
Dziękujemy Raczyna. Dziewczyny czy któraś robila jakieś ogłoszenia dla Matyldy ?

Bronx już jest na stronie.

Też miałam pytać czy ktoś robił ogłoszenia Matyldzie. Jak nie to postaram się na tablicy wieczorem zrobić a na innych portalach może w weekend mi się uda

Posted

Tianku napisał(a):
Też miałam pytać czy ktoś robił ogłoszenia Matyldzie. Jak nie to postaram się na tablicy wieczorem zrobić a na innych portalach może w weekend mi się uda

Pytalam na fb - wolontariusze nic nie robili. Na tablicy sprawdzilam nie ma.
Jesli możesz to zrób chociaż tablicę.

Posted

[quote name='Raczyna']Laski, dawajcie, trzeba iść za ciosem.

zróbcie Matyldzie ładne ogłoszenie i też je wyróżnię!!!

Zrobiłam Matyldzie ogłoszenie na tablicy http://tablica.pl/oferta/piekna-matylda-szuka-domu-CID103-ID4KNJL.html
Także Raczyna jak Twoja oferta jest aktualna to wyślij smsa na numer 91455 w treści: pu.rss4dk

Jakby ktoś mógł pomyśleć nad lepszym tekstem dla niej to edytuje bo ja zachorzałam i mój mózg nie pracuje :shake:

Posted

barb napisał(a):
Bardzo ładne ogłoszenie. Udostepnilam na fb.
Co Ci jest Tianku ?

będę żyć :p to tylko paskudne przeziębienie. Jak dam radę to jutro ogłoszę parę piesków pisałam maila do schroniska to miła Pani odpisała że mogłabym ogłaszać Piernika więc trzeba tekst skombinować :roll: ale to jutro na razie zmykam do łóżeczka :grins: Martwię się o Mrówkę strasznie :-(:-( wyróżniłam jej ogłoszenie

• Downvote 1