Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
ja jestem, dzisiaj, na etapie 'przetrzymywania'.

Argo sztrajkuje z suchą karmą.Leży w misce od rana. 8)

:hmmmm:

Mam wrażenie, że czeka na indyczą szyję i 'gotowane'

Ale się nie doczeka :wink:

Ciekawe kto KOGO :) 'przetrzyma' :wink:

:hand:

Tadeusz, ja Cie nie poznaje :o :o :o :lol:

A swoja droga moja Thally 'strajkuje' na widok indyczej szyji :hmmmm: i wlasnie taka szyjka pelni w misce funkcje wspomianej wyzej pilki tenisowej :roll:

Posted

Krecha ma teraz taką michę, że jej nie przesuwa ani odrobinę w czasie jedzenia. Micha z takiego ciężkiego podgumowanego plastiku, znakomicie się sprawdza. :wink:

Je na stojąco, z wiekiem coraz spokojniej. Miała taki moment w życiu, kiedy się kładła przy misce, ale jakoś samo jej przeszło 8)

Posted

uhhuhu, nie sadzilam ze taka dyskusja tu sie zadzieje.milo poczytac;-) bede sledzic nadal. A swoja droga smieszny ten pomysl z pleczka w misce, pierwsze slysze. Ale moze i sprawdzony.

Posted

Prawdę mówiąc to, że moja suka jest tak żarłoczna to nie jest takie złe nigdy nie mam takiego problemu jak strajk głodowy w jej wydaniu, że coś jej nie smakuje... :D, ale niestety trzeba mieć oczy dookoła głowy, aby czegoś nie zostawić niechcący w zasięgu labki, jak się ją zostawi samą. :o

Posted
uhhuhu, nie sadzilam ze taka dyskusja tu sie zadzieje.milo poczytac;-)
Staramy sie :wink: :lol:

Przyszla mi do glowy jeszcze jedna mysl.

We Francji bardzo popularnym sportem jest Pétanque.

To gra w ktorej wykorzystuje sie metalowe kule, wielkosci pilki tenisowej, wazace ok 1 kg.

Moze takie zastosowac w misce ? :lol:

Latwa do mycia, ciezka, trudna do usuniecia, 'przygwozdzi' miche do podlogi. :lol:

boule.gif